Şimdi Ara

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
12
Favori
116.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba TR-064'e girmeyi sağlayan scriptin sayfası kaldırılmış paylaşabilen olursa sevinirim
  • Turknet ADSLden Netspeed VDSLye geçtim.İlk gün adsl olarak açıldı.Zyxel 3312 modem aldım taktım VDSL geçişi talep ettim.Modemde hatta VDSL gözüküyor ama internete bağlanmıyor(DSL-turuncu INTERNET-kırmızı).Sorunu bir türlü çözemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

İki tane var bende, buradan indirebilirsiniz:

Ekleme: Bir tane daha buldum, üç oldu.
    https://cloud.mail.ru/public/KpNM/RuTMfajz7
    Merhaba.Bu ara modemlere virüs saldırısı yapıldığı haberlerini modemin sifresini güçlendirip yazılımını güncelleyeyim dedim.Sifreyi yeniledim, yazılım için de google da arama yapınca bu konuyu buldum.Bu paylaşımınızdaki ilk dosyayla güncelleme yapmaya çalıştım.Modem kullanıcı adı ve şifre ekranında kaldı.Eski şifreyi de kabul etmiyor yeniyi de .ttnet yazdım olmadı.Kısacası güncelleme yapamadım ve modem arayüzüne giremiyorum.Ne yapmam lazım ?

• thundere kullanıcısına yanıt
    kurulum sayfasında kurulum sekmelerinde atm ptm olayı var. ptm ile kurulum yapmanız lazım ya da fabrika ayarlarına çevirin kullanıcı adı şifre ile tekrardan kurulum yapın. zyxel lerde en son adsl ve vdsl kurulumları ayrı sekmeden yapılıyordu sanırım.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı Adı: "admin"
    Şifre: "turktelekom" veya "ttnet" olarak deneyin, olması lazım. Bendeki modelde şifre "ttnet" 'ti diye hatırlıyorum. Nette bazı kişiler "turktelekom" ile giriş yapmış modem arayüzüne. Virüs saldırısı ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım açıkçası yalnız artık eski sürümü kursanız da modem otomatikman güncelliyor son sürüme, yani eski sürüme geçmenin bir artısı kalmadı otomatik güncellemeyi engellemediğiniz sürece.

Bu yazılımları denedim böyle bir sorun yaşamadım bu arada. Bilmiyorum sizde neden böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 5 Ekim 2018; 22:39:16 >
  • Arkadaşlar modemin arayüzünde IPTV için ayar yapacağım fakat genişbant kısmındaki hemen hemen tüm alanların düzenle'sine bastığımda her alan gri?! üstelik sizin ekran görüntülerindeki sil/çöp tenekesi yok? Sanki yönetici modunda değilim de, normal kullanıcı modunda açmışım gibi.

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim) TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 5 Ekim 2018; 22:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Kullanıcı Adı: "admin"
    Şifre: "turktelekom" veya "ttnet" olarak deneyin, olması lazım. Bendeki modelde şifre "ttnet" 'ti diye hatırlıyorum. Nette bazı kişiler "turktelekom" ile giriş yapmış modem arayüzüne. Virüs saldırısı ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım açıkçası yalnız artık eski sürümü kursanız da modem otomatikman güncelliyor son sürüme, yani eski sürüme geçmenin bir artısı kalmadı otomatik güncellemeyi engellemediğiniz sürece.

Bu yazılımları denedim böyle bir sorun yaşamadım bu arada. Bilmiyorum sizde neden böyle oldu.
    Valla hepsini denedim olmadı.Modeme reset atmak zorunda kaldım.Tekrar şifreyi değiştirdim sonra.Güncelleme yapmadım tekrar aynı sorunu yaşatır diye.Bu modeme virüs girme olayı yeniymiş.Artı anakart biosuna da giren bir virüs türemiş.Öyle formatla falan da çözülebilen birşey değilmiş.Güvenliğinize dikkat edin bu aralar arkadaşlar.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Siz güncelleme yapmasanız da modem bir süre sonra 1.00(AAPP.7) yazılımına güncelliyor zorla. Bende iki kere zorla güncelleme yaptı modem, ben de eski sürüme dönmedim bir daha. Kısır döngü oldu çünkü. Dediğim gibi ben bir sıkıntı yaşamadım eski sürümleri yüklediğimde şifre diğer yazılımlarda neyse, o linkten yüklediğim yazılımlarda da oydu. Virüs ile ilgili de bir sorun olmadı şimdiye kadar, umarım bundan sonra da olmaz. :)
  • Slmlr,

zyXel VMG3312-B10B Ttnet modem ile Turknet ADSL ayarı yapmam gerekiyor.

Geniş band ilk sayfasında edit edebileceğim ATM yazan bir WAN satırı, çıkmıyor.

N/A yazan internet seçenğini edit etmek için bilgi giriş sayfasına girdiğimde ilk baştaki etkin kutusu, bağlantı adı kutuları aktif değil.
    Onun altındaki türü yani ADSL seçimi yapabileceğim kutuda XDSL ve Eternet seçenekleri var ADSL yok..

Yazılım olarak versiyon 6 yüklü. 7 ye güncelledim ama o daha da beterdi. Geri döndüm.

Bu durumda ADSL bağlantı ayarını nasıl yapacağım.?

Ondan sonraki kulanıcı adı ve şifre girişinde bir sorun yok..
    Oradaki TTnet dışındaki ISS lerin bilgilerinin girişi için tıklama yeri var zaten..

Özetle benim sorunun ADSL seçeneği olan WAN satırı yok.
    Bilgi giriş sayfasında da ADSL seçeneği yok..

Ltf bir yol gösterin..
    Şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar 3312-b10b ile Türknet kullanıyorum önceleri hiç sıkıntı yoktu şimdi ise modem dns almıyor veya otomatik olarak aldığı Türk Telekom'a ait dns çalışmıyor. İnternet ışığı yanıyorken internete girmiyor bu konuda yardımcı olursanız seviniriö.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hello
    thanks for your help every body
    please i want last update for this modem so i can use custom username and password are not turktelekom
    i try many file and didnt work
    thansk
  • Geniussamer G kullanıcısına yanıt
    Username: admin
    password: ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 25 Kasım 2018; 1:31:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar aranızda zyxel vmg-3312 b10a model modemi kullanan var mı? (resimdeki modem)
    bir türlü oris fiber kurulumunu yapamadım. tp link c5v kullanıyorum normalde hızım 100 mbps fiber mevcut. sorun yok ancak modemin wifi çekim gücü düşük. bu modemi letgodan buldum aldım ve bir türlü fiber kurulumunu yapamadım. sizce neyi yanlış yapıyorum?

192.168.1.1 yazıyorum şifre 1234 giriyorum modem arayüzü açılıyor. kullanıcı adı ve şifremi ppoe ethernet yazan yere giriyorum ancak internet ışığı kırmızı yanıyor. zyxel modemlerde wan girişli ethernet ayarları nasıl yapılıyor? ilginç bir durum kullanma klavzunda bile yazmıyor ve modem fiber destekli kaliteli bir modem? malum fiberde gpon cihazından direk modemin mavi wan girişine kablo takıyoruz!!!

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

• Geniussamer G kullanıcısına yanıt
    please try 1234 or ttnet for password. if somebody changed it; go back to factory settings on modem and get your username and password from internet servise operator.
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Vlan id girmeniz gerekiyor en kötü mac klonlama da gerekebilir ama size verilen c5v 802.11ac destekleyen bir router taktığınız diğer cihaza göre daha iyi bence bunu çekmeyen yere yerleştirin cat 6 kablo çekin access point olarak kullanın çekmeyen yer için
    http://www.zorluteknoloji.com/zyxel-vmg3312-b10b-access-point-ayarlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 1 Aralık 2018; 1:59:58 >
  • https://forum.donanimhaber.com/kablosuz-yerel-ag-arasinda-iletisim-sorunu--136083947

Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Vlan id girmeniz gerekiyor en kötü mac klonlama da gerekebilir ama size verilen c5v 802.11ac destekleyen bir router taktığınız diğer cihaza göre daha iyi bence bunu çekmeyen yere yerleştirin cat 6 kablo çekin access point olarak kullanın çekmeyen yer için
    http://www.zorluteknoloji.com/zyxel-vmg3312-b10b-access-point-ayarlari/
    access point olarak kullanmak istemiyorum. access point elimde var bir tane yetiyor aslında. sadece bu tp link modeme gıcık oldum ondan değiştirmek istedim ancak maalesef fiber kurulumunu yapabilmiş değilim

• Figo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sorununuza çözüm bulabildiniz mi? ben de wan portundan gigabit ethernet almak için uğraşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana şu adımları önerdiler;
    "WAN portunu LAN portu oalrak kullanmak için öncelikle
    Genişbant ayarlarından Etherwan kısmını silmeli. 2. adım olarak
    Ağ ayarlarından Ev ağına giril 5. Ethernet portu olan sekmeyi
    aktif etmesi gerekmektedir. Aktif edildikten sonra cihaz KENDİLİĞİNDEN
    kapanıp açılacak ve
    WAN portunu Ethernet portu olarak kullanabilecektir."
    ancak dediğiniz gibi yönetici modunda değilmişim gibi modem. Çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz.
  • onurdinhooo O kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir çözüm bulamadım. Gri alanlı iyi kötü kullanıyorum.
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.