Şimdi Ara

TTnet Tvbu Çalışmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, tvbu kullnıcısıyım. Ancak bir kaç gündür, programı çalıştırıyorum ama siyah i ekrandan başka bir şey çıkmıyor, yani giriş paneli filan hiçbiri.. evde bir de dizüstü var, onda da denedim yine aynı.. Acaa problem ne olabilir.. bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum, şimdiden teşekkürler..

• müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olur.banada aynısı olmuştu play'e tıklıyorsun genede bişey değişmiyor.böyle durumlarda ilk müşteri hizmetlerini ara ;)
  • İnternet hızınız düştüyse zorlanıyor olabilir. Öyle mi?
  • internet hızı ile ilgili değil, tivibu hesabına giriyoe ama siyah ekran harici hiçbirşey yok. eğer hız sorunu olsaydı görüntü gelirdi ama dona dona izlerdi.bu sorunu ancak müşteri hizmetleri çözebilir.
  • Silverlight yazılımını sil, sonra TTNET Tivibu ikonuna tıkla sana silverlight programı gerekli diye bir uyarı verecektir. Yazılımın desteklediği Silverlight sürümünü otomatik olarak indirip kurduktan sonra kullanmayadevam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 31 Ağustos 2010; 2:38:21 >
  • Silverlight yazılımı ile ilgili bir sorun, yeniden kurdum ve çözüldü. Teşekkür ederim arkadaşlar. Teşekkürler SNIPER82 .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Fiberde VPN sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.