Bildirim
TUCSON QASHQAİ VEYA KADJAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tucson biraz yakar. Kadjar seni tatmin eder. -
Kadjar ve qashqai benzer donanım ve aynı motor ile alındığında benzer fiyatlara satılıyor. Nissanın artısı marka algısı ve ikinci elde daha yüksek bedelle satılması, eksisi ise bakım masrafları. Aynı motor kullanmasına rağmen dizel qashqai 10binde bakıma girerken kadjar 20binde bakıma giriyor. Ben de yüksek ve dizel araç baktığımdan c-max ve bu araçlar arasındayım, nissanda düşündüren kullanım maliyetleri olmasa kesin nissan derdim. -
Kadjar veya qashqai kaldı gibi geriye seçenek olarak. Bir taraftan da aklim passat ta ama. Hic suv kullanmadigim icin konforu ve sürüş zevki konusunda tereddütlerim var. -
Az yaksın yeter diyorsan kadjar,heybetli bişey olsun varsın çok yaksın diyorsan tucson. -
Bence kesinlikle tucson arabanin durusu bile karizma -
100.000 TL ile dizel otomatik2015-2016 kadjar alınır.Bence benzinli araca o kadar para vermeyin.Tucson Adana şehir içi tüketim 14-15 litre bu arada. -
Qashqai 1.2 cvt, kadjar 1.2 edc. İkisinde de mtv avantajı var sanırım Tucson 1.6 gdi'a göre daha performanslı olur. Tucson 1.6 gdi'da tam otomatik vites var sorunsuzdur sanırım. QQ'da CVT var sıkıntı oluyor diye okuyoruz ama çok yaygın mı bilmiyorum. Renault'da EDC var. Çift kavrama yarı otomatik yani DSG gibi almaktan çekineceğim bir şanzıman tipi. Karar size kalmış. -
Qashqai küçük diyorlar. Bagaj vs de önemli benim icin. Kadjar icime daha cok siniyor. Benzin tuketimi otomatik icin ankara sehir ici ne kadar olur sizce. -
Yaklaşık 3 senelik Qashqai kullanıcısı olarak bir daha Nissan alıp binmem, hatta adına SUV denilen bu hormonlu (fiyatı da hormonlu) ama amaçsız arabaları da alıp binmem. Bunun boşuna vereceğim parayla dolu dolu ve çok daha kaliteli bir sedan alır paşa paşa binerim. -
Neden öyle dediniz çünkü ben de kadjar ve passat arasinda gidip geliyorum şu an. -
Sırf az yakıyor diye şu ajdarı almayın -
Ne alalim o zaman. Bu paraya araba bulamiyorum resmen -
Tucson benzini içer, Qashqai serviste öper.
Devir ekonomi devri Kadjar alınır. -
eğer çok km yapmıyorsam tucson alırdım heybeti yeter bence kadjar yada qq okadar çekici heycanlandırıcı gelmiyor ama malum ülkemiz şartları yakıt öenmli çok yol yapan biriyseniz dizel araç her zaman iyidir -
Yeni QQ visia dizel otomatik için bir fiyat alın,40.000 TL sıfır faiz 12 ay fırsatı var.Ama servis pahalı ve bakım aralığı kısa. -
Tucson al hocam qq ya bende bindim tucson baska bisey -
Hyundai Ioniq
https://www.youtube.com/watch?v=L-fWvmfQlHw -
Benzinli suvlar biraz üzebilir eğer çok az km yapmıyorsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: melangee
Ne alalim o zaman. Bu paraya araba bulamiyorum resmen
160.000 km dsg li jetta , 30000 km kadar da dsg li passat kullandim.2 hadta once de 1500-2000 km full quasqal kullandim.
Quasqal ye ilk blbdlglmde alinir bh arac demistim.Ama 3-4 gun sonra o kadar konforsuz ve siradab geldi ki degil passat , jetta bile bence daha konforlu bir arac oldugu kanisina vardim
Quasqai
-bagaj cok kucuk
-aeka koltuklar konforsuz, cam tavandan dolayi bas yuksekligi sikinti
-arabada geri gorus camerasi koymuslar ancak karartmali ayna yok(black edition modeli)
En buyuk artisi da
Ferahligi , gorus acilari ve de sessistemi:)
Kisaca asla tavsiye etmem
Garabtisi uzayilmis passat alin gecin
Benzer içerikler
- suzuki vitara 1.4 boosterjet yorum
- chery kimo yorum
- hyundai getz 1.5 crdi 3 silindir
- peugeot 5008 yorumlar
- audi a3 1.6 ambiente yorumlar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X