Şimdi Ara

TTNET ve Phorm , İzleniyoruz.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
13
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Bu uygulamayı kapattıkdan 2-3 saniye sonra adil kullanım hakkınız doldu diye mesaj gelmesi şans mı acaba?
    Ayın daha 9u ve ben 10-15 gb lık dosya indirdim 50 gb nereden buldu şimdi bu.
    Nasıl bir rastlantı.

Aynısını suan banada oldu, daha 30gb doldurmama ragmen akk hakkınız doldu diye mesaj geldi ve hız dustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Bu uygulamayı kapattıkdan 2-3 saniye sonra adil kullanım hakkınız doldu diye mesaj gelmesi şans mı acaba?
    Ayın daha 9u ve ben 10-15 gb lık dosya indirdim 50 gb nereden buldu şimdi bu.
    Nasıl bir rastlantı.

Aynısını suan banada oldu, daha 30gb doldurmama ragmen akk hakkınız doldu diye mesaj geldi ve hız dustu

Şuan baktım kotaya sitesine girip 34gb indirmişim nasıl kesiyorlar anlamadım.
    Arayıp sövmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

rica ederim ne demek, hukuksal hakkımız hepimizin gizlilik. Şu eklenti nasıl bişey merak ettim.

https://www.dephormation.org.uk/index.php

adresinden alabilirsiniz.ancak site bizi uyarıyor türk telekom phorm kullanıyor.yani ttnet değil.ana sağlayıcı kullanıyor.süperonline olan arkadaşalr da bi bu siteye girsin bakalımm ne oluyor.

teşekkür ederim , vallaha uyarı çıktı sizin isp phorm kullanıyor diye.

• gezinti olayı nedir yav benim iznim dışında nasıl hesabım var ve gezinti modu aktif ?
  • teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • Sitede bi anormallik var. Avira zararlı yazılım uyarısı verdi..

TTNET ve Phorm , İzleniyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 9 Kasım 2012; 22:53:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • data hizmeti aldığımız adamlar datalarımızı satarak para kazanıyorlar.ulan resmen benden habersiz özel hayatımı ifşa ediyorlar üstelik bunu parayla hizmet aldığım adamlar yapıyor.hukukun, insan haklarının olduğu bir ülkede olacak bir şey değil.devlet büyüklerinin iki dudağı arasında yaşıyoruz resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 9 Kasım 2012; 22:53:16 >
  • Beyler AKK dolmasın diye fazla download yapmamıştım ve kapattıktan sonra AKK doldu ve 3 mbps'ye düşürülmüştür dedi rastlantıdır dedim ama yorumlardan sonra rastlantı olmadığını anladım bu ne rezalet cidden?
  • kota konusunda bilgim yok gerçekten. Çok üldüm vallaha bende uzun süredir kapalı olduğu için bilmiyordum böyle bişey.
  • Ben kapattım. Kota ile ilgili bir yazı gelmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Ben kapattım. Kota ile ilgili bir yazı gelmedi henüz.

Baktım 26 GB indirmişim geçmedim yani, yazı da kapatma onay mesajına tıkladıktan sonra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Biri kullanıyorum ve şöyle bir yazı yazıyor;
    "Gezinti servisine başka bir tarayıcı üzerinden dahil olduğunuz için veya tarafınıza Gezinti'ye katılım davetiyesi henüz ulaşmadığından, bu servisi kullanamıyorsunuz, ayrıntılı bilgi için 444 0 375'i arayınız."

Güvende miyim yani?

bu yazı var ve ben de avea jet modem kullanıyorum. sanırım ttnet'in modemleri hariç bu hizmet(!) daha aktif değil.
  • Yazıklar olsun ama önce bize.
  • Video cidden çok bilgilendirici. Konu hakkında bilgisi olmayanlar yada BANANE diyenlere güzel açıklamalarda bulunmuşlar.
  • Yarın inceleyeceğim konuyu, teşekkürler.
  • Kapattım ardından akk aştınız uyarısı geldi. Ya olamaz böyle bir şey. İnsanları aptal yerine koyuyorlar. Ban yiyeceğimi bildiğim halde: Allah belasını versin bu hükümetin bizi aptal yerine koyanların allah belasını versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayip konusanız varmı bu durumu ttnet ile phorm kapattık diye akk limiti doldu gosteriyorlar hız dusuruyorlar
  • Superonline kullanıcısıyım.Siteyi hiçbir şekilde açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Biri kullanıyorum ve şöyle bir yazı yazıyor;
    "Gezinti servisine başka bir tarayıcı üzerinden dahil olduğunuz için veya tarafınıza Gezinti'ye katılım davetiyesi henüz ulaşmadığından, bu servisi kullanamıyorsunuz, ayrıntılı bilgi için 444 0 375'i arayınız."

Güvende miyim yani?

varsayılan tarayıcından gir bendede once oyle yazdı varsayılandan girdim cıktı
  • Özelleştirmenin faydalari.. daha neler görecez bakalim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.