Şimdi Ara

TTNET ZyXEL Kablosuzu Haftada 3-4 Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet in verdigi ZyXEL P-660W-T1 v3_IPv6 modeminin kablosuzunu kullanıyoruz. modemin sadece koblosuzu durduk yere bozuluyor(evdeki bütün kablosuzlar baglanmıyor). 5 saniye sinyal var. 30 saniye yok. bunu ta modemi 1 dakika aç kapat yapanakadar tekrarlıyor.

Win 7 Bilgisayarımada modeme baglan diyince bu 5 saniyede baglanamıyor ve Win7 nin kendisi çözüm olarak bana modemi 1 dakika kapat ve aç diyor :)

• öncelikli tavsiyemftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660W-T1v3_ipv6/Firmware/TTNET/370TSE6D0.bin yazılımıftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/2.%20Aray%FCz/Yeni%20Menu%20Fw_Upgrade.doc linkte bulunan dokuman yardımı ile modemine yükle sonra yazılımın aktif çalışması için modemin arkasında reset tuşuna kürdanla 30 sn basılı tut ve modemini resetle, resetledikten sonra modemini kurarken kablosuz ayarlarda bulunan kanal menüsünde oto kanal seçiliyse onu kanal 1 yap ve kaydet ve test et.

• quote:

Orijinalden alıntı: destuni

öncelikli tavsiyemftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660W-T1v3_ipv6/Firmware/TTNET/370TSE6D0.bin yazılımıftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/2.%20Aray%FCz/Yeni%20Menu%20Fw_Upgrade.doc linkte bulunan dokuman yardımı ile modemine yükle sonra yazılımın aktif çalışması için modemin arkasında reset tuşuna kürdanla 30 sn basılı tut ve modemini resetle, resetledikten sonra modemini kurarken kablosuz ayarlarda bulunan kanal menüsünde oto kanal seçiliyse onu kanal 1 yap ve kaydet ve test et.

zaten senin dedigin gibi " P-660W-T1v3_ipv6 " yüklü.

ama seninde bahsettigin gibi otomatik kanal seçme aktif çünkü etrafta 15-20 modem var.
    1 kanal seç demendeki mantıgınız nedir acaba (elektronik mezunuyum) ?

• Arkadaşlar Ben bu TTNET ZyXEL Kablosuz Garantide tamir edilmesi için vermek istiyorum.
    -- Nereye Teslim Edebilirim? (istanbul) (TTnet bayi, TürkTelekom, Kargo, ZyXEL elektronik tamircisi)
    -- Yanında fiş yok diye biliyorum. Nasıl bir belge ile götürmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ina_N -- 12 Şubat 2013; 8:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ina_N

Arkadaşlar Ben bu TTNET ZyXEL Kablosuz Garantide tamir edilmesi için vermek istiyorum.
    -- Nereye Teslim Edebilirim? (istanbul) (TTnet bayi, TürkTelekom, Kargo, ZyXEL elektronik tamircisi)
    -- Yanında fiş yok diye biliyorum. Nasıl bir belge ile götürmeliyim?

sana tavsiyem direk ZyXEL e gönder, ama göndermeden önce 444 1 150 numaralı çağrı merkezini ara arıza kaydını açtır sana kargo bilgileri sms olarak geliyor kargo firmasını arıyorsun randevulaştığın zamanda gelip ürününü bulunduğu yerden alıp frmaya götürüyorlar firmada işi bittiğinde aynı şekilde ürün kargo ile sana geri dönüyor ve hiç bir kargo ücretini ödemiyorsun tabi ki ürünün garantisi varsa, eğer ürünün garantiliyse modem ve adaptöründen başka birşey göndermene gerek yok. direk firmaya göndermenin en büyük artısı ürün firmaya ulaştığı an servis işlemine alınır fakat telekom bilgisayar firmasına bıraktığın ürün o firma ne zaman zyxele modemini gönderirse ancak o zaman ulaşır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.