Şimdi Ara

ttnet vitamin ayıbı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani koskoca ttnet'de bilgili birilerini bulmak ne kadar zor anlamış bulunuyorum arkadaşlar.
    üzerime iki tane hat kayıtlı idi biri adapazarında biri çanakkalede. kardeşim için adapazarında vitamin lise paketi almak istedim işlemleri yaptık fakat çanakkaledeki hattım üzerine yapmışlar işlemi. durumu bildirdim farketmez dediler sonuçta paket her yerden kullanılabilir, peki dedim kardeşim başladı kullanmaya. sonra haziranda çanakkaledeki evi boşaltma durumu çıktı ve abonelikleri iptal ettirmek istedim. neymiş efendim ttnet aboneliği iptal olursa vitamin paketi yanar. ee 1 senelik peşin parasını ödedim ben hem bu paket hatla ilgisi yok parasını verdim ödendi sonuçta. yok öyle yok böyle, aradım müşteri hizmetlerini onlarda öyle diyor ee saçma yani bastım kalayı. ertesi gün aradılar beni çanakkaledeki vitamini iptal edip adapazarındakinden başlatacaklar faturayada tekrar vitamin ücreti girdi çıktı yapacaklar. yani eksradan para ödemeyeceğim. peki dedim öyle yaptılar. geçen ay fatura geldi 94 lira içinde vitamin ücretide var! aradım böyle böyle, bu aradada hep görüştüğüm kişilerin isimlerini ve görüşülen tarih ve saatleri kayıt ettim. verdim tarih ve saatleri işte dedim bana böyle dediler hiç bir ücret ödemeyecektim. ertesi gün yine aradılar dediler bölge müdürlüğüne gidin lütfen tamam dedim bende. gittim anlattım durumu ilgili kişiye. adamın bana dediği şu; çok saçma! hattı iptal ettirmen vitamin paketini yakmaz kullanamaya devam edersin süresi dolana kadar. boşuna seni bu kadar uğraştırmışlar. aklıma ilk gelen şu oldu "koskoca ttnet'de bilgisi olan bir kişi varmış onuda en sona saklamışlar" neyse yazdık mailimizi siteye, o adamda sistemden yazdı felan. 2 hafta oldu otomatik ödemeyi iptal etmiştim faturayı ödemedim. 2 haftadır haber bekliyoruz ne bir arayan var nede fatura düzelme var her gün bakıyorum netten. ayıp yani beni bu kadar uğraştırdılar bunca stres şimdi bide bu ücreti alsınlar benden hattı iptal etmekle kalmaz ttnet davamı açarım bakalım ne olacak. birde sorunu çözme durumu var tabi çözelersede benden gecikme bedelini istesinler bide o zamanda çekecekleri var benden.
    haksız mıyım arkadaşlar bu ne ayıp ya!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.