Tekn,k olarak çalışır da zaten FTTH altyapı olduğu için Telekom yakınınıza yeni bir modem verecek, verecekleri cihaz Tivibu'yu dfa destekliyor olacak. Yakınınızın herhangi bir cihaz almasına gerek yok. |
TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (276. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Rica ederim. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, yakınınızın yeni adresinde Türk Telekom'un FTTH altyapısı görünüşe göre mevcut değil, Turkcell'in var sadece. Haliyle yakınınız yeni evinde de DSL kullanmaya devam edecek ancak korkmayın halihazırda elindeki modemini kullanabilir, Tivibu da kullanabilir. Lakin VDSL kullanmasını tavsiye ederim ADSL yerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim ilginize. Bu sabah nakil işlemi için başvuruda bulundu kendisi. Yarın sabaha randevu verdiler.
Gelişmeleri de sonrasında yazarım buraya. Umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu süreci.
-
Rica ederim.
-
Arkadaşlar tivibu cihazlar da Tivibu ZXV10 B860H veya airties 7205 mi iyi arıza bildirip zte ile değişim yaptırmayı düşünüyorum airties çok donuyor ikisinide kullananlar yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ZTE ZXV10 B860H cihaz daha iyi o cihazı isteyin
Tamam teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda dağıtılan en iyi cihaz ZTE mi?
-
Hocam güncelleme için yazıyorum.
Nakil talebinden 1 gün sonra geldiler ve kablolamaya baktılar. Superonline çekenler gitmiş TTNET kablosunu kesmişler
Neyse ki aşağı katlardan değil de kat sırasından dibinden kesmişler. Gelenler ek yaptılar kabloya. Hat çalışmaya başladı. Günlerdir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Modemde de bir sıkıntı olmadı, çalışıyor.
Teşekkür ederim ilginize.
-
Evet hocam
Tivibu tahattüt bitmesine yakın efsane bir cihaz aldım sunplus spacex wifi hd yeni versiyon
Süresiz free ıptv
2 yıl ıks Server (paylaşımlı kart sistemi)uydudaki çoğu şifreli kanalı çözer tivibu,digiturk,dsmart içerikleri rahatlıkla beleşe izlersiniz yenileme ücreti sanırsam 100-200 arası
Youtube,Xstream,turkvod gibi uygulamalar
Dahili wifi var
Tivibu ıptv geçmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim
Keyifli kullanımlar dilerim.
kul hakkı
-
Arkadaşlar tivibu iptv var bu cihazda kanal silme işlemi yapabiliyor muyuz bilen var mı
hayır
-
Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim
Böyle bir mail geldi
Tivibu ürünüze ait Tivibu A'dan Z'ye Kampanyası 24 Ay_ikna kampanyası için verdiğiniz taahhüt 19/03/2023 tarihinde sona erecektir. Taahhüdünüz yenilenmediği sürece, Tivibu Uydu 24 Ay Taahhüt tarife ücreti üzerinden ücretlendirileceksiniz. İyi günler dileriz.
1-Şimdi tahattüt bittiği zaman babamın adına iptal talebinde bulunabiliyormuyum?
2-iptal olduğu zaman cihazı istiyorlarmı,cihazı versek bile
(Adaptör,ethernet kablo vermiyeceğim bana lazım)
240 küsür cihaz bedeli çıkıyormu ve cihazı vermesek birşey olurmu?
3- cihaz ile çok uğraştım söktüm biraz modifiye ettim ısınma sorunu ortadan kalktı,arka etiketi sağlamlaştırdım,kumandayı defalarca söküp yıkadım.Büyük ihtimalle cihazı versek bile ücret isteyecekler.
4-biraz araştırdım herkesin elinde bu cihaz kalmış sarı sitelerde satıyorlar bende öyle yapmayı düşünüyorum
Cihazı satamazsınız satsanız bile kimsenin işine yaramaz. İlanlara koyulmuş olması bir anlam ifade etmiyor. Cihaz var diye Tivibu sistemindeki yayını izleyemezsiniz zaten. Abonelikler hat başına tanımlanıyor. Taahhütünüz bittiyse cihazı gidip teslim edip aboneliğinizi sonlandırmanız gerekiyor. Cihazı hat sahibi olan babanız olmadan teslim edemezsiniz.
-
Hocam tivibu yayını izlemeyiz zaten smart kartı çıkarttım normal uydu kanallarını taratıp sıraladım,bundan sonra tivibu işi yok zaten.(çünkü sunplus spacex wifi HD var.tüm belgesel ve sinema kanalları açık tüm şifreleme sistemlerini destekliyor,bazı spor kanalları açık sebebi aldığım cihaz sinema paketli olduğu için babamla ben sporla pek ilgilenmediğiniz için spor paket istemedim,2 yıllık süre bitince yeni key alıp giriyoruz zaten)19 mart da tahattüt bitiyor mail yazdığım gibi 19 mart geçtikten sonra iptal ettirirsek birşey olurmu? Babam TIR şoförü sürekli çalışıyor:(
Müşteri hizmetlerini babanız aramış gibi arayıp, istedikleri bilgileri verdikten sonra konuşup iptal ettirmek istediğinizi söyleyin. Bir ihtimal belki başarabilirsiniz telefondan. Eğer olursa götürür cihazları teslim edersiniz. Ancak Türk Telekom illa ayaklarına gitmenizi isteyecektir. Ayrıca ben uydu cihazı için değilde diğer internet üstünden çalışan kutu için yorum yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 6 Mart 2023; 12:18:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X