teşekkür ederim cevaplar için. uydu yayının her yönden daha kaliteli olduğunu düşünüyordum oysa yüksek bitrate doldyısıyla. cevaplarınız şarşırttı beni. ileri geri sarma olayı çok güzel ip tv de tabi. ama belki uydu kutusunu da ethernete bağlarsa aynı geri ileri sarma olay ıgerçekleşir. teşekkürler bu arada dsmart eskisi gibi avantajlı değil sanırım. ssport kanalları da yok mesela gördüğüm kadarıyla. |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (282. sayfa)
-
-
Tivibu online kullanmak istiyorum hesabını paylaşmak isteyen arkadaşa Amazon prime video paylaşabilirim pm den numaranızı atın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iptv paylaşımlı oluyorsa onun içinde geçerli 2 kişi kullanılıyorsa falan mesela pek bilgim yok tv de hangi uygulama kullanılıyorsa karşılığında Prime video hesabımı paylaşabilirim
Merhabalar, evimize Tivibu iptv bağlandı sanırım internetle birlikte. Tivibu Go icin ayrıca bir üyelik mi almak gerekiyor? Mevcut üyeliğimi ona değiştirebiliyor muyum?
-
büyük ihtimalle gerek yok cihazla birlikte mi bağlandı
Evet. Tivibu Go'ya girmeye calistigimda H-300 Üyeliği bulunamadı diyor. IPTV cihazı sikintisiz calisiyor. Tivibu üyeliği dediklerini tivibu go sanmiştim. iptal edeceğim
-
Hocam normal de kullanabilirsin bi sıkıntı olabilir istersen pm den no at bende yardımcı olayım bu arada Amazon prime video yoksa sende beraber karşılıklı yardımlaşalım hesapları
Mevcut Tivibu aboneliğinize Go da dahil, tek şifrenizle giriş yapabilirsiniz, eğer şifreniz yoksa şifre al kısmından şifre temin edebilirsiniz.
-
Hem tek şifre hem de kolay giriş ile denediğimde H-300 hatası veriyor yine. Yarın ya da haftaiçi bir arayıp sorayım o zaman. Belki aktifleştirmemişlerdir daha. Iptv çalışıyor ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üyeliğinize dahil olmalı, söylediğiniz gibi muhtemelen aktif edilmemiş olabilir henüz.
-
aynen ikisi içindeymiş normalde hemen kullanabilmen lazım
Abonelik aldigim subeyle konustum dahil Musteri hizmetleri ile konuşmanız lazım dedi. Musteri hizmetlerini aradım aboneliğinize Tivibu go dahil degil dedi... Giris yaparken yine H-300 hatasını veriyor(üyelik bulunamadı). Cevaplariniz icin teşekkürler
-
inş çözülür hocam dediğim gibi ben sadece internetten arada bakıcam zaten aynı anda oluyor izleme, sizde düşünürseniz çözülürse benimde Amazon prime hesabımı sizinle paylaşırım birde mobil uygulamasını vs deneyin sizin için araştırdım aynı paketmiş kullanabiliyorsunuz mh ile tekrar konuşup sıfırlama işlemi vs yapılabilir
Bende yeni ip tv aldım ancak go da üyelik yok diyor sanırım artık dahil değil ancak mh aramadım sormak için, önceden de uzun yıllar iptv kullandım onda go da dahildi otomatik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 29 Ekim 2024; 18:7:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OİM'de paket bilgisi kısmında neler gözüküyor ?
-
Tivibu ev süper paket hd var sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım o halde.
-
biz de tivibu’lu internet tarifesine geçiş yaptık bugün. keşke modül olsaymış harbiden.
verdikleri kutunun görüntü kalitesi harbi kötü ya. uyduya geri dönüyorum bariz fark belli oluyor.
Hangi cihazı verdiler? Yayın kaliteleri fena değil en azından Tivibu Uydu'dan daha iyi. 8Mbps
Bunun üzerinde Turksat'ın uydu yayını ile Kablo TV var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X