Şimdi Ara

Tudor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

eldeki kadroya göre takım kuramayan adamdan bir yol olmaz.. 2 ileri bir geri gidilir gelinir..

Seni getirelim takımın başına. Sanki kadro müthiş potansiyelli de tudor değerlendirmiyor. Conte ancelotti simoneyi getir şu kadroya hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

4lü de ileri geri gitmiyorlar mı?

3-4-3'te dizilişimiz;
    podolski
    bruma - josue
    carole - selçuk - tolga - yasin
    ahmet - chedjou - semih

3-4-3'te top rakipteyken;
    podolski
    bruma - selçuk - tolga - josue
    carole - ahmet - ched - semih - yasin

3-4-3 ataktayken,
    podolski
    bruma/carole ----- josue/yasin
    selçuk - tolga
    ahmet - ched - semih

ee 4-2-3-1 oynasak ne olacak? ne fark edecek? ben söyleyeyim atakta

podolski
    bruma/carole - josue - yasin/linnes
    selçuk - tolga
    ched - semih

defansta;

podolski
    josue
    bruma - selçuk - tolga - yasin
    carole - ched - semih - linnes

3-4-3'te niyeyse beklerdeki adamlara tek başına hücum, tek başına savunma yapıyormuş gibi davranılıyor. Yok öyle bir şey, ileri 3lünün 2si sürekli kanatlara deplase oluyor zaten. kaldı ki 3lü de defansif dizilişteki kaymalar da daha kolay.

4lü defansta bekler 9-10 km koşuyorsa, 3lü sistemde de 15 koşmuyorlar yani. Biz zaten 4lü sistem oynarken de yeterince koşmuyorduk, şu an normal koşmamız gereken kadar koşuyoruz aslında, ama sanılıyor ki 3 lü sisteme geçildiği için. alakası yok zaten bir takım en fazla ne kadar koşabilir premier ligde bile 115-120 arası koşuluyor en fazla.

Şampiyonlar liginde bile en fazla koşan borussia mönchengladbach'tı ortalama 116 koştular. O zamanlar 3lü oynayan juventus 112.

3 lü defans cok matah bir şey olsa italya yutmuş adamlar hariç tüm dünya oynardı. İtalyan futbolunun konumu da ortada. sahayı en iyi kaplayan 4 lü alan savunmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

eldeki kadroya göre takım kuramayan adamdan bir yol olmaz.. 2 ileri bir geri gidilir gelinir..

Seni getirelim takımın başına. Sanki kadro müthiş potansiyelli de tudor değerlendirmiyor. Conte ancelotti simoneyi getir şu kadroya hikaye.

Kadromuz iyi değil. Buradaki pek çok kişi iyi derken ben iyi değil diyenlerdim. Hatta 5-6 oyuncu dışı külliyen çöp.. Yalnız elinde 4 lü oynayabilecek hayatında 3 lü oynamamış adamlar ile 3 lü sürekli oynatmaya çalışmak akıl işi değildir. eldeki potansiyeli de kötü kullanmaktır.
  • quote:

quote:

quote:

Kadromuz iyi değil. Buradaki pek çok kişi iyi derken ben iyi değil diyenlerdim. Hatta 5-6 oyuncu dışı külliyen çöp.. Yalnız elinde 4 lü oynayabilecek hayatında 3 lü oynamamış adamlar ile 3 lü sürekli oynatmaya çalışmak akıl işi değildir. eldeki potansiyeli de kötü kullanmaktır.

Elde potansiyel felan yok. Anlamak istemediğiniz bu berbat bir kadro var. 37 yaşındayım galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından biri bu kadro. Çöp leş gibi kadro. Tudorun hatası bu sene kabul etmeyecekti. Önümüzdeki sezon gelip kendi kadrosunu kuracaktı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elde potansiyel felan yok. Anlamak istemediğiniz bu berbat bir kadro var. 37 yaşındayım galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından biri bu kadro. Çöp leş gibi kadro. Tudorun hatası bu sene kabul etmeyecekti. Önümüzdeki sezon gelip kendi kadrosunu kuracaktı.

her zaman bir potansiyle vardır. Örnek olarak senin eldeki kadronun ederi 20 ise ve sen 10 kullanıyorsan boşa harcamışssın demektir. Ha rak,pler 50-60 ise o kadro kurucuların hatasıdır ama yinede eldekini kötü kullanıyorsun demektir.

• Şahsen sorunun FT döneminden beri hocalarda değil futbol takımında olduğunu düşündüm ama bizimkiler hep hocayı yolladı; ucuz yol oydu diye herhalde. Yine Tudor'a sabredilmesi taraftarıyım. Oturtabiliyorsa oturtsun sistemini de bu kadro ile 3-5-2 oynamaya devam edersek bu yıl çok puan kaybederiz. Seneye oturtsa daha iyi olur; yeni ve bu sisteme uygun oyuncularla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 22 Mart 2017; 22:22:12 >
  • Dursun özbek belası başımızda oldukça bu adam istifa etmeden galatasaray spor kulübü bir arpa boyu yol katedemeyecektir. gelecek sezonu kurtarmak adına istifası için her platformda yoğun baskı yapılmalı net yoksa işimiz çok zor.

• Tudor yeterli / yetersiz hadi bunu geçelim.tudor daha 1 ay önce geldi. bu dursun denen galatasaray değerlerinden nasibini almamış herif ise 2 yıl önce geldi. 2 yıl önce geldiğinde takım zaten şampiyonluğunu ilan etmek üzereydi. peki bu adam ne yaptı?

* şampiyonlukta payı herkesten fazla olan bir önceki yönetimin futboldan sorumlu iki yöneticisini yok saydı, kutlamalarda onore etmedi.

* taraftara yalan söyledi, elinde imkan olmadığı halde ibrahimoviç gibi senelik maliyeti galatasaray futbol takımının maaş bütçesinin %20'sine denk bir adamı ortaya attı.

* teknik direktörüne yalan söyledi (melo ve telles'in son günde satılması, mario gomez'in maliyetinin 9 milyon euro olması, vs...)

* yapması gereken açıklamaları yapmadı, teknik direktörünü ortaya attı, taraftarla teknik direktörün sürtüşmesini izledi.

* sonra da teknik direktörü taraftarla sürtüştü diye kovdu...

bunlar daha başkanlığının ilk aylarında olanlar... şampiyon takımın anasını nasıl ağlattığını hatırlattım size. çünkü malum, 2 haftalık hafızanız bile yok çoğunuzun.

hala daha bu adam varken mevcut teknik direktöre sallayan, bu adamın gütmeye çalıştığı koyunlardan farklı değildir kafa yapısı.

bu adam galatasaray'dan uzaklaşmadıkça türkiye kupasında yarı final bile göremeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Şahsen sorunun FT döneminden beri hocalarda değil futbol takımında olduğunu düşündüm ama bizimkiler hep hocayı yolladı; ucuz yol oydu diye herhalde. Yine Tudor'a sabredilmesi taraftarıyım. Oturtabiliyorsa oturtsun sistemini de bu kadro ile 3-5-2 oynamaya devam edersek bu yıl çok puan kaybederiz. Seneye oturtsa daha iyi olur; yeni ve bu sisteme uygun oyuncularla.

Kadro da sıkıntılı.. Hoca da..
  • Jor> tudor

Jor dursa belki şl için şansımız vardı.

Galatasaray 5 li savuma yaptıracak adam çapsızdır. Galatasaray genetiğine ters Galatasaray demek hücum demek.

Jor genellikle ideal kadro çıkardı yalan mı? Biraz şans hakem hataları (neden bize denk geliyorsa artık ) maçlarda puan kaybettik.

Tudor kaybettiği puanları jor kaybetseydi 3 kere istifa ettirilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

Jor> tudor

Galatasaray 5 li savuma yaptıracak adam çapsızdır. Galatasaray genetiğine ters Galatasaray demek hücum demek.

Jor genellikle ideal kadro çıkardı yalan mı? Biraz şans hakem hataları (neden bize denk geliyorsa artık ) maçlarda puan kaybettik.

Doğru kadro çıkartmak konusunda haklısın ama TD nin tek işi doğru kadro çıkartmak değildir. Hucum ve ve savunma için çalışmalar yapması gerekir. Galatasaray'ın JOR doneminde organişze atak sayısı bir elin parmaklarına ulaşmaz. Duran top organizasyonu bile yoktu.. Ha Tudor Galtasaray2ın hocasımı dersen imkanı yok derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

Jor> tudor

JOR 50 tane tudor eder bu adam kaldığı sürece ZARARDIR!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.