Şimdi Ara

TTnetmi-yoksa diğerlerimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

quote:

quote:

hiç biri iyi değil ki ? ttnetin adı çıkmış sadece diğerleri daha berbat.

Ya sen TTNET çalışanı falanmısın?

Diğer konuda net detay verdim halen, TTNET savunuyorsun, diğerlerinde berbat olan tarafı açıkla öğrenelim?

Fiyatları karşılaştır ne azından, yada Müşteri hizmetlerini, diğerleri nasıl berbat oluyor, herkes öğrensin.

Karalama yaparken, örnekler ver, ezbere diğerleri berbat demekle olmuyor.

sen şizofren misin birader takmışssın müşteri hizmetlerine 2004 ten beri kullanıyorum adsl yi daha bir kere bile müşteri hizmetleri ile sıkıntı yaşamadım internet koptuğunda 15 dakika içinde ekip yollayıp kabloyu bile kontrol ettiler. yani komik olmak için bu yoldan yürümene gerek yok cem yılmaz öğretir. fiyat fiyat deyip duruyorsun 50 lira ile 59 lira arasında uçurum farkı varmış gibi. ondada bir sürü taahhüt imzalamak zorunda kalıyorsun uydunette. uydunet çalışanısın heralde

Okuduğunuda anlamıyorsun, belliki TTNET çalışanısın, servislere takmadım, ama okumadığın kadarda saygısız birisin, örnekleri ile santrallere kadar detayları yazdım.

Sadece bende ğil, Forum yöneticisi Arkadaşta aynı konuya değindi ama sen anlammakta ısrar ediyorsun.

50 ile 59 lira arasındaki farkı bile anlayamıyorsun malesef, 24 ayda 108 lira eder !

TTNET 8 mbit kotasız :115 Lira

Uydunet 10 mbit kotasız:99 Lira, İngilizcede yazabilirim istersen.

TTNET çalışanı isen Mertce söyle, adres vereyim seni santrale ve Arkadaşımın cebinde para verip sorunu çözdüğü, alakasız servisede götüreyim, belki anlarsın.

Cümlelerinide dikkatli yazarsan en azından Türkçemize biraz özen göster, ne dediğinde anlaşılmıyor, yazdıklarını kontrol et.

Sana 15 dakikada teknik servis yollayan santralin telefonunuda verde bizde arayalım, en azından gerçekmi bilelim.

Boş yere yazma, biz yazıyoruz yer ve santral ismi veriyouz, kafadan sallamıyoruz.

seni gönülden tebrik ediyorum çünkü tam bir demogoji uzmanısın. ttnet çalışanı filanda değilim ama belliki sen uydunet çalışanısın.yıllık 69x12=828 (5 mbite kadar uydunet) 59x12=708 (8mbite kadar ttnet) 64x12=768 (16 mbite kadar ttnet) maşşallah uydunet ne kadarda karlıymış canııım. yani daha kablo tv zorunluluğu kablo tv 24 aylık taahhütü ve aylık kablo tv parasını veeee aktivasyon ücretini filanda yazmadım daha . uydunet kendini kandırmaktan başka bir şey değil.kaldıki dublexlerede hizmet veremiyor peh.şu internet sorunu çözülmüş gibi marka sempatizanlığı yapanlara kocaman bir benimkide marka sempatizanlığı değil sadece diğer servis sağlayıcıların ttnetten bin kat iyiymiş gibi gösterilmesi. ttnet dahil hepsi biribrinden beter.

16Mbit te kota dolunca ne oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

şirketleri savunmayı boşverelim.Türkiyede internet erişimi pahalı ve hız düşük.eldeki olanaklardan en uygununu seçmekten başka çare yoksa şuan için sınırsızda en uygunu şüphesiz uydunet.49 lira 3 mbit..
    Ttnette ise en düşük limitsiz internet için 59 lira internet + 15 lira çoğu kişinin kullanmadığı sabit telefon = 74 lira..aldığınız hızda 50 gb a kadar 8 mbit sonrası yani ayın geri kalan büyük bölümü 1 mbit ( TTnetin resmi açıklamasındaki değer )

hiç bir şirketi savunmam ben lakin haksız eleştiriyide eleştiririm. uydunette 3 mbit tarifedeki upload hızı 512 kbps ve kablo tv hizmeti + tahahhüt ile ttnete ödediğin paranın kat kat ödüyorsun merak etme. uydunetin savunulacak bir tarafı olsa zaten ben savunurum. superonline desen ondada upload 25 gb yi geçince hız 1 mbps ye düşüyor. evet download değil upload dikkatinizi çekerim hiçbirinin savunulacak tarafı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hiç biri iyi değil ki ? ttnetin adı çıkmış sadece diğerleri daha berbat.

Ya sen TTNET çalışanı falanmısın?

Diğer konuda net detay verdim halen, TTNET savunuyorsun, diğerlerinde berbat olan tarafı açıkla öğrenelim?

Fiyatları karşılaştır ne azından, yada Müşteri hizmetlerini, diğerleri nasıl berbat oluyor, herkes öğrensin.

Karalama yaparken, örnekler ver, ezbere diğerleri berbat demekle olmuyor.

sen şizofren misin birader takmışssın müşteri hizmetlerine 2004 ten beri kullanıyorum adsl yi daha bir kere bile müşteri hizmetleri ile sıkıntı yaşamadım internet koptuğunda 15 dakika içinde ekip yollayıp kabloyu bile kontrol ettiler. yani komik olmak için bu yoldan yürümene gerek yok cem yılmaz öğretir. fiyat fiyat deyip duruyorsun 50 lira ile 59 lira arasında uçurum farkı varmış gibi. ondada bir sürü taahhüt imzalamak zorunda kalıyorsun uydunette. uydunet çalışanısın heralde

Okuduğunuda anlamıyorsun, belliki TTNET çalışanısın, servislere takmadım, ama okumadığın kadarda saygısız birisin, örnekleri ile santrallere kadar detayları yazdım.

Sadece bende ğil, Forum yöneticisi Arkadaşta aynı konuya değindi ama sen anlammakta ısrar ediyorsun.

50 ile 59 lira arasındaki farkı bile anlayamıyorsun malesef, 24 ayda 108 lira eder !

TTNET 8 mbit kotasız :115 Lira

Uydunet 10 mbit kotasız:99 Lira, İngilizcede yazabilirim istersen.

TTNET çalışanı isen Mertce söyle, adres vereyim seni santrale ve Arkadaşımın cebinde para verip sorunu çözdüğü, alakasız servisede götüreyim, belki anlarsın.

Cümlelerinide dikkatli yazarsan en azından Türkçemize biraz özen göster, ne dediğinde anlaşılmıyor, yazdıklarını kontrol et.

Sana 15 dakikada teknik servis yollayan santralin telefonunuda verde bizde arayalım, en azından gerçekmi bilelim.

Boş yere yazma, biz yazıyoruz yer ve santral ismi veriyouz, kafadan sallamıyoruz.

seni gönülden tebrik ediyorum çünkü tam bir demogoji uzmanısın. ttnet çalışanı filanda değilim ama belliki sen uydunet çalışanısın.yıllık 69x12=828 (5 mbite kadar uydunet) 59x12=708 (8mbite kadar ttnet) 64x12=768 (16 mbite kadar ttnet) maşşallah uydunet ne kadarda karlıymış canııım. yani daha kablo tv zorunluluğu kablo tv 24 aylık taahhütü ve aylık kablo tv parasını veeee aktivasyon ücretini filanda yazmadım daha . uydunet kendini kandırmaktan başka bir şey değil.kaldıki dublexlerede hizmet veremiyor peh.şu internet sorunu çözülmüş gibi marka sempatizanlığı yapanlara kocaman bir benimkide marka sempatizanlığı değil sadece diğer servis sağlayıcıların ttnetten bin kat iyiymiş gibi gösterilmesi. ttnet dahil hepsi biribrinden beter.

Alıntıları Göster
    quote:

ne olacak 3 mbite düşüyor zaten uydunette 3 mbit. tek farkı uydunetteki 3mbitin uploadı 512 kbps yani daha düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 10 Mayıs 2012; 10:44:34 >

• quote:

quote:

ne olacak 3 mbite düşüyor zaten uydunette 3 mbit. tek farkı uydunetteki 3mbitin uploadı 512 kbps yani daha düşük.

hızın 3 mbit e düştüğüne dair link verir misin.
    ben 1 mbite düştüğüne dair linki vereyimhttp://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_

• quote:

quote:

quote:

ben 1 mbite düştüğüne dair linki vereyimhttp://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_

TTnetmi-yoksa diğerlerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 10 Mayıs 2012; 11:04:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben resmi açıklamadan bahsediyorum.TTnet diyorki 50 yi geç hızını 1 e düşürecem ve bunu dediğinin linkini veriyorum.sen ise bana resim gösteriyosun.hangisine inanacam.varsayalımki benim hızım 1 e düştü TTNETi aradım arıza kaydı için bana normaldir biz zaten AKK den sonra 1 e düşürecez diyoruz dese bende ama forumda downloadcanavarına 3 veriyosunuz öyle diyor desem özür dileriz hemen düzeltiyoruz arıza kaydı açıyoruz mu diyecek yoksa biz size döneriz mi diyecek..ben resmi açıklamalardan bahsediyorum ve ttnet 1 yapacaz diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben resmi açıklamadan bahsediyorum.TTnet diyorki 50 yi geç hızını 1 e düşürecem ve bunu dediğinin linkini veriyorum.sen ise bana resim gösteriyosun.hangisine inanacam.varsayalımki benim hızım 1 e düştü TTNETi aradım arıza kaydı için bana normaldir biz zaten AKK den sonra 1 e düşürecez diyoruz dese bende ama forumda downloadcanavarına 3 veriyosunuz öyle diyor desem özür dileriz hemen düzeltiyoruz arıza kaydı açıyoruz mu diyecek yoksa biz size döneriz mi diyecek..ben resmi açıklamalardan bahsediyorum ve ttnet 1 yapacaz diyor

resmi açıklamaya kalsak bize 2 yıldır akk uygulanıyor ama hepimiz biliyoruz ki 2 yıldır akk uygulanıyor yazmasına rağmen uygulanmıyor.daha geçen ay uygulanmaya başladı. bu ayın sonunda ttnetin tarifeleri güncellenir. ayrıca dikkatini çekerim uydunetteki 3 mbit değil 3 mbite kadar. yani uydunette 1 mbit alsan ne diyeceksin. adam sana o 3 mbite kadar derse size 1 mbit vericez derse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 10 Mayıs 2012; 11:10:26 >

• aynı şey TTNET de mevcut oda 8 verecem demiyor 8 e kadar diyor forumda eski mesajları okursan 2 alanda var 1 alanda fazladan 12 alanda var.ben kurumların sözüne inanırım ciddiyseler sözleride güvenilirdir.1 mbit verecem diyor benim için bitmiştir söz senettir.AKK uygulayacam dedi ama 2 yıl uygulanmadı en sonunda uygulamaya başladı.arayıp şikayet etsen ne derler eee biz size söylemiştik derler.haklılarda..yeni tarifeler gelsin o zaman konuşuruz farazi muhabbete gerek yok
  • quote:

aynı şey TTNET de mevcut oda 8 verecem demiyor 8 e kadar diyor forumda eski mesajları okursan 2 alanda var 1 alanda fazladan 12 alanda var.ben kurumların sözüne inanırım ciddiyseler sözleride güvenilirdir.1 mbit verecem diyor benim için bitmiştir söz senettir.AKK uygulayacam dedi ama 2 yıl uygulanmadı en sonunda uygulamaya başladı.arayıp şikayet etsen ne derler eee biz size söylemiştik derler.haklılarda..yeni tarifeler gelsin o zaman konuşuruz farazi muhabbete gerek yok

tamam işte bende diyorumki 'e kadar. yani 1 mbit veriyoruz deseler gıkını çıkartamazsın. ben onu bunu bilmem adamlar bana 8 mbit akksiz interneti 50 liraya vermedikleri sürece türkiyede hiç bir internet sağlayıcıya iyi diyemem çünkü hepsi aynı cacık boşa zorlamayın sizde. uydunetinde övünülecek bir tarafı yok hepsi yetersiz hepsi aynı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 10 Mayıs 2012; 11:17:59 >

• Uydunetin en büyük avantajı AKK ancak DSL lerdede sistemin dogru calısmaması nedeni ile düşüşler geç veya olmuycak sekilde oluyor. Kablo hizmetlerin amacı yanlış söylüyorsam düzeltin daireye kadar mevcut tarifeye en yakın hizmeti iletmekdir. DSL teknolojilerinde şebekeye olan 1 KM uzaklıklar 8i 4 alırken 100 M uzaklıktakı 8 i 7 alıyor. Uydunette KM bazlı olarak degil port yogunlugu bazlı 10 u 9-9.5 arası alınabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.