Şimdi Ara

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
12
Favori
116.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam vdsl niye geçmediniz ?
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Nasil anlamadim. Nasil gecmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_ZerO kullanıcısına yanıt
    hocam internet hattımız vdsl var yani hipernet var 24Mbps alırsınız ?
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim güncellemede wifi kesintisi olmaya başladı tekrar.
  • Bende 15 gün önce modem güncelleme yaptım, 6 sürümü 7 oldu aslında hiç sorun yoktu bugün baktım modem kendini resetlemiş sıfırlanmış yeniden ayarlama falan yaptım yanlız ilginç olan şey eski güncelleme geri dönmüş,fikri olan varmı arkadaşlar modem kafayımı yedi? :)

• bu modemi tavsiye eder misiniz ?
  • Bu modem tavsiye olur.

Güvenilir modem, fonksiyonlar gani.
    Teknik servislik bir durum olur ise birebir değişimi oluyor. Tavsiye +

• Geçen ptesi kargoya verdim,Salı ikindin ellerine ulaştı. Çarşamba onay verdim. Cuma görevliler geldi.Bugun ptesi de kullanıcı bilgilerim geldi sms ile.

Daha önceden telefon ya da internet aboneliğim yoktu bu evde. 7 günde bu aşamadayım.

TTnetten alınan Zyxel VMG3312-B10B modemim var arkadaşlar, modemi resetledim, Geniş ağ kısmına belirtilen yere kullanıcı adı ve şifremi girdim ancak bir türlü bağlantı olmuyor. Modem durumum şu şekilde,ama MyISP_DSL kısmına kontrol ede ede yaptım bir sorun var, yardımcı olabilirseniz sevinirim

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

• Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    hocam aynı modemi bende kullanıyorum. hiç öyle kullanıcı adı şifre girmek ile uğraşma. modemi sıfırla yaklaşık 3 dakika içinde kendisi kurulum yapıyor zaten. ayrıca ethernet ile bağlandığınız da bağlantı gelmiyor mu? şuan bağlantı var gösteriyor.
  • Ttnetin fiber uyelere verdigi modemmi bu arkadaşlar wifi cekim gucu olarak tılgından daha iyi diyen arkadaslar var bende musteri hizmetlerinden degisim talep edecegim duruma göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qeox

hocam aynı modemi bende kullanıyorum. hiç öyle kullanıcı adı şifre girmek ile uğraşma. modemi sıfırla yaklaşık 3 dakika içinde kendisi kurulum yapıyor zaten. ayrıca ethernet ile bağlandığınız da bağlantı gelmiyor mu? şuan bağlantı var gösteriyor.

Turk.Net aboneliği aldım hocam, onda da varmı bahsettiğiniz otomatik ayarlama olayı ?

Kullanıcı adı ve şifre girmeden bağlandığına eminmisiniz?
  • benim ttnet hocam, turk net ile otomatik kurulum oluyor mu hiç fikrim yok.

• Merhaba Arkadaşlar

TTNETin verdiği Zyxel VMG3312-B10B modemi kullanıyorum. TURKNET e geçtim ama modem arayüzünde @ttnet değişmiyor. Bu kilidi nasıl kırabilirim. Turknet bilgileri ile nasıl giriş yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Rica ederim. Linke bir daha bakın zira yenilendi. Bir tane daha eski yazılım buldum. İyi günler.

iyi günler kurt teşekkür ediyoruz eline beynine sağlık. Bunlardan hangisi modemin en eski sürümü. Baktım adlarına ..p2.. olan yani ad sıralamasında en küçük olan, modemin fabrika çıkış yazılımı mı?
  • izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Modemin fabrika çıkışlı yazılımı hangisi bilmiyorum, bir şey dersem yalan olur ama benim bulduğum en eski yazılım; "100AAPP2D0". Telnet erişimi için gerekiyordu hâlâ daha kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

Geçen ptesi kargoya verdim,Salı ikindin ellerine ulaştı. Çarşamba onay verdim. Cuma görevliler geldi.Bugun ptesi de kullanıcı bilgilerim geldi sms ile.

Daha önceden telefon ya da internet aboneliğim yoktu bu evde. 7 günde bu aşamadayım.

TTnetten alınan Zyxel VMG3312-B10B modemim var arkadaşlar, modemi resetledim, Geniş ağ kısmına belirtilen yere kullanıcı adı ve şifremi girdim ancak bir türlü bağlantı olmuyor. Modem durumum şu şekilde,ama MyISP_DSL kısmına kontrol ede ede yaptım bir sorun var, yardımcı olabilirseniz sevinirim

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

Bir kürdanla resetleme tuşuna 10 saniye basılı tutunca, modem bilgileri ttnetten alıyor, otomatik kullanıma hazır geliyor.

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Aynen bende kullanmaya başladım, teşekkür ediyorum. Gelişmiş hayatımı kolaylaştırıyordu, geri gelmesi sevindirdi beni. Sağ olsasın.
  • quote:

Rica ederim. Modemin fabrika çıkışlı yazılımı hangisi bilmiyorum, bir şey dersem yalan olur ama benim bulduğum en eski yazılım; "100AAPP2D0". Telnet erişimi için gerekiyordu hâlâ daha kullanıyorum.

Son çıkan yazılımda (APP7D0) telnet erişimini tekrar açmışlar fakat bu kez de admin kullanıcısı ile giriş yapmayı engellemişler. Ayrıca Kablosuz menüsüsündeki bazı ayarları da kaldırmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    Son sürümü yüklemenin bir anlamı yok benim için o zaman. Sağ olun bilgilendirme için.
  • quote:

İki tane var bende, buradan indirebilirsiniz:

Ekleme: Bir tane daha buldum, üç oldu.
    https://cloud.mail.ru/public/KpNM/RuTMfajz7

sen kralsin zyxel ise les, 6 surumunden 7ye gecirdim bir cihazi sanirsin ki 10 yil once ki versiyona downgrade yaptim.

kurtardin bizi

👍

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.