Şimdi Ara

Tucson Vs qashqai (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH okuya okuya Tucson hayranı oldum.

Test sürüşü yaptım en son sıraya koydum.

Dışını övenler içini gördü mü?

Diğer araçları da test etti mi?

Tucson kalıbının arabası değil.

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Gayet kalıbının arabası tuscon.

Aksine qq değil.

Kocaman araba aldım diyorsun içine giriyorsun 4 kişi anca sığıyor.

• Arkdaşlar Tekrar Merhaba, 2018 Nisan da QQ 1,6 SKY PACK aldık. Seramik kaplama rüzgarlık toplam 161 bine geldi(Kasgo sigorta hiriç)

İç geçişlik kalite olarak güzel herhangi bir sorun olmadı daha. Zeten 10 Bin bakımını bile yaptırmadık. Tucson almadık diyorum iyiki felaket bir yakıtı var ve benzin 6,6 seviyelerinde yaşadığım şehirde 6,8 e çıkıyor bazen. Araba gayet atık şaşırtıyor hantal kalır diye düşünüyordum.Bence arkası tucson kadar baş kısmından biraz eksiği vardır ama oda türkiyede ki çoğu aileyi etkilemez. Fiyat politikasına gelecek olursak şuan satışısı yok en son otv indirimli 160 bindi o yönden biraz içi buruk doğruyu söylemek gerekirse maalesef çünkü ww gurubu alanlarda hiç zarar yok. Diyeceksin binmek içinmi aldın satmak için mi binmek ama insan yinede aldığı şeyin ucuzlamasını kabullenemiyor ve verilen paralarda ciddi paralar.Aldıkdan 2-3 ay sonra araba bir üst ötv dilime girerek fiyatını 230 bine kadar çıkarmıstı. Yakıt olarak yokuşlu bir şehirde yaşıyoruz 50 krş yakıyor uzun yolda basmanıza bağlı basarsanız 130-140 ortalama yine 40-50 krş civarı yakabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

Arkdaşlar Tekrar Merhaba, 2018 Nisan da QQ 1,6 SKY PACK aldık. Seramik kaplama rüzgarlık toplam 161 bine geldi(Kasgo sigorta hiriç)

İç geçişlik kalite olarak güzel herhangi bir sorun olmadı daha. Zeten 10 Bin bakımını bile yaptırmadık. Tucson almadık diyorum iyiki felaket bir yakıtı var ve benzin 6,6 seviyelerinde yaşadığım şehirde 6,8 e çıkıyor bazen. Araba gayet atık şaşırtıyor hantal kalır diye düşünüyordum.Bence arkası tucson kadar baş kısmından biraz eksiği vardır ama oda türkiyede ki çoğu aileyi etkilemez. Fiyat politikasına gelecek olursak şuan satışısı yok en son otv indirimli 160 bindi o yönden biraz içi buruk doğruyu söylemek gerekirse maalesef çünkü ww gurubu alanlarda hiç zarar yok. Diyeceksin binmek içinmi aldın satmak için mi binmek ama insan yinede aldığı şeyin ucuzlamasını kabullenemiyor ve verilen paralarda ciddi paralar.Aldıkdan 2-3 ay sonra araba bir üst ötv dilime girerek fiyatını 230 bine kadar çıkarmıstı. Yakıt olarak yokuşlu bir şehirde yaşıyoruz 50 krş yakıyor uzun yolda basmanıza bağlı basarsanız 130-140 ortalama yine 40-50 krş civarı yakabiliyor.
    Doğru seçim burda tucson deeler qq alırlar iyi araç hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.