Şimdi Ara

TTnet/Uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni taşındığım evime internet bağlatmak istiyorum da uydunetle v ttnetle konuştum

TTnet: 20mbit fiber+tivibu maxi=56 tl
    Uydunet:20mbit fiber+kablotv HD=55 tl

Sizce hangisini seçmeliyim?
    ttnet 12 ay,uydunet 24 ay taahhüt istiyor.
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togaerol -- 19 Kasım 2013; 9:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam uydunet alırdım. Hem internet bağlantısı hem de tv yayını daha iyi. Üstelik arkadaşın dediği gibi tv yayını hızınızı etkilemiyor.

Ancak; bence taahhüt vermeden, imkanınız varsa kurulum ücretine katlanarak uyduneti bir ay süreyle test edin. Çünkü bölgeden bölgeye uydunetin performansı değişiyor. Örneğin ben ailemin evinde uyduneti sıfır sorunla 8-10 yıldır kullanıyorum (128kbps zamanlarından beri). Ama komşu ilçede sorun yaşayanlar olabiliyor.
  • Eğer bulunduğun mahallede sıkıntı yoksa direkt Uydunet. Yalnız şu da var Türksat altyapısı 20 senelik ve yeniledikleri falan yok. TTNET'de ondan daha berbat zira.

• uydunet derim
  • Benim bulunduğum bölgelerde (İzmir Alsancak ve Karşıyaka) açık ara uydunet daha iyi. Ancak birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim. Çünkü Tüketicinin Korunması Hakkında kanunda tüketici yani Bizler lehine bir kısım değişiklikler yapıldı. Resmi Gazetede yayınlanıp yürürlüğe girdikten sonra abonelik ve taahhüt olayına girerseniz daha avantajlı olma ihtimaliniz çok çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archaic

Benim bulunduğum bölgelerde (İzmir Alsancak ve Karşıyaka) açık ara uydunet daha iyi. Ancak birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim. Çünkü Tüketicinin Korunması Hakkında kanunda tüketici yani Bizler lehine bir kısım değişiklikler yapıldı. Resmi Gazetede yayınlanıp yürürlüğe girdikten sonra abonelik ve taahhüt olayına girerseniz daha avantajlı olma ihtimaliniz çok çok yüksek.

ne gibi değişiklik olacak acaba?

cevaplayan arkadaşların tamamı uydunet demiş bence öyle yaparım gibime duruyor.tivibu'nun internetin hızını dşürdüğünü bilmiyordum
  • Değişikliklerin tam metni maalesef yayınlanmadı sadece Basında çıkan haberler var, yalnızca TBMM den geçip Cumhurbaşkanlığına sunulduğu kesin. Basında çıkan haberler tutarlı olsa da ayrıntılı değildi. Haberler doğruysa örneğin 24 ay taahhüt verdiniz 12 ay yani bir yıl dolduktan sonra herhangi bir cayma bedeli ödemeden abonelik iptali yapabileceksiniz. Tabi ki bedava modem ve benzeri şeyler aldıysanız iade etmeniz koşuluyla:) 12 ay yani bir yıl dolmadan abonelik iptalinde ise cayma bedeline sınır getirilecek. Sözleşmede tüketici aleyhine olup aşırı faydalanmaya yönelik bulunan hükümler direkt yok sayılacak gibi. Bunları değerlendirmek için değişikliklerin yayınlanıp yürürlüğe girmesi gerek ki bir hafta 10 gün içerisinde bu olur. Dikkat ederseniz son bir aydır özellikle 24 ay taahhütlü kampanyalara hız verdiler, son iki günde üç servis sağlayıcı arayarak kampanyalarından yararlanmamı istedi:)

Uydunet konusunda gelince beş yıl önce tt den kurtulup uydunete geçen biri olarak hem internet hizmeti hem de televizyon hizmetinin daha kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız kesin tavsiyem bölgenizde kullananlara sorup hizmetin nasıl olduğunu öğrenmenizdir. Çünkü bazı bölgelerde altyapı sorunu olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim cevabınız için,uydunet ağır basıyor artık.dediğiniz gibiyse bekleyeceğim bir müddet bu kanunu kovalarım birkaç hafta

• arkadaşlar ben hem tivibu hemde uydunet kullandım ama kardeşim sana bi tivibuyu testet derim hem uygun yanında fiber destekli bedava modem veriolar benim zaten fiber internet ile sorunum var istersen linkini atimhttp://forum.donanimhaber.com/m_84145210/f_//tm.htm#84145210 burdan bakabilirsin konuma sana tivibuyu öneririm

• togaerol kullanıcısına yanıt
    sakın ama sakın tivibuya bulaşma fiberi al veya ev telefonu ıle al ılla ttnetten alacaksan ama tavsıyem tivibu tamamen para tuzağı neden dersen ınternet hızının %35 tivibu %20 ise modem kendine ayrıyor sana kalanı %50 katlanıım dıyorsan al ama tavsiyem teledunya hem hızın düşmüyor hem 200 den fazla kanal var hem tivibuda toplam 54 kanal var 54 kanal için değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 21 Kasım 2013; 11:00:04 >
  • merhaba, ben İstanbul şişlinden okan ...

internet +teledünya paketi devir almak istiyorsanız, ben devredebilirim. Aşağıda bendeki paketin özellikleri mevcut;

Teledünya (hd) + Uydunet 1MBit sınırsız internet olan aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık ücreti 41,5 TL'dir. Kablosuz modeme ve teledünya kutusu içinde). Abonelik 2015 yılına kadar devam ediyor. İnternet hızı gayet iyi olup, arttırmak isterseniz, çağrı merkezini arayarak ister devamlı ister aylık şekilde uzatabilirsiniz
    iletişime geçmek isterseniz :0532 743 30 99

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.