Şimdi Ara

TTNET Yalın FiberNET ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende şu anda sınırsız internet var ve ihtiyaçlarımı karşılamıyor. çok yavaş bir internete sahibim. şimdi sizlere sorum benim paket süremin dolmasına 2 ay kadar bir süre var. ttnet fibernette fiber alt yapısına ihtiyaç var mıdır? varsa da ve alt yapım yoksa ttnet gelip alt yapı sağlıyor mu ? bir de ttnet fibernette sabit telefon hattına gerek yokmuş kapatsak da oluyormuş bu doğru mudur ?

• jackal.90 J kullanıcısına yanıt
    Fibernet için fiber alt yapıya ihtiyaç var. Sizin bulunduğunuz yerde fiber altyapısı yoksa size özel Hat çekmiyorlar. fibernette yalın internet diye bir paket var telefona ihtiyaç yok ancak sabit olarak yalın internet için ayrı bir ücret alıyorlar.
  • Ttnet gelip tek kişi için fiber altyapı çekmez, çok kötü bir altyapı varsa en fazla genişbant kabin koyar..
  • Bence alcaksanda telefon hattini kapatma onun parasini zaten aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    pekala o zaman diyelim ki sabit hattı kapattırdım, yalın fibernette yine alt yapı oluşması gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal.90

pekala o zaman diyelim ki sabit hattı kapattırdım, yalın fibernette yine alt yapı oluşması gerekiyor mu ?

Kesinlikle fiber altyapisi olmadan alamazsin ama yakinlarda varsa vdsl sinyali ile 70 mbps kadar alabirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum muhitte pek de olacağını sanmıyorum yakınlarda falan ama bakalım hele bir şimdiki sözleşme bitsin de olmadı TTNET bayisine falan gider bir konuşuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.