Şimdi Ara

TUCSON QASHQAİ VEYA KADJAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kriterler arasında yakıt varsa Tucson'u elemek lazım. Atmosferik olanı 10 litrelerin altına kolay kolay inmez. Turbo beslemeli olanlar 1-2 litre daha az yakmakla birlikte elite paketini 105-110 arasına temiz ve az kmli bulabilirsiniz.

Genişlik için Tucson ezer geçer. Konfor + yol tutuşta da önde. Atmosferik olanı son derece hantal. Turbo olanı dsg tipi çift kavramalı sistem kullanıyor ve yaşadığınız yer yoğun trafikli ise ara ara şanzuman ısınma sorunu verebiliyor, ayrıca farlarını led far olarak değiştirmek gerek. Bazı yorumlarda aldıktan sonra tekerlerinin değiştirilmesi önerisi de var, malum yüksek hızlarda patlama olayları olmuş.

C sınıf SUV seviyesinde tucson ve muadillerine bakın derim. QQ ya da kadjar bunların yanında araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

quote:

Orijinalden alıntı: melangee

Ne alalim o zaman. Bu paraya araba bulamiyorum resmen

160.000 km dsg li jetta , 30000 km kadar da dsg li passat kullandim.2 hadta once de 1500-2000 km full quasqal kullandim.

Quasqal ye ilk blbdlglmde alinir bh arac demistim.Ama 3-4 gun sonra o kadar konforsuz ve siradab geldi ki degil passat , jetta bile bence daha konforlu bir arac oldugu kanisina vardim

Quasqai

-bagaj cok kucuk

-aeka koltuklar konforsuz, cam tavandan dolayi bas yuksekligi sikinti

-arabada geri gorus camerasi koymuslar ancak karartmali ayna yok(black edition modeli)

En buyuk artisi da

Ferahligi , gorus acilari ve de sessistemi:)

Kisaca asla tavsiye etmem

Garabtisi uzayilmis passat alin gecin

Peki DSG'de sıkıntı yaşar mıyım sizce? Passatlarda DSG sıkıntısı yaşanan özel bir model yılı vs var mı? Yani belli bir yıldan sonra sorun düzeltildi mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

quote:

Ne alalim o zaman. Bu paraya araba bulamiyorum resmen

160.000 km dsg li jetta , 30000 km kadar da dsg li passat kullandim.2 hadta once de 1500-2000 km full quasqal kullandim.

Quasqal ye ilk blbdlglmde alinir bh arac demistim.Ama 3-4 gun sonra o kadar konforsuz ve siradab geldi ki degil passat , jetta bile bence daha konforlu bir arac oldugu kanisina vardim

Quasqai

-bagaj cok kucuk

-aeka koltuklar konforsuz, cam tavandan dolayi bas yuksekligi sikinti

-arabada geri gorus camerasi koymuslar ancak karartmali ayna yok(black edition modeli)

En buyuk artisi da

Ferahligi , gorus acilari ve de sessistemi:)

Kisaca asla tavsiye etmem

Garabtisi uzayilmis passat alin gecin

Peki DSG'de sıkıntı yaşar mıyım sizce? Passatlarda DSG sıkıntısı yaşanan özel bir model yılı vs var mı? Yani belli bir yıldan sonra sorun düzeltildi mi?

Hocam oyle blr durum yok dlye biliyirum

Benim jetta 2014 model 115000 de kavrana degisti, su an sorunsuz kullaniyirum

Passatda herhangi bir sorun yasamadim,

Bu arada dsg xtronic e gore cok konforlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tucson elitte plus kullanicisi abilerime soruyorum öz elestirisi yapilacak bir sorunu varmi bu aracin acaba .2016 elitte plus 4x2 almak üzereyim yurt disinda yasiyorum türkiyeyegelip araci alip eve birakacam tatillerde binecem cok farkli seyler yazilmis
    beyin allak bullak oldu.slm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.