Şimdi Ara

Tucson Vs qashqai (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ccecy

Ben yorum yapacağım yapmasına da elit plus dct yi nasıl 121 bine alabiliyorsun?

Ayni soruyu sormak uzereydim bende : )
    Ikinci el alacak arkadas sanirim . Sifir bu fiyata varsa , bayi ismi verin de gidip bende alayim : )))
  • soulcalibur053 kullanıcısına yanıt
    engelli üzerine alacakmış ötv indirimli yani
  • Bi tanidigimda var tucson aynisindan yakittan arabaya binemiyordu sehirici 10 litrenin altina dusmuyormus ama Allah i var kopek gibi gidiyormus araba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson suvdur qq ise suv gorunumludur. Qq 1.2 kullandim idare eder performansi var diyenler olmus, araba yurumuyor arkadaslar idare bile etmiyor. Arka diz mesafesi ve bagaji herhangi bir C segment hatchback kadar suv demeye bin sahit lazim. Tucson da benzin canavari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 14 Kasım 2017; 7:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiyem yeni vitaraya bakmanız,lpgye uyumlu bir motoru var,benzinli tuketim değerleri de gayet iyi

• Ben olsam sene sonu indirimini kovalayıp, bayiyle de sıkı bir pazarlık yapıp qq’ye vereceğin paranın üstüne 15-20 daha koyup Ateca 1.6 tdi alırdım. Üstelik ötv indirimiyle fiyat ta daha aşağı inecek.

Şehir içinde 5,5-6 lt yakar, tasarımı şık, yol tutuşu ve performansı iyi, konforlu ve teknolojik olarak ikisinden çok çok daha iyi. Ayrıca bütün bağımsız incelemelerden çok yüksek puan almış.

https://www.topgear.com/car-reviews/seat/ateca

https://www.autocar.co.uk/car-review/seat/ateca

https://www.autoexpress.co.uk/seat/ateca

httpss://www.parkers.co.uk/seat/ateca/

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/seat/ateca/suv/review

http://autobest.org/the-new-seat-ateca-wins-autobest-2017/

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu başka bir arkadaş daha sormuş, Bugün arayacağım tekrar soracağım zaten 2 günde bir bayi arıyor.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    2017 makyajlı kasası yeterince iyi gibiydi. Hangi modelini kullandınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

Bu soruyu başka bir arkadaş daha sormuş, Bugün arayacağım tekrar soracağım zaten 2 günde bir bayi arıyor.

Size önerilen model style olmasın? İki aracı da biliyorum hiç değerlendirme yapmadan elite+plus eğer 121 ise yakıt filan demeyip alın.
  • tucson otomatik 1.6 bezin Elit paket. plus yokmus aracimizda. pazartesi test surusune tidecem Tucson ile qq nin tucsona bayi lpg taktiriyormus 5 bin civari dedi garanti bozulmaz tabi kendim takarsam bozulurmus lpg ile ne kadar yakar orasida birini bulup sorafam

• Kesinlikle tucson.

• Bu forum ne diyorsa tersini yap. Hiç şaşmaz.
  • Qashqai ve Sportage arasında kaldım bende

Qashqai 1.2 skypack

Sportage 1.6 GDI premium arasinda

• Qashqai ve Sportage arasında kaldım bende

Qashqai 1.2 skypack

Sportage 1.6 GDI premium arasinda

Sportage tarafında 5 bin daha ucuz fiyat verdiler

• Qashqai tabikide. Vergisi az, performans aynı, yakıt neredeyse yarı yarıya, ikinci eli daha güçlü. Tuscon alırsanız lpg kuyruğunda Şahin lerin arkasinda beklerken rezillik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos'ta Qashqai 1.2 benzinli otomatik aldım ben. Öncelikle araç çekmiyor gibi bir olay söz konusu değil, gayet yeterli performansı var.
    Yakıt konusu Ankara trafiğinde çok yoğun olmayan bölgelerde ve hafif eğimli yollarda 4 bin km'de ortalama 8.3 lt. Yani öyle aman aman az yakıyor bir durum yok. Yokuşsuz, normal trafikli yerlerde 8-7.5 altına ineceğini hiç sanmıyorum. Kim ne derse desin.

Tuscon çok güzel, T-GDI motoru 177 beygir canavar gibi ama kullanan arkadaşım 400 km'de depo bittiğini söylüyor. Aynı durumlarda Tuscon 10-11 lt'den aşağı yakmaz. Yokuş yoğun trafikte 12-14 lt hiç uzak değil.
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    1.2Turbo QQ yu hiç kullanmadım, ilk çıktığında 1.6dCi 130Hp Cvt sini kullanmıştım performansına iyi denebilirdi.

Dün 1.6 T-GDI Tucson aldım, 1.2Turbo QQ 1.6Turbo Tucson ile aynı performansı verip yarı yarıya az yakıyorsa gerçekten üzülürüm açıkcası!

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Zamanla değerlendirme yaparsınız. Lpg takmayin çok sorun çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Qashqai tabikide. Vergisi az, performans aynı, yakıt neredeyse yarı yarıya, ikinci eli daha güçlü. Tuscon alırsanız lpg kuyruğunda Şahin lerin arkasinda beklerken rezillik

Performansları nasıl aynı hocam,

Qashqai 0-100: 12.9, max hız 173

Tucson 0-100: 9.1, max hız 201

Yakıtta da qashqai 2 litre az yakar o kadar.

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, şimdilik 100küsür km de, ilk gün sükun biçimde kullanınca tahminimden biraz daha az yaktı ancak kullanım kitapçığında "ilk 1000km çok sakin ya da çok zorlayarak kullanmayın" ibaresini okuyunca dünden beri ufak ufak gazlayarak kullandım, bu şekilde ortalama ekranı 7.4 den 9.2 ye, anlık gazlamalı sürüşlerin ortalaması da 11-12 litreye çıktı. Bu bağlamda diğer turbo benzinli araçlarımdan çok aşırı farkı yok gibi.

Tabi en doğrusu en az 1 yıllık kullanım sonrası yorumlamak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.