Şimdi Ara

Tubitak Ortaogretim Proje Yarismasi / Bilgisayar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 12.sinif ogrencisiyim ve universite sinavlarina hazirlaniyorum. Bos buldugum vakitlerimde de (inanin cok az vaktim var) robotik, elektronik ve bilgisayar uzerine arastirmalar, tasarimlar ve projeler uzerinde calisiyorum. Neyse konuya geceyim.

Bir seneden uzun suredir bir arkadasimla birlikte bir egitim yazilimi projesi uzerinde calisiyoruz ve projemiz fazlasiyla yol kat etti. Bu projeyle Tubitak'in proje yarismasina katilmak istiyoruz. Ancak isin dogrusu okudugum okulda bilgisayar projesi yapmis ve elemeleri gecebilen kimse yok. Son 3 sene icerisinde cikan tek derece biyoloji alaninda ve onlarin raporlari bizimkinden cok daha farkli. Zaten projeyi yaparken de cogunlukla tek basimizaydik. Projemin raporunu hazirlama konusunda zorluk yasiyorum. Onceki seneki proje rehberi bilgisayar projesi olarak ornek rapor icermiyordu. Bu senekinde bir rapor var ancak sadece 2 sayfa ve yeterince iyi bir rapor olmadigini dusunuyorum.

Sizden ricam elemeleri gecmis ya da derece elde etmis bir proje raporuna sahipseniz (ozellikle bilgisayar alaninda) bunu paylasmanizdir. Bunun disinda tecrubelerinizi de yazarsaniz hem bana hem de diger merakli arkadaslara yardimci olacagini dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs lys
  • Daha iyi bir alt forum varsa oraya yonlendirilebilir ancak ben bulamadim.

• hocam ben geçen sene matematik hocası rehberliğinde katıldım, elektronik projesiydi, projemiz ilk aşamada elendi, bu ortaöğretim konusunda hocandan yardım almak zorundasıni zaten başvuru rehber hoca eşliğinde yapılıyor, örnek rapoa gelirsek tübitakın sitesinde olması lazım, bizim evde bi ton tübitak dökümanı var, biz elendik ama bölge sergisine çağırdılar
  • Iyi hos diyorsun da kimse bir sey bilmiyor ki :/ Internette de baya gezmeme ragmen dogru duzgun yardimci kaynak bulamadim. Bu seneki rehbere de goz gezdirdim ancak dogrusu pek yardimi olmadi

• Arkadaslar bu konuda fikri olan kimse yok mu :/

Basvurular yarin basliyor, okulda rapor vb. isini halledip 3-4 gune kadar yollayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.