Cumleten SA , bende assagidaki kumanda var ne denediysem Philips 50pus8807 TV kumandasiyla kullanamiyorum.Onceligim Philipsin kendi kumandasiyla tivibuyu kontrol edebilmek bunu basarabilen var mi?Mumkunati yoksa tivibunun kumandasiyla TV kontrol edebilmek ama bendeki kumandada tivibunun kilavuzunda yazan ayarlarla kesinlikle olmuyor.Bendeki tivibunun kutu ve kumanddasi assagidakiyle ayni. Tivibu Kumandasını Senkronize Etme: Kapsamlı Kılavuz | DonanımHaber Forum Siyah tvbu kumandasi calissa bile normal TV kanallarini degistirmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 14 Ocak 2025; 18:17:2 > |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (283. sayfa)

-
-
-
Dun boylebir hatayla karsilasmadim.Philips ONE TV kullaniyorum.Onumuzdeki haftada devam ederse cagri merkezini arayip sorun derim.
-
Tivibuda seç izle veya yayın geriye sarıldıgında pingim inanılmaz yükseliyor. Buna bi çözüm yıllardır yok mu?
-
1 hafta kadar önce yeni eve taşındım. Çanak kablo falan uğraşmak istemedim ve tivibu go ile tanıştım. Gerçekten umdugumdan çok daha iyi çıktı. (Android tv versiyonu kullanıyorum). Kanal geçişleri çok seri 7 gün geri sarma olayı falan. Önceden turkcell tv artı kullanıyordum. Ondan çok daha iyi çıktı gerçekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tivibu kutusu, 16 metre cat5e utp 100Ω kablo ile modemden internet alamıyor. cat6 ile hiçbir sorunu yok. kabloları yer değiştirdim ve cat5e üzerinden şu anda 1000Mbps hız görüyorum ethernet portta. çok ilginç gerçekten. soketler arızasız, yani düzgün çakılı. ta ne zamandır kullanıyorum. tivibu cihazı tn2000hd humax imiş, şimdi baktım. resimdeki hata bence internet hatası. bu kablo ile uğraşırken bu noya benzer bir hata kodu alıyordum ben ama tam da emin olamadım bu nodan. kabloları değiştirmeye de üşeniyorum. senin model ne acaba? güncel model hangisi merak ettim doğrusu. bu history kanalının performansı çok kötü değil ama yayıncı tarafından kaynaklanan (tivibu değil) kısa süreli donmalar oluyor. bu konuda sorun bir tek ben mi yaşıyorum acaba? ya da bu sorun kutu kaynaklı olabilir mi?
@NvdiaAmd
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X