Şimdi Ara

TTNET vs Superonline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Tavsiye: önerilecek seçenekler arasından tercihte bulunmak demektir. Şimdi bizde fiber internet bu tercih edebileceğimiz seçenekler arasında yok. Olsa emin ol kimse bir saniye durmadan geçişi yapar.

Evimde fiber olsa ben geçmem. Şu an Ttnet hız düşümü yapmıyor ve bu bölgede sorunsuz, kopma falan yaşanmıyor. Bu durumda benim için daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Tavsiye: önerilecek seçenekler arasından tercihte bulunmak demektir. Şimdi bizde fiber internet bu tercih edebileceğimiz seçenekler arasında yok. Olsa emin ol kimse bir saniye durmadan geçişi yapar.

Evimde fiber olsa ben geçmem. Şu an Ttnet hız düşümü yapmıyor ve bu bölgede sorunsuz, kopma falan yaşanmıyor. Bu durumda benim için daha avantajlı.

Emin ol %1'lik kesimdesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

superonline 10mbps interneti sınırsız 49 ytl veriyor
    ttnet 8mpbs kadar ki bu garanti diil 15gb kadar sınırlı veriyor

bugun ttneti iptal edip aldım quickneti ve superonline farkını yaşadım. 10mbps dene netin sonuçları;

TTNET vs Superonline

arkadaşlar yanlış bilgiler topluluğu bir konu gördüm burada tek tek açıklık getireyim

bu paket 10 mbps değil 20 mbps paketi. Superonline da en düşük hız 20 mbps

ttnet 15 gigabyte dan sonra hızı 512 kbps ye düşürmüyor
    25 gigabyte dan sonra 1 mbps ye düşürüyor ama şuan hız düşümü uygulanmıyor.

ek olarak superonline nın paketleri şöyle

TTNET vs Superonline

Fiber internet Hız Alanı uygulaması doğrultusunda FiberMaster 50, FiberMaster 100 ve Fiberkolik paketlerinde aylık download 100 GB’a, Fibergezer paketinde 50 GB’a, Fibersever paketinde ve kotalı seçeneklerde ise 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı kullanımın yapıldığı ayın sonuna kadar 1 Mbps’ye düşürülecektir.

yani superonline da hızları düşürüyor ve hız düşümünü uyguluması ttnet de aktif olmasa da superonline da aktif. Çatır çatır düşürüyorlar hızları.

quote:

turkcell superonlineyi satın aldı şimdi fiyatlarada hızada sıctı eskiden superonline 1000mb 500 tl di şimdi 999 tl :(((((

tellcom adıyla evlere fiber internet getiren firma ismini superonline olarak değişmiştir ve şimdi turkcell superonline adıyla fibet internet hizmetine devam etmektedir.

tellcom da superoonline de turkcell superonline da hepsi turkcell grup şirketiydi yani bir satın alma yok sahibi hiç bir zaman değişmedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.