Şimdi Ara

TTNET vs Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkaşlar bn internetimi deiştircem ttnet 8mps mi iidir yoksa superonline mı bilgisi olan arkadaşlar yarım ederse sevinirim...

• Aynı alt yapı üzerinde kurulular. Biri, Smile, Superonline zaten TTNET portlarını kiralıyorlar. Yani hat aynı hat isim farklı. Bu yüzden değişkenlik göstereceğini sanmıyorum.
  • superonline 10mbps interneti sınırsız 49 ytl veriyor
    ttnet 8mpbs kadar ki bu garanti diil 15gb kadar sınırlı veriyor

bugun ttneti iptal edip aldım quickneti ve superonline farkını yaşadım. 10mbps dene netin sonuçları;

TTNET vs Superonline

• quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

superonline 10mbps interneti sınırsız 49 ytl veriyor

bugun ttneti iptal edip aldım quickneti ve superonline farkını yaşadım. 10mbps dene netin sonuçları;

TTNET vs Superonline

pinge bakın...

Siz kurtulup rahatlamışsınız, darısı başımıza ne diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 24 Ağustos 2009; 15:10:15 >

• gerçekten sınırsız 10mbps internet 49 lira mı? TTNET'in 1 mbit sınırsızı aynı fiyata. E o zaman super online'a geçelim derim hemen. yanında modemdir zarttır zurttur bi hediyesi var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

superonline 10mbps interneti sınırsız 49 ytl veriyor

TTNET vs Superonline

senle iletişime gecebilirmiyim? holoworm_tr_@w.cn eqlersen seviniRim

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

gerçekten sınırsız 10mbps internet 49 lira mı? TTNET'in 1 mbit sınırsızı aynı fiyata. E o zaman super online'a geçelim derim hemen. yanında modemdir zarttır zurttur bi hediyesi var mı peki?

öyle kolay olsa ttnette adam kalmazdı Quicknet sadece altyapı döşediği yerlerdeki sitelere veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: öSCi

Aynı alt yapı üzerinde kurulular. Biri, Smile, Superonline zaten TTNET portlarını kiralıyorlar. Yani hat aynı hat isim farklı. Bu yüzden değişkenlik göstereceğini sanmıyorum.

Yanlış bilgilendirme olmasın. Superonline fiber interneti kendi altyapısında. TTnet altyapısı sadece adsl bağlantıları için. Superonline adsl, Biri adsl, Smile adsl, gibi..
  • turkcell superonlineyi satın aldı şimdi fiyatlarada hızada sıctı eskiden superonline 1000mb 500 tl di şimdi 999 tl :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

gerçekten sınırsız 10mbps internet 49 lira mı? TTNET'in 1 mbit sınırsızı aynı fiyata. E o zaman super online'a geçelim derim hemen. yanında modemdir zarttır zurttur bi hediyesi var mı peki?

öyle kolay olsa ttnette adam kalmazdı Quicknet sadece altyapı döşediği yerlerdeki sitelere veriyor

+1
  • turkcell cama limitsiz internet 9.90 demiş.
    kampanya sanırım .
    bilgisi olan var mı?
  • superonline iyidir.
    ben kullanıyorum.çok memnunum.ttnet net limitsiz tarifesinde 8 mbps'e KADAR 15 gb kota veriyor.15 gb'tan sonra hızın 512'ye düşüyor.aylık 49 tl.
    superonline 10 mbps sınırsız 49 tl.
    farkı sen bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turkcell cama limitsiz internet 9.90 demiş.
    kampanya sanırım .
    bilgisi olan var mı?

Öğrenirsen haber ver.
  • @batugunner
    Turkcell, SuperOnline'ı satın almadı, birazcık kurdu. :) 1Gbit paketi de bir ay kadardır var, öncesinde bu paket yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

superonline iyidir.
    ben kullanıyorum.çok memnunum.ttnet net limitsiz tarifesinde 8 mbps'e KADAR 15 gb kota veriyor.15 gb'tan sonra hızın 512'ye düşüyor.aylık 49 tl.
    superonline 10 mbps sınırsız 49 tl.
    farkı sen bul.

ttnetin tarifesi 49 değil 55 e çıktı
    süperonline 10 megabit sınırsız kalktı 20 megabit oldu 49 tl
  • arkadaşlar bu süperonline 10 mb limitsiz tarifelerde adil kullanım hakkı zımbırtısı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher30

arkadaşlar bu süperonline 10 mb limitsiz tarifelerde adil kullanım hakkı zımbırtısı var mı ?

Yeni bağlatacaklar için en düşük hız 20mbit oldu. Akn 100 gb ama uygulanmıyor.
  • ben ttnet kullanıyorum ama hiç memnun değilim kopmalar oluyor sürekli..
    superonline i çok övüyorlar ama bilemiyorum..
    ttnet ile 2 yıllık sözleşmem biterse başka bir aboneliğe geçmeyi düşünüyorum..
  • Ben yaklaşık 6 aydır superonline kullanıcısıyım şiddetle tavsiye ederim.

arkadaş sormuş yanında sana biraz ebatı büyük ama 4 port çıkışlı 50 mt. kadar uzakta çekebilen piyano siyahı renginde modemini veriyorlar (ebatı biraz büyük ama olsun)

download ve upload hızı bi hayli yüksek, ayrıca düşük ping ile yurt dışındaki herhangi bir sw de gecikme süresi 0 denilebilecek kadar az.

daha önce cs 1.5 polonya serverinde adsl ile bağlanıyordum ping yüzünde bi kaç defa banlandım veya oyuna giremedim, superonlineye geçtikten sonra her mapte liderliği elimde bulunduruyorum.

fiyat konusuna gelince 20 mbps 49 TL

arıza konusuda öle uzun sürecek arıza hiç olmadı olan arızalar ise 1 saat içerisinde çözülüyor. Eğer arıza senden kaynaklıyorsa teknik ekip hemen gelip arızayı onarıyor, modem arızası varsa ise modemini yeniliyorlar

biraz reklam gibi oldu arkadaşlar kusura bakmayın ama ben sadece smileymiş adsl miş dsl miş gibi para tuzağı olan internetlere yönelmemelerini istiyorum arkadaşların evet superonlinenin alt yapısı daha az ama önümüzdeki 5 seneye kadar ttnet gibi Türkiyede fiber kablolarını döşemediği yer bırakmıcaklar.

• Tavsiye: önerilecek seçenekler arasından tercihte bulunmak demektir. Şimdi bizde fiber internet bu tercih edebileceğimiz seçenekler arasında yok. Olsa emin ol kimse bir saniye durmadan geçişi yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.