Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TTNET Üniversiteli Kampanyası yaptırdım.12 Ay sonra interneti kapattırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzaladığım abonelik formlarında 24ay taahhüt ile ilgili bir bilgi göremedim açıkçası.İçime düştü.Aydınlatabilir misiniz lütfen...

• Takip.TTNET denen kuruma bela okumak istemiyorum artık.
  • 12 sözleşme süreli dostum. tam 12 ay dolduysa sıkıntı olmaz. ama 24 ay taksitli filan modem aldıysan onun kalan taksitleri tek seferde alınıyor.
  • Zaten 24 ay değil ki 12 ay.. Fakat işin içinde neredeyse %35 indirim var. Tahatdütü bozarsan iyi takarlar :D bende bu tarifedeyim.
  • kalan taahhüt sürende ödeyeceğin tutar ile aldıgın indriim miktarı karsılastırılır. sözleşmeyi bozman halinde lehine tutar neyse onu ödersin.

mesela sözleşme birimine 1 ay kala iptal ettirdin.

eskiden aldıgın tüm indirimi öderdin. misal 200 tl. ancak şu anda aldıgın indirim 200 tl ise ve kalan 1 ayda ödeyeceğin tutar 65 tl ise sen 65 tl ödersin. gibi
  • bu son zamanlardaki en iyi adsl 8 mbit kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • immeLmann kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilgim yok. Ama o zmana kadar aldiğin tüm indirim tutarı olarak hatırlıyorum. Yeni sistemden pek haberim yok. Bu pakette neredeyse 35 tl gibi bi indirimleri var her ay için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtgur

Tam olarak bilgim yok. Ama o zmana kadar aldiğin tüm indirim tutarı olarak hatırlıyorum. Yeni sistemden pek haberim yok. Bu pakette neredeyse 35 tl gibi bi indirimleri var her ay için.

kaç ay indirim aldıysan ona göre kabataslak bi tutar çıkarabilirsin. örn : 35 lira 6 ay indirim aldım. 210 TL gibi. ama sözleşmeme 3 ay kaldı. ödeyeceğim tutar nedir ? 67*3 201 TL diyelim.

iptal durumunda 201 tl ödersin gibi.. örnekleme yeterince açık sanırm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.