< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (281. sayfa)
-
-
Rica ederim.
Sinyal vs kaybıyla uğraşma derdin yok 7 gün geriye dönük izliyebiliyorsun yayını durdurma vs benim için çok avantaj bir şeyi kaçırdım derdim yok hocam.
-
Ben de kesinlikle IPTV olanını tevisye ederim. Hız konusunda eğer FTTH veya FTTB/Eth altyapınız varsa kayıp yaşamazsınız, DSL kullanıyorsanız eskiden DSL hızınızdan 8Mbps civarı yiyordu ancak artık ekstra hız tanımlıyor olabilirler. Ha yese bile değer bence.
-
-
İade edip Deco alın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gönderdim her şey eksiksiz koydum güzel paketledim ama içinde ki içine koyulan şeffaf poşeti eksikti umarım alırlar iadesi hepsiburada dediğiniz hangi model
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende m4 var. M4’te çalışıyor Tivibu verimli şekilde. Ama diğer modelleri bilmiyorum. Benim yan odadaydı hemen. Kapı da hep açık olduğu için sorun yaşamadım. Mesafe uzak mı çok?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok kardeşim 4 uzun adımlık uzaklıkta o biri prizlere takınca baya yer kaplıyordu
🟦🟥 Daha çok flaş haberlerimiz var, sadece burda kalın 💥💥
Kanalda kalın sürprizlerden ilk siz haberdar olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse yazmamış sanırım...blutv play 1 ve play 2 kanalları uydu-iptv ve go da yayına başlamış. uyduda başlaması daha bir güzel olmuş. ayrıca seç izle de bazı yerli ve yabancı dizileri eklenmiş.
-
merhaba,
evime tivibu ip tv (ilk 3 ay 125 tl + kutu parası 65 tl, geri kalan aylar 165 tl aylık + 65 kutu parası) veya kablo net modüllü (en geniş pakedi 149 tl kutu dahil) taktıracağım. tivibu'nun yayın kalitesi nasıl? eski evimde dsmart hd kullanıyordum samsung smart tv ile ve memnundum.
tivibu daha pahallıya geliyor ama değerse onu almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_cann -- 26 Eylül 2024; 18:19:21 > -
Yayin kalitesi açısından ben tavsiye etmem hele de o fiyatlar ile. Bu sene yenilemedim ben. Başka platforma geçtim
Tivibu da paket sayısı daha az ve içerikleri daha uygun fiyata izlemiş oluyorsunuz. kablo tv de bugün tüm platformlarda olan sinema tv kanalları için ekstra para istiyor. ayrıca şuanda dizi kategorisinde uydu olarak tivibu epey geliştirdi arşivini. blutv içerikleri eklenmeye başladı. belgesel ise sinema paketi ile tüm belgeselleri izlersiniz. kablo tv paket sıralaması çok saçma geliyor bana
-
Yayınlar şuan 8Mbps HD olanlar. Kablo TV'de 12-13 Mbps
-
Bana da bu cihaz kuruldu bugün ancak ekran tam oturmuyor 4 çevreden siyah boşluk var aynı model farklı cihaz da taktılar aynı düzelmez ise arıza açın dediler bu sorun sende de var mı hocam bir de kumandası berbat tv yi kontrol etmiyor önceki aboneliğimde tn200hd vardı hem kutu hem kumanda mükemmeldi
Hocam televizyonun çerçeve oranı ayarlarını kontrol ettin mi?
Kumanda üzerinde TV için açma kapatma, giriş seçme ve ses ayarlama butonları var ancak bunları TV'nin orihinal kumandası ile beraber programlamak gerekiyor.
-
Aynı cihazı akraba da kullanmış bende de aynı sorun vardı farklı cihaz verdiler dedi bende değişim talep edeceğim umarım tn2000hd vardır ellerinde
babamların evine alacağım dsmart taahhütü bittiği için.
tivibu uydu mu yoksa iptv mi tercih etmeliyim?
ikisinde de uzaktan kumandalı kutu veriyor mu?
telekom fiber internetleri var evde.
bir de benim şahsen merak ettiğim.
uydudan izlemek ile intenret üzerinden bir tv yayını izleyince han gisi daha kaliteli oluyır;?
-
Uydu ve iptv olarak kullanmış biri olarak kesinlikle iptv almanı öneririm görüntü kalitesi daha iyi ve birçok özelliği var uyduya göre
Kesinlikle IPTV
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X