Yeni olacak abonelerde bu fiyattan yararlanabiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (271. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bilmiyorum turk telekom bayılerıne sorun
-
tivi bu ev kullananlar cevap verebilir mi acaba? tivi bu ev üyelikte, kurulum için eve mi geliyorlar yoksa cihazı bayilerden teslim ediyorlar mı? yani kurulum ücreti alıyorlar mı?
-
İp tv ise eve geliyorlar.
-
Kurulum yaptıralı yıllar oldu fakat ne kurulum için ne de sonraki arıza kayıtları için geldiklerinde herhangi bir ücret almadılar. Ücretli olduğunu sanmıyorum sadece TTNet in huyu olan yok açma kapama bedeli yok hat taşıma bedeli yok hat aktifleştirme bilmem ne bedeli diye bi ücret alma huyu var. Dolayısıyla ilk kurulumdan sonra faturaya ekstra bir şeyler yansıyabilir. Bunu sözleşme yapmadan önce sorup öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
Kurulum için eve gelirler. Cihazı kurar test edip kısa bir tanıtım yaparlar. Tivibu IP TV için bahsediyorum tabi; uyduyu bilmiyorum.
-
cihazları, ultra hd veya 4k yayın özellikli mi? gerçi bundan evvel ultra hd yayını var mı diye sormalıydım galiba? bir de neden kurulumu gerekiyor? cihazı bayiden teslim almak yeterli değil mi?
-
Ultra HD ya da 4K yayın hakkında bir bilgim yok maalesef. Kanallar HD ve HDMI kablo ile yayını alıyoruz fakat detayını bilemiyorum. Bu konuya çok takılmadığımdan ve TV'de UHD falan olmadığından üstünde durmadım.
Modemden kablo falan çekilmesi gerekiyor. Bizim modem TV yanında olduğundan kısa bir ethernet kablosu yetiyor.
Bu tür konulara herkes hakim olmadığı için eve geliyorlardır kurulum için. Tabi bir de kurulan cihaz sorunsuz çalışıyor mu falan diye de bakıyorlar. Cihazı internete bağlayıp gelen yayın kalitesine bakıyorlar, gerekirse ilgili birimle anında telefonlaşıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar falan.
Bunlar benim deneyimlerim. Şimdiki kurulum düzeni nasıldır bilemiyorum tabi.
-
4k yayın yok
-
trt'nin 4k yayını?
peki en yüksek çözünürlük ne veriyor, yerli kanalları geçtim en azından yabancı kanallardaki yayın politikası nedir?
-
İdare eder en yüksek full hd işte hocam trt 4k yok.
-
ben de baktım göremedim. numunelik bile yok. bu arada fb tv kanalı dikkatimi çekti. hd yayını yok galiba. gs ve bjk tv'leri de göremedim.
-
Hocam yıl kaçta kaldın bjk tv zaten yok gs tv de digitürk te tek.
-
yanlış görmüşüm. kıyaslama yapıyordum. benim gördüğüm beşiktaş web tv imiş.
-
fb tv mevcut hocam
-
ya enteresan bir durum var. hangi kanallar var onu araştırıyorum. yabancı kanal listesinde, 196. kanal DW görünüyor. iyi de ben web sayfasında dw'yi açamıyor bloklanıyorken, tivibu da bu kanalı nasıl millete izlettiriyorlar? bu para var ya para..
lisansı yokmuş ya. neyse, full kanal listesini zayıf gördüm. yanılıyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 21 Kasım 2022; 23:53:45 > -
Hocam platformların hepsi kötü yatırım 0 öyle diyim size.
-
Tivibu ev tavsiye eder misiniz? Yayınlar stabil mi, geriye alma durdurma, bir de başka bir başlıkta gördüm çözünürlüğü kendinden düşme durumu yaşayan var mı 480p 720p gibi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
istediğin kadar modemin olsun illa veriyorlar ben güzelim modemimi kullanamamıştım hoş lu an kablosuz genişletici olarak işime yaradı :)
-
Yeni nesil iptv destekli modem var ise modem kurulumu yapılmıyor. Keenetic modem var elimde bununla tivibu ev üyeliği yaptım yaz ayında ve yeni modem kurmadılar, sorduğum personel iptv destekli modemlere birşey yapmıyoruz diye iletmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X