Şimdi Ara

TtNet vs. Superonline Birun Birun Birun kam hiiiııır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ygs ye 80 gün kala eve internet alıp videolu ders kasmak istiyorum. Ve 15 marttan sonrada kesintisiz spor ve sinema kanallarını kasmak istiyorum. Ama en önemli olan şuandan 15 marta kadar ygs kasmak olucak. Siz ne dersiniz ? Şimdi şöyle bir sorum var sizlere. Ttnet olursa;

- 16 mps hızına kadar limitsiz net ayda 44 buna ilave 10 tl tivibu full paketi alıcam. Yuvarlıyalım işte 55 tl her ay ttnet'e ödücem.

Veyatta şöyle yapa biliriz, süperonline olursa;

- 25 mps hızına kadar 50 gb dan sonra hız düşümü 8 mps veyatta 3 mps ücrete gelirsek düz yuvarlıyalım 60. Ve bunda sinema veya spor paketi de yok.

Seneye şampiyonlar ligi de tivibu da olacak biliyorsunuzdur. Ve süperonline da bana tv izletme sıkıntılı olucak. Ttnet te tv yönünden sıkıntı olmucak.

Ayrıca şunuda söyliyeyim. Fiber net kapımın önünden geçmiyor. Ne dersiniz ? Ne yapmam gerek ? Ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurali582

Herkese merhaba. Ygs ye 80 gün kala eve internet alıp videolu ders kasmak istiyorum. Ve 15 marttan sonrada kesintisiz spor ve sinema kanallarını kasmak istiyorum. Ama en önemli olan şuandan 15 marta kadar ygs kasmak olucak. Siz ne dersiniz ? Şimdi şöyle bir sorum var sizlere. Ttnet olursa;

- 16 mps hızına kadar limitsiz net ayda 44 buna ilave 10 tl tivibu full paketi alıcam. Yuvarlıyalım işte 55 tl her ay ttnet'e ödücem.

Veyatta şöyle yapa biliriz, süperonline olursa;

- 25 mps hızına kadar 50 gb dan sonra hız düşümü 8 mps veyatta 3 mps ücrete gelirsek düz yuvarlıyalım 60. Ve bunda sinema veya spor paketi de yok.

Seneye şampiyonlar ligi de tivibu da olacak biliyorsunuzdur. Ve süperonline da bana tv izletme sıkıntılı olucak. Ttnet te tv yönünden sıkıntı olmucak.

Ayrıca şunuda söyliyeyim. Fiber net kapımın önünden geçmiyor. Ne dersiniz ? Ne yapmam gerek ? Ne düşünüyorsunuz ?

Ttnet magduruyum internet berbat Superonline al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.