Şimdi Ara

Tudor, kulağı neden tersten gösteriyorsun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da sıkıntılar sadece futbol takımından ibaret değil fakat ekstra sıkıntılar yaratmak neden ?

Yahu Tudor, Sneijder Podolski De jong gibi adamlar dediğini yapmıyor ve kesiyorsan kadro dışı bırak...Bu seviyedeki adamları yedek bırakırsan, ne oyuna soktuğunda ne kulübede hayır göremezsin. Kaldı ki bu adamlar oynayacak durumdaysa sahada olmalı, senin orada olma amacın onları motive edip sahada verim almak...

Sezon başından beri iyi kötü 4 3 3 oynayan takıma ne diye fanteziler uyguluyorsun, takımda belkide kariyeri boyunca 3 lü savunma görmeyen adamlara sezon devam ederken ezber bozdurmaya kalkıyorsun. 3 lü savunma işine gelmiyor 4 lü yapmayım diyorsun, kimse orjinal bölgesinde değil...

Son dönemlerde bu saçmalıkları Prandelli yapıyordu, başka bir İtalyan futbolundan çıkan arkadaş aynı yoldan yürüyor.

Tabi mevzuların sorumlusu Tudor diyemem, tamamen mucize yönetimimizle alakalı saçmalıklar yaşıyoruz.

• Fm oynar gibi takim yonetirsen boyle olur. Sezonun sonu gelmis beyimiz tüm taslari yerinden oynatiyor kafasina gore oyuncuları kadro disi birakip uclu savunma falan deniyor. Yas ortalamasi yuksek takima sezon basindaki gibi agir idmanlar yaptırıyor sahadakilerin yuruyecek hali yoktu dun.

Uzun lafin kisasi sene sonunda sepetlenip gonderilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💥Fatih Altaylı: ''Galatasaray yarından itibaren Tudor'a 'sen kendine iş ara, sezon sonundan sonra seninle yürümeyeceğiz' demeli.''

• Riekerink hiç olmazsa ideal kadroyu çıkarıyordu.

• Tolga ısınırken sanki 90 dk 12 km koşmuş gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riekerinkin kıymetini bilemediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Riekerinkin kıymetini bilemediniz.

Riekerink'in kıymeti bilinecek bir yanı yoktu, Galatasaray seviyesinde değildi gelende aynı şekilde değil...Dursun Özbek yönetiminden kötü yönetim gelirse, Dursun Özbek yönetiminin kıymetini bilmediniz mi diyeceksin ?

Boş laf yapmayın, Riekerink td değildi bu gelende çok farklı değil ikisi de büyük takım tecrübesinden yoksun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Riekerink hiç olmazsa ideal kadroyu çıkarıyordu.

Katılıyorum, td meziyetleri kısıtlıydı fakat en azından riskli veya gereksiz fantezi denemekten kaçınıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Fm oynar gibi takim yonetirsen boyle olur. Sezonun sonu gelmis beyimiz tüm taslari yerinden oynatiyor kafasina gore oyuncuları kadro disi birakip uclu savunma falan deniyor. Yas ortalamasi yuksek takima sezon basindaki gibi agir idmanlar yaptırıyor sahadakilerin yuruyecek hali yoktu dun.

Uzun lafin kisasi sene sonunda sepetlenip gonderilecek.

Bir sene daha ne yapacağı belli olmayan td ile yola çıkarsak zaten mevzu biter. O sebeple Tudor'un geldiği zamanlama iyi oldu, en azından sezon sonu yeni ve aklı başında td getirilebilir.

Riekerink ile sezon tamamlanıp, Tudor ile sezona başlasaydık o da ayrı bir sıkıntı olacaktı. En azından bir sene 2 tane tecrübesiz td denediler ve olmadı.

Şimdi önümüzdeki sezon reçetesi yönetim ve td değişimi

• jor elindeki mevcut kadrodan olabildiğince en iyi verimi almaya çalışıyordu. ilk yarıdaki bjk derbisinde o maça kadar oyuncu istatiği olarak bizden iyi bir takımı hemde deplasmanda olan maçta defans hariç diğer mevkilerde gayet iyi verim aldı. defans hatası olmasa bugün çok farklı şeyler konuşulacaktı.

sezon içinde td değişikliği durum çok kötü olmadığı sürece karşıyım. geçen sezon 3 td ile sezonu bitirdik. böyle olmaz. jor ile devam edilecekti. en kötü bjk derbisini bekleyip öyle gönderilecekti. yönetim hiç bir zaman jor'un arkasında durmadı. tribünler istafa diye bağırdığında açıklama yapıp sezon sonuna kadar jor ile devam edilecek dese şuan bu kadar puan farkı olmazdı.

bir td'nin başarılı olması idari kadronun desteklemesi ve teknik kadronun raporları doğrultusunda yapılan transferlerdir. örneğin terimin ilk sezonunda yapılan transferlerin hepsi gerekli yerlereydi. belki terim muslera ve sneijderi istememiş olabilir ama bu çapta transferler içinde yönetim insiyatifini kullandı ve şuan takıma ilk yazılacak iki isimden birisi. keza poldi yine yönetim transferi.

bunlar olmadan başarı gelmez. bakıyorsun ki son dakika haberine görevdeki td değişmiş yerine daha yeni td olmuş ve sadece tek başarısı üç büyükleri yenmiş biri geçiyor. tamam hoffenheim teknik direktörü de yeni birisi ama hem yönetim arkasında hemde istediği transferleri yapıyor. öyle menajer transferi yapmıyorlar.

italyan stili 3 td geldi son 4 sezonda. bunlardan sadece mancini başarılıydı. en kritik maçta takımın başında sahaya çıktı. o dönemde stoper transferi gündemdeydi ama o dönem ki yönetim hatası olarak burdisso geldi.

kısaca hem yönetim hemde teknik kadro değişmeli ve önce yönetim düzgün isimlerden olmalı, hem de gelecek olan td ile önce 1+2 şeklinde bir sözleşme imzalanıp onun isteği doğrultusunda transfer yapılmalı. yoksa daha çok kısa vadeli başarılarla kendimizi avuturuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 11 Nisan 2017; 12:53:46 >

• Tudorun görünen durumu kapağı devlet memurluğuna atayım da gerisi önemli değil diyen adam durumu. Fırsatı gördü kapağı GS ye attı sonrası yok takılıyor öyle. Elinde satranç tahtası, taşları var bu ben illa bunlarla tavla oynayacağım diye diretiyor.

• Gecen haftaki macta takim 4-4-2 ile ilk defa adam gibi futbol oynatti.

Bu hafta gitti o isleyen taktigi bozdu. Üstüne bir de stoper ikilisini degistirdi. Yetmedi sag beke Semih'i koydu. Yetmedi takimin en iyisi Podolski'yi kulübeye gönderdi. O da yetmedi Yasin'i forvet arkasi oynatti.

Gecen haftaki takimin icine nasil edilir diye sorsalar bunlari yapsin derdim. Cidden inanilir gibi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Tudorun görünen durumu kapağı devlet memurluğuna atayım da gerisi önemli değil diyen adam durumu. Fırsatı gördü kapağı GS ye attı sonrası yok takılıyor öyle. Elinde satranç tahtası, taşları var bu ben illa bunlarla tavla oynayacağım diye diretiyor.

son cümle size mi ait hocam
  • coobain kullanıcısına yanıt
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Riekerink'in kıymeti bilinecek bir yanı yoktu, Galatasaray seviyesinde değildi gelende aynı şekilde değil...Dursun Özbek yönetiminden kötü yönetim gelirse, Dursun Özbek yönetiminin kıymetini bilmediniz mi diyeceksin ?

Boş laf yapmayın, Riekerink td değildi bu gelende çok farklı değil ikisi de büyük takım tecrübesinden yoksun...

Riekerinkin bilenecek kıymeti şuydu.

Kendisini futbol dehası olarak görmüyor kağıt üzerindeki en iyi kadroyu çıkarıyordu. Ekstrası yoktu ama standarttı. Maceraya girmiyordu. Takım fena gitmiyordu. Kayseri maçından sonra bile şampiyonluk şansımız bugünden yüksek olurdu.

• Tudor takımın başına geçtiğinden beri futbolu takip etmedim bir tane maç belki izlemişimdir.Bugün tekrar bölüme gireyim bakayım dedim gelen gideni aratıyor sanırım.Tudor nasıl bir futbol oynatıyor geldiğinden beri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Tudor takımın başına geçtiğinden beri futbolu takip etmedim bir tane maç belki izlemişimdir.Bugün tekrar bölüme gireyim bakayım dedim gelen gideni aratıyor sanırım.Tudor nasıl bir futbol oynatıyor geldiğinden beri?

Futbol oynayacağımız 11'i daha keşfedemedi, üstüne sürekli farklı taktik deniyor. Bunlar yetmezmiş gibi Sneijder, Podolski gibi adamlarla arası limoni, yedek başlatıyor 60 70 gibi oyuna alıyor :)

Anlayacağın bir şey kaçırmadın :) Bu sezonu izlemesen daha iyi, en azından daha güzel hatırlarsın :)
  • quote:

quote:

quote:

Kendisini futbol dehası olarak görmüyor kağıt üzerindeki en iyi kadroyu çıkarıyordu. Ekstrası yoktu ama standarttı. Maceraya girmiyordu. Takım fena gitmiyordu. Kayseri maçından sonra bile şampiyonluk şansımız bugünden yüksek olurdu.

Tudor'u Karabükten öyle bir aldık ki şahsen kimi alsan kendini futbol dehası, bulunmaz hintkumaşı sanardı :) Riekerink'e gelirsek Tudor'dan daha aklı başında, en azından risk almadan yönetiyordu.

Fakat ne Jor ne Tudor bu takımın ilacı olamaz, bunu hepimiz gördük...

• Fener yenerse sezon sonu tudor gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tudor'u Karabükten öyle bir aldık ki şahsen kimi alsan kendini futbol dehası, bulunmaz hintkumaşı sanardı :) Riekerink'e gelirsek Tudor'dan daha aklı başında, en azından risk almadan yönetiyordu.

Fakat ne Jor ne Tudor bu takımın ilacı olamaz, bunu hepimiz gördük...

Aynen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.