Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.660
Cevap
57
Favori
433.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güzel kutu iptv de modül olmaz.

• AMC kullanıcısına yanıt
    doğru hocam, onu o açıdan düşünemedim yazarken, sonradan dank etti :D
    neyse sabahtan bu yana alıştım biraz. ilk kurduklarındaki bulanık görüntü de düzeldi. biraz erken yazdık sanırım ama hdmi cec olmaması yine üzüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratdanis kullanıcısına yanıt

Eksikleri var hocam ama bence platformlar arasında en mantıklısı 7 gün geriye dönük izleme vs program kaçırma derdin yok durdurma vs her şey var yayın kalitesinin iyileşmesi lazım.

• muratdanis kullanıcısına yanıt

ZTE ZXV10 Android tabanlı Tivibu'daki en güncel STB. 4K HDR10 görüntü çıkışına sahip.

Tivibu IPTV'nin görüntü kalitesi Tivibu Uydu'dan daha iyi. Ancak Turksat'ın ücretsiz yayını ve Kablo TV'den geride.

Tivibu IPTV 8-9 Mbps arsında. Turksat ücretsiz uydu kanaldan kanala değişmekle birlikte 14-15 Mbps'e değin çıkan kanallar var. Kablo TV'de de yayın ham bitrate ile basılıyor uydudaki gibi. Ancak Tivibu uydu kanalları kendi kapasitesinden uplink ettiği için Turksat ücretsiz uydudaki kadar yüksek kalitede yayın iletmiyor bldiğim kadarıyla. Her ne kadar Tivibu IPTV'nin bitrate'i Kablo TV ve Turksat'tan düşük olsa da kullnılan başarılı sıkıştırma sayesinde görüntü kalitesinde öyle ciddi bir kayıp yaşanmıyor.

Eğer ZXV10 kaynaklı özel bir arıza yaşamıyorsanız görüntü kalitesinin tatmin edici olması gerekir.

Modül IPTV servisleri için olacak bir iş değil. Zira IPTV'de STB'ler aslında farklı bir sanal lokal ağ üzerinden (internetten bağımsız) bir suncudaki arayüze erişiyor sadece. Yani kullanıcı kimlik doğrulaması, provizyonu doğru şekilde işletmek mümkün olsa arada hiç STB olmadan Smart TV uygulaması üzerinden bile hizmet verebilirler ancak bu malum uygulanabilir değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Kasım 2024; 1:42:33 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

TV yayınlarını ham bitrate ile basabilirler aslında ancak deopalama maliyetlerini ve işletim zorluğunu artıracağı için uzak duruyor olabilirler kötü de sayılmaz zaten şuanki hali ancak isteseler asıl devrimi VoD içeriklerde yapabilrler. Ver VoD ve münhasır içeriği 4K HDR. Teknik ciddi bir engel de yok. Ciddi maliyeti de olmaz (lisans maliyetleri haricinde). Ek olarak Tivibu GO, XTE Eyewill'e geçişten sonra epey yol kat etti. Şuan Tivibu GO'daki yayın kalitesi IPTV'dne bile daha iyi olması lazım. Geçen kontrol ettiğimizde 12-13 Mbps gören üstelik 50hz yayınlar vardı. Belki yakın gelecekte IPTV tarafı için de bir çalışma yapılır.

Ayrıca Alper hocam, geöen sene TV+'ın bir hmalesi vardı, Streaming platformlarla çapraz iş birliğine yönelik. Geçen aylarda da Tivibu benzer şekilde BluTV ile bunu yaptı ancak bence çok daha geliştirmeleri gerek.

Örneğin belirli bir abonleik planında hem Disney+'tan hem Netflix'ten hem de BluTV'den katalogun tamamına olmasa da seçme içeriklere erişim olması bunun da yüksek içerik kalitesi ile sunulması oyun değiştirici bir unsur haline gelir.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Kablo TV nin yayın kalitesi gayet güzel onunda eksik tarafı bol Umarım 2025 te güzel gelişmeler göreceğimiz yıl olur hocam.

• Elinde tivibu go hesabı olup kullanmayacak olan varsa satın alabilirim arkadaşlar. Tv box üstünden izlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Kasım 2024; 8:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litityum kullanıcısına yanıt

Nasıl memnun musunuz hocam iptv den. Hızlı mı kanal geçişi vs. Fiyatı ne kadar acaba

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Merhaba, hızı iyi gibi ama arayüz vs eski nesilde kalmış gibi. Eski uydu alıcıları gibi bir arayüzü var. Smart tv’ler ile yarışamaz…

• Litityum kullanıcısına yanıt

Tivibu 2022 sonu gibi Ericsson MVP altyapısını kullanmayı bırakarak ZTE Eyewill'e geçti. Tabi o dönemki Eyewill sürümü ile şuanki arasında da ciddi görsel fark var arayüzde. Ben MVP'yi çok daha pratik buluyordum, Eyewill daha estetik menü tasarımlarına sahip olsa da bence kullanımı daha zor. Ancak MVP'den Eyewill'e geçiş biraz da mecburiyetten kaynaklanıyor zira MVP epey eski bir platform, günümüüzn teknolojik ihtiyaçlarını karşılamıyor anca Eyewill güncel bir platform, Tivibu'yu çok daha geliştirmeye müsait.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Öyle de vizyon ne kadar müsait

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duplexer D kullanıcısına yanıt

Buna denecek bir laf yok. Tivibu 15 yaşında. 15 yıldır yapabilecekleri çok şeyler vardı. Yapmadılar.

• Bu tivibu go yu tv box üstünden açınca direk canlı tv bölümünün açılması için bir ayar yok mudur ya. Öyle olsa tam uydu deneyimi olacak gözümde. Benim için yine de sorun değil de annemler kullanacak daha çok.

• Tv plus gibi 1 üyelik kaç farklı cihazda yada profilde kullanılabiliyor

• Beyler zte kutuda ses problemi yaşayan varmı ? Sesi kıssamda kısılmıyor gibi bazı kanallarda ses yüksekliği var

• GZT TV gelmış

• merhabalar, bende kablotv üst paket kablolu kullanıyorum memnunum, 2 ay öncesine kadar kablo tv kanalları kabloweb uygulamasıyla internetten de canlı izliyorduk, ama kablo tv cinlik yaparak bu kanallara canlı ulaşım uygulamayı kaldırıp yerine "kablo tv her yerde " diye bir paket satmaya kalktı, fakat bende diğer tv platformlarını incelerken şunu gördüm "tivibu go süper" paketi aylık 56,6 tl (679 tl) ve içinde sinema kanalları da var, kanallarda kablo tv her yerde üst paketle aynı, fakat ince çizgi kablo tv her yerde üst paketi 69 tl ama içinde sinema kanalları yok, bence en avantajlısı yıllık tivibu go süper paketi, bunu almayı düşünüyorum, inceliyorum hala. tavsiyelerinizi beklerim fiyat konusunda indirimli kampanyalar var mı?

• milliyan kullanıcısına yanıt

selamlar evet tivibugo süper paket tavsiye ederim içerisinde türksatın ek paketle satmaya çalıştığı s sport ve sinema tv kanalları dahil tüm kanallar bulunmaktadır. aylık 79 TL idi ama 56,6 TL ye gelen yıllık paket olmalı sanırım. şu anda en uygun paket bu diye biliyorum.

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt

evet en mantıklısı tivibu go süper yıllık paket görünüyor, bugün arayıp detayı öğreneceğim şartları vs.

• Cumleten SA , bende assagidaki kumanda var ne denediysem Philips 50pus8807 TV kumandasiyla kullanamiyorum.Onceligim Philipsin kendi kumandasiyla tivibuyu kontrol edebilmek bunu basarabilen var mi?Mumkunati yoksa tivibunun kumandasiyla TV kontrol edebilmek ama bendeki kumandada tivibunun kilavuzunda yazan ayarlarla kesinlikle olmuyor.Bendeki tivibunun kutu ve kumanddasi assagidakiyle ayni.

Tivibu Kumandasını Senkronize Etme: Kapsamlı Kılavuz | DonanımHaber Forum

Siyah tvbu kumandasi calissa bile normal TV kanallarini degistirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 14 Ocak 2025; 18:17:2 >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.