Şimdi Ara

TTNETTEN SUPERONLİNE FİBERE GEÇİŞ MANTIKLI MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

SOLNetten ayrılmak kolay ama çok kolay değil... zaten niye iptal etmek isteyesin ki? fiber varken xDSL kullanılmaz...

Tabii internetinden memnunsan değişmezsin zaten hem de dediğiniz gibi fiberse tadında yenmez. Yukarıda yazığım gibi ben vdsl kullanmama rağmen memnun olduğum herhangi bir problemim ve SO'dan yüklü taahhütü ödemek için avantaj göremediğimden iss'yi değiştirmedim.

Ha bana gelir 100MBPS / 150-200GB AKN VE TV+ 70-90 Lira civarı gibi bir paket verilseydi geçmiştim düşünmeden.
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Bir soruda ben sorayım yaklaşık 2 yıldır Vodafone Net 'deyim bir kaç ay sonra sözleşmem bitecek bende arayıştayım fikirlerinize açığım

Şuan kullandığım Vodafone Net 64 mbit 240 akn 69.90 TL (ttnet alt yapısı kullanıyor tanımlı hızım 51 mbit) Şehir Adana / Merkez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kings Never Die

Bir soruda ben sorayım yaklaşık 2 yıldır Vodafone Net 'deyim bir kaç ay sonra sözleşmem bitecek bende arayıştayım fikirlerinize açığım

Şuan kullandığım Vodafone Net 64 mbit 240 akn 69.90 TL (ttnet alt yapısı kullanıyor tanımlı hızım 51 mbit) Şehir Adana / Merkez

Hocam paketi özel tanımlıyorlar galiba değil mi 240GB akn ve 64MBPS iyi geldi bana?
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    şuan bu paket yok yeni olarak 50mbit 250gb 73 tl teklif ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kings Never Die

şuan bu paket yok yeni olarak 50mbit 250gb 73 tl teklif ediyorlar.

anladım hocam teşekkürler, ben TT'de bundan daha az hız ve kota alıyorum daha fazla ödüyorum pişmanlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 5 Nisan 2018; 11:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.