Herkes bilsin diye başımdan geçen olayı anlatacağım! 1-2013 Eylülde Hipernet(24 mbit) bağlattım. 2-2014 Haziranda nakil aldırdım ve hızım köy yeri olduğu için 8 mbite düştü. 3-2 Ay sonra önceki yere nakil yaptırdım.Ama hızım 8'de kaldı.TTNET bulunduğum yerde Hipernet olmadığını iddia etti.2 Ay önce vardı dedim.Mümkün değil dendi. 4-Eylül 2014'te taahhütüm bitti ve iptale gittim.Niye iptal ediyorsunuz soruna yukardakileri anlattım. 5-İl merkezinde birkaç yere yönlendirmemin sonucunda Hipernet yok dendi.Ben de Ultranet(16 Mbit) aldım.Bu süre zarfında Hipernet gelirse geçebildeceğim söylendi. 6-Bir ay sonra modemimi kontrol ettğimde hattımın 90 mbit'e kadar desteklediğini gördüm.(Yani Hipernet vardı) 7-Müşteri hizmetlerini aradım Hipernete geçmek istiyorum dedim.Mümkün değil dendi.paketinizde öyle bir hal yok dendi. 8-İl'e müşteri hizmetlerine gittim.Eğer hipernete geçersem taahhütün bozulacağını ve ceza ödeyeceğimi hayretler içinde öğrendim. 9-Bir kez daha Ttnet'in yalan ile dolan ile insanları kandırdığını gördüm.Verdim veriştirdim ve oradan ayrıldım
Herkes TTNET'i iyice tanısın diye bu yazıyı yazdım.Saygılarımla...Bir ttnet mağduru!
Çalışanlar bilgisiz olduğu için malesef bu tür şeyler sık meydana geliyor...