Şimdi Ara

TTNET ve Phorm , İzleniyoruz.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
13
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh diyorum.sikko bundan bahsetmişti.devlet vatandasını korumuyorki arkadas olabildiğince sıkıştırıyo bu nası iş.
  • Vay arkadaş yuh ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

gezinti olayı nedir yav benim iznim dışında nasıl hesabım var ve gezinti modu aktif ?

+1 ?
  • İşe yararmı bilmem ama Firefox ve Chrome için HTTPS şifreleme eklentisi :https://www.eff.org/https-everywhere/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 10 Kasım 2012; 4:42:19 >
  • Açtığımı bile hatırlamıyorum, ama siteye girdiğimde açık durumdaydı. Kapattıktan hemen sonrada adil kota uyarısı çıktı. Birde bunu kapatmak sadece o sistemin izleme sistemini kapattığını düşünüyorum mutlaka başka şekildede TTnet veya bir başkaşeyler izliyor paylaşıyor satıyor bilgilerimizi vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 10 Kasım 2012; 6:13:22 >
  • siteye girmeyin ben az önce firefox ile girdim ama siteye girmekle hata yaptım sanırım site virüslü gibi

TTNET ve Phorm , İzleniyoruz....
  • Aynen kota uyarısı aldım kapatır kapatmaz.
  • Gezinti servisine başka bir tarayıcı üzerinden dahil olduğunuz için veya tarafınıza Gezinti'ye katılım davetiyesi henüz ulaşmadığından, bu servisi kullanamıyorsunuz, ayrıntılı bilgi için 444 0 375'i arayınız.

bende bu çıktı ttnet kullanıyorum.
  • benim de geçen gün dikkatimi çekti gg de ve başka alışveriş sitelerinde baktığım, incelediğim ürünleri daha sonra herhangi bir internet sitesine girdiğimde reklamlarını görüyorum. reklam üzerinde sağ üst köşede i harfine basınca açıklama yazıyor falan ve şu link çıkıyor linkte gizliliğe önem verildiğini, kişisel bilgilerin güvende olduğu falan yazıyor ki hiç inandırıcı değil üstüne üstlük kıllandırıcı. yani özetle dört bir yandan izleniyoruz.

ben bu şekil izleniyorum http://info.criteo.com/pgi/privacy/informations?infonorm=1&partner=4305&campaignid=7974&zoneid=27888&bannerid=385315&displayid=fcfda243a8 bu bayan şu şekıl izleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: halıflex

Superonline kullanıcısıyım.Siteyi hiçbir şekilde açmıyor.

+1
  • Bende kapalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halıflex

Superonline kullanıcısıyım.Siteyi hiçbir şekilde açmıyor.

Bende de açılıyor.

İmza kampanyasına imza attım.Avukat falan olsam bir saniye durmam dava açardım.
  • Avira ne mal olduğunu hemen buldu,Bu milletin hakkını kim savunacak arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 10 Kasım 2012; 9:01:32 >
  • firefoxa eklentiyi kurmuştum,yukarda linki var indirmek isteyenelr içn,siteye bari chromedan bakiyim dedim.açamadı.explorerdan bakayım deidm.malum explorer pcyi sıyırttı.sabah sabah microsofta bela okudum.neyse firefoxa devam.bide laplpdan deneyeceğim.ondan eklenti yok

ekleme

kolay girsin ttnet.gittim laplopdan hesabı açtım.sonra masaüsütndne bunu deneidm ve bu uyarıyı aldım.galiba çerez vb gibi bir mantığı var.sadece o tarayıcıya özel çalışıyor
    ekleme 2

laploda da aynı şey çıkıy :) tam görünmez oldum galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 10 Kasım 2012; 9:41:52 >

• galeri.haberturk sitesinde firefox un dephormation eklentisi uyari verdi arkadaslar haberiniz olsn
    http://forum.donanimhaber.com/m_67848085/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67848085 bu linkte arkadas link vermis "tıkla" yaziyor oraya basinca uyari verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı -- 10 Kasım 2012; 19:29:30 >

• Şimdi bu müşteri memnuniyeti için kaydoluyo demi bu konuşmamız .
  • bu nasıl bi saçmalık lan özel hayat diye bişey var , şimdi ben izleniyomuyum yani ?
  • lan donanımhaberde d ebağlantı çıktı

• benim onayım olmadan beni izlemelerine ULAŞTIRMA BAKANLIĞI nasıl izin veriyor
  • Gezinti servisine başka bir tarayıcı üzerinden dahil olduğunuz için veya tarafınıza Gezinti'ye katılım davetiyesi henüz ulaşmadığından, bu servisi kullanamıyorsunuz, ayrıntılı bilgi için 444 0 375'i arayınız.

Doping ADSL kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.