Şimdi Ara

Ttnet zyxel modem dsl ışığı yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adaptörü ve hattan gelen kabloyu direk takıyorum wlan ve power ışıkları yanıyor ama dsl falan yanmıyor.

Ttneti aradım, zyxel müşteri hizmetlerini arayın dediler, orayı aradım aldığınız yere gidin bozuk modem vermiş olabilirler dedi.

Sorum ise şu

Yarın ttnet bayisi açık olur mu?

Bi de acaba bi yerde hata mı yapıyorum? Aynı işlemleri eski modemimde yapınca tıkır tıkır çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Arkadaşlar adaptörü ve hattan gelen kabloyu direk takıyorum wlan ve power ışıkları yanıyor ama dsl falan yanmıyor.

Ttneti aradım, zyxel müşteri hizmetlerini arayın dediler, orayı aradım aldığınız yere gidin bozuk modem vermiş olabilirler dedi.

Sorum ise şu

Yarın ttnet bayisi açık olur mu?

Bi de acaba bi yerde hata mı yapıyorum? Aynı işlemleri eski modemimde yapınca tıkır tıkır çalışıyor

Kardesim bu konuyla ilgili hizmet aldığın firmayı arayıp arıza kaydı açtırman gerekiyor ve evine ekip gelerek ölçüm yapması gerekiyor.
  • Tel hattinda problem var kardesim. Hattinda bina ici veya disi kopukluk var. Modeme bagladigin telefon hat kablosunu bi degistir olmazsa internet saglayicini ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.