Şimdi Ara

TTnetten fibere geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Daha oturduğum bölgeye fiber ulaşmadı ama müşteri hizmetleri yıl sonuna kadar ulaşacağını söyledi.Ama aklıma takılan bir kaç soru var.Acaba süperonline fiber kullanan arkadaşlar fiberden memnun mu?TTetin diğer kullanıcıların net hızını düşerebildiği doğru mu?TTnetten,fibere geçmek için sadece telefondan onay vermek yetiyormuş,bunu tavsiye eder misiniz?Yoksa ttnet i kapattırıp süperonline mı geçim?Yani bundan 1-2 sene sonra kullanmadığım bildiğim internet için kapıya haciz gelmesin,biliyorsunuz çok sık yaşanan şeyler.Bilgisi olan arkadaşlar yarımcı olursa çok memnun kalırım.Teşekkürler.İyi günler...

• Ttnetten fibere direk geçiş yapamıyorsun.
    Sadece Superonline direk olarak telefon hattını(numaranı) taşıyabilir.
    TTNET'i kapattırmak için Turktelekom şubelerine gidip dilekçe vermen gerekiyor. 10 gün içinde kapatıyorlar.
    Kapandıktan sonra gidip kapattırma belgenin bir örneği telekom şubesinden al kesinlikle.
    Ama superonline bağlanması için TTNET'in kapanmasını beklemen gerekmiyor hemen bağlıyorlar.
    Fiber konusuna gelince memnunum şuan için(15 gündür kullanıyorum). :)

TTnetten fibere geçmek
  • Teşekkürler dostum.Yani fibere geçerim,internetim de herhangi bir kesilme olmaz,fakat türk telekom kullanıcı hesabımı da gidip dilekçe vererek kapattırmam gerekir.Doğru muyum?
    Bir de türk telekom hattı kapattırmama konusunda ısrarcı oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.