Şimdi Ara

TTNET Tivibu Go Maxi İSTEMEDEN ÜYELİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşyerim paketine geçirmişler sizi. mcaffee antivirüs için de aylık ek ücret alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

İşyerim paketine geçirmişler sizi. mcaffee antivirüs için de aylık ek ücret alıyorlar.

İyi de işyeri değil ki, cakalliga bak. İstediği hizmeti ilistirip, nasılsa farkına varmaz hesabı ile milleti carpiyorlar demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığıma da aynı çakallığı yaptılar, haberleri olmadan macaffee antivirüslü işyerim paketine geçirmişler. İşyerim paketlerini bireysel müşterilere de verebiliyorlar.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bildiğim kadarıyla önce aon 1 senenin ayrintilarini ihtarname çekerek adresime şahsen isteyecegim, vermemezlik etmezler sanırım, sonra avukata danisip dava açmayı düşünüyorum. Sizlerin başka tavsiyesi olursa belirtirseniz sevinirim.

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    btk ve tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi unutmayın. Bu adamlar standart internet hizmetinin dışında birçok katma değerli servis sunuyor (tivibu, müzik, oyun, antivirüs) ve bunların hepsi faturaya ek ücret yansıtacağı için binbir çakallıkla millete kakalıyorlar. Katma değerli hizmet sunmayan, sadece internet hizmeti sunan firmaları tercih etmekte fayda var.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Milletin farkına varmayacaklarina emin olduklarından bunu yapıyorlar.
    Belki milyonda bir farkına varıyor. Birçoğunun uğraşacak hali yok. Oh ne ala memleket.

• ozyunuscan kullanıcısına yanıt
    Hatırlatma olarak söyleyeyim. Eğer ki ilk ay iptal ettirmezseniz faturanıza "Televizyon" adı altında fazladan 4.90 TL olarak yansıtacaklar. Bilginiz olsun.
  • Oha arkadaş ya, konu eski ama hala devam ediyor bu saçmalık.

O kadar da abone olurken tivibu filan istemiyorum dedim, biz bunun peşinden uğraşmak zorunda mıyız.. tüketici hakları filan yalan bu ülkede. normal bir ülkede böyle bir saçmalığa cesaret edip girişemezler.
  • Hort olacak ama yazmak istiyorum bize de 5 tl lik tivibu go başlangıç paketi kitlenmişti ilk önce miktarından ötürü pek önemsemedik. bugün tekrar aklımıza geldi aradık ve ağızlarının payını vererek iptal ettirdik.

Bu soygunculara her şey mübahtır hatta yaptıkları yanında devede kulak. Keşke bu yazdıklarımı görse de şu şeref yoksunu firmaya tek kuruş kaptırmasa.

Bu konu hakkında elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım çünkü bu müşteriyi aptal yerine koymaktır.

Lütfen herkes etrafındakileri elinden geldiğince bilinçlendirsin bu tufaya düşmeyelim.

Ne var bunda bu kadar abartılacak diyorsanız size de lafım yoktur.

ttnet siz bir Türkiye dileğiyle
  • Arkasinda devlet oldukca daha cok somurmeye devam ederler

• Arada böyle köy kurnazlığı yapıyor firmalar uyanık olmak lazım burası Türkiye :)
  • Ben 2 yıl tahattütlü aldım banada eklemişler bu tivibu go saçmalığını tesadüfen müşteri hizmetlerini aradım her ay 57 tl gelen fatura neden 67 geldi dedim ikinci 1 yıl ek zam ekleniyor dediler.....ayrıca 4,90 tivibu go paketniz var dedi.....

NE DEMEK tivibu go dedim ...o nerden çıktı falan derken meğer her ay izlemediğim bir şeye 5 tl para ödemişim....çok büyük bir para değil ama bu resmen kurnazlık samimiyetsizlik neymişde tahattütde varmış....kardeşim ben seni arayıp internet istiyorum sen bana hediye adı altında başka bir paket daha ekliyorsun normalda otomatik iptal olması lazım 1 aylık hediye sonlanonca otomatik devam ediyormuşuz 100 tl cvarı kazıklamışlar toplamda beni

• Gecen temmuz istanbuldaydim telefona mesaj geldi tivibu giris uyeliginiz isteginiz uzerine baslatildi. Kardesim actirmistir diye onemsemedim. Eve geldigimde ona sordum ben dedi actirmadim mh aradim iptal ettirecegim ettiremiyorum internet babamin ustune rahmetli babannemin kizlik soyadinin 2 4 harfleri soruyor yoksa gecemiyormus. O kadar serefsiz bir sirket ki firsat bilerek onaysiz abonelik baslatiyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.