Şimdi Ara

Ttnet VDSL Ping Problemi Hakkında Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar . Ttnet 35 mbps vdsl kullanıcısıyım ve hiç düzelmeyen bir ping sorunum var. Cs:go'da Türk sunucularında 50 ms yabancı sunucularda 150-200 ms civarlarında ping değerleri alıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama ping bizden kaynaklı değil diyip geçiştiriyolar her seferinde. Başka bir firmaya geçeyim dedim SOL'a başvuru yaptım fakat oturduğum yerde v1 alt yapısı varmış sanırsam Türk Telekom'dan başka kimse hizmet veremez alt yapıyı bizimle paylaşmazlar dediler . Bu konuda benim ne yapmam lazım nasıl bi yol izlemem lazım müşteri hizmetleriyle konuşma olsun vs. olsun evim santralle yan yana ama pingim hiç inmiyor malesef lütfen bu sorunu yaşamış veya nasıl bi yol izleyebileceğimi bilenler varsa bana yardımcı olsun herkese iyi forumlar .

• r21 concorde R kullanıcısına yanıt
    Müdürlüğe gidip port değişimi talebinde bulunursanız pinginiz düzelebilir.
  • Elit servis gelmişti 1 kere soruna bakmak için onlarda müşteri hizmetleri gibi bilgisiz sorunum ne diye sordular bana ping değerlerim çok yüksek dedim şöyle bi 2-3 saniye düşündü dönüp ping ne dedi bana sonrasında portumu değiştirin benim dedim tamam değiştirelim ama değişmez bişey dedi genede değiştiriyorum dedi gitti binanın içindeki kutuya bişeyler yaptı internetin gidip gelecek dedi sonra benim işim bitti diyip gitti sonuç gene aynıydı
  • Tamam deneyim bugün
  • Aynı tarifeyi kullanıyoruz, baya bir zaman benzer problemi yaşadım. Birkaç kez bilgi verdik değişen birşey olmadı. Ne hikmetse 2 gündür düzgün Ping alıyoruz. Sanırım altyapı kaynaklı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bende 6-7 aydır uğraşıyorum ama hiç bir düzelme yok alt yapımın güzel olduğunu söylüyolar sürekli hattınız çok iyi durumda 87 mbps'ye kadar destekliyor felan filan ama bitürlü sorunun gene kendilerinde olduğunu kabul etmiyorlar .
  • Hızımı 24 mbit'e düşürttüm sorunum düzeldi çok teşekkür ederim yardımcı olanlara .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok bidaha töbe değiştirmem şuan ping değerlerim çok iyi sadece adil kullanım düştü onuda arttırıyolardır inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.