Şimdi Ara

Tudor un hakkını teslim edelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

Her şeyin hayırlısı

Açık konuşayım trabzona gıcık oluyorum. Sadece bizi yeniyor büyüklerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri ve Osmanlı ligin düşme adayları beyler asıl takım'ı Barça , Juve , Madrid'le yapacağımız maçlardan sonra görücez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 20 Ağustos 2017; 12:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

GS gerçekten çok iyi oynuyor ancak 2 maçtır kendisini tehdit edecek bir takım yok karşılarında. Onu söylemeye çalışıyorum sadece hocam. Bu tempo ile oynayıp 60'tan ya da 70'ten sonra BJK, FB, TS gibi takımlara direnmek zor olur, onu anlatmaya çalışıyorum

Bu tempoyla o takımlar 60-70 den sonra düşer daha iyi oluruz merak etme dostum

İzleyip göreceğiz
  • quote:

GS gerçekten çok iyi oynuyor ancak 2 maçtır kendisini tehdit edecek bir takım yok karşılarında. Onu söylemeye çalışıyorum sadece hocam. Bu tempo ile oynayıp 60'tan ya da 70'ten sonra BJK, FB, TS gibi takımlara direnmek zor olur, onu anlatmaya çalışıyorum

Dostum rakipler zayıftı ama unutma ki bizim takımın neredeyse tamamı yeni yani daha oturmadı üstelik 2 kişi daha gelecek, bu yüzden takımın oturma sürecinde zayıf rakiplerin gelmesi avantajımıza oldu. 2011-12 sezonundaki skorlara bein sports'tan bak. O sezona zaten mağlubiyetle başladık. 2.hafta yendik 3.hafta berabere kaldık vs.

• En tehlikeli taraftar, 2 maçta kral 2 maçta rezil eden tarzımız yüzünden bu hallerdeyiz :)

Bakın iştahlı tempolu oynuyoruz, fakat bekleyin gözlemleyelim daha ciddi rakipler karşısında görmek lazım...

Mevcut tablo şunu gösteriyor, geçen sene sonu ve bu sezon başı bazı futbolcular sabote etmeye kalkmış yada fazlaca yıpranmışlar...O kadroyla Tudor sınıfta kaldı. Şimdi kadro ve yapı değişti, oyunda beraberinde değişti fakat daha 2 maç gördük...

Bakalım fiziksel ve oyun anlamında istikrarlı olabilecek miyiz ? Bu iştah arzu ne kadar sürecek ?
  • geçen seneye göre çok daha iyi takım ama tek hücum planı sağ kanattan çizgiye inip içeri top çevirmek takımın. osmanlı maçında ise ikinci yarı pil bitti geçen senenin galatasarayına döndü takım. gomis ise çivi gibi çakıyor falan da adam gol dışında maçta yoktu bi tane de kaçırdı. zaten ayağına gelen ilk top gol oldu. pres yapması hoşuma gisiyor ama daha fazla dahil olmalı oyuna yoksa büyük maçlarda kaybolacak gibi gözüküyor. kolay rakiplere karşı oynuyoruz iki haftadır bu maçlar moral maçı olmalı havaya girme değil.

• quote:

Bu tempo henüz ligin başında olduğumuz için 60. dakikaya kadar devam ettirilebiliyor.

Ndiaye, Rodrigues ve Gomis'in dışında herkes 80-90 dakika bu tempoyu tutturabilir. Bu 3 oyuncu da istenilen fizik seviyesine geldiğinde Osmanlıspor maçında olduğu gibi 60. dakikada değil 75-80'de oyundan düşmeler olur.

10. haftadan sonra da bütün takım 90 dakika boyunca bu tempoyu sağlayabilecek konuma gelebilir. Bunu yapacak olan kişi de Tudor. Yaparsa bu sene ilk 3 için iddaalı olur son haftaya kadar şampiyonluk kovalarız. Yapamazsa geçen seneki gibi daha 25. hafta da lider ile aramızdaki puan farkı 7-8'e çıkar gönderilir yerine başkası getirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Bu tempo henüz ligin başında olduğumuz için 60. dakikaya kadar devam ettirilebiliyor.

Ndiaye, Rodrigues ve Gomis'in dışında herkes 80-90 dakika bu tempoyu tutturabilir. Bu 3 oyuncu da istenilen fizik seviyesine geldiğinde Osmanlıspor maçında olduğu gibi 60. dakikada değil 75-80'de oyundan düşmeler olur.

10. haftadan sonra da bütün takım 90 dakika boyunca bu tempoyu sağlayabilecek konuma gelebilir. Bunu yapacak olan kişi de Tudor. Yaparsa bu sene ilk 3 için iddaalı olur son haftaya kadar şampiyonluk kovalarız. Yapamazsa geçen seneki gibi daha 25. hafta da lider ile aramızdaki puan farkı 7-8'e çıkar gönderilir yerine başkası getirilir.

Katılmıyorum. Siz zaten takım olarak sezonu erken açtınız. Dolayısı ile ben bu 65-70'den sonra temponuzun düşmesini kondisyona bağlamıyorum. Sanırım bu tempo ile oynarsanız ister bu hafta olsun ister 30. hafta olsun maksimum 75. dakikadan sonra oyundan düşmeler başlayacaktır ki bu tempo ile sakatlıklar görmekte mümkün takım içerisinde.

Galatasaray eğer bu tempoyu oranlayarak 90 dakikaya yayar ve seneye de Avrupa'ya gitme şansı elde ederse bu oyun anlayışı ve hızı ile Avrupa'da yine şampiyonluk görebilir diye düşünüyorum. Çok iddialı bir yorum ama gerçekten durum bu. Tabii dediklerimiz olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Dostum rakipler zayıftı ama unutma ki bizim takımın neredeyse tamamı yeni yani daha oturmadı üstelik 2 kişi daha gelecek, bu yüzden takımın oturma sürecinde zayıf rakiplerin gelmesi avantajımıza oldu. 2011-12 sezonundaki skorlara bein sports'tan bak. O sezona zaten mağlubiyetle başladık. 2.hafta yendik 3.hafta berabere kaldık vs.

Takımın tamamı yeni evet ama kaliteli ayaklar hepsi. Gördüğümüz üzere uyum sorunu bile pek fazla yaşanmayacak gibi duruyor. İki maçı da aslında kaliteli ayaklar dediğimiz Belhanda, Gomis gibi oyuncular kazandırdı diye düşünüyorum. Oyun görüşleri gerçekten çok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Katılmıyorum. Siz zaten takım olarak sezonu erken açtınız. Dolayısı ile ben bu 65-70'den sonra temponuzun düşmesini kondisyona bağlamıyorum. Sanırım bu tempo ile oynarsanız ister bu hafta olsun ister 30. hafta olsun maksimum 75. dakikadan sonra oyundan düşmeler başlayacaktır ki bu tempo ile sakatlıklar görmekte mümkün takım içerisinde.

Galatasaray eğer bu tempoyu oranlayarak 90 dakikaya yayar ve seneye de Avrupa'ya gitme şansı elde ederse bu oyun anlayışı ve hızı ile Avrupa'da yine şampiyonluk görebilir diye düşünüyorum. Çok iddialı bir yorum ama gerçekten durum bu. Tabii dediklerimiz olursa.

Antrenmandaki tempo ile maç temposu bambaşka bir şeydir. İsterseniz diğer takımlara göre 1 ay önce açın sezonu ama maç kondisyonunuz yoksa böyle 60. dakikadan sonra oyundan düşmeniz normal.

Maç kondisyonu da oynayarak kazanılan bir şey olduğundan 6-7. haftadan sonra 90 dakika bu baskıyı yapabilir hale gelirsiniz. Dün yapılan 60 dakikalık baskının 90 dakikaya da yayılmasına gerek kalmaz böylece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Takımın tamamı yeni evet ama kaliteli ayaklar hepsi. Gördüğümüz üzere uyum sorunu bile pek fazla yaşanmayacak gibi duruyor. İki maçı da aslında kaliteli ayaklar dediğimiz Belhanda, Gomis gibi oyuncular kazandırdı diye düşünüyorum. Oyun görüşleri gerçekten çok iyi.

Bekliyorum sizin maçı sabırsızlıkla. Sizin maç gelene kadar tarlada fındıkla uğraşıyorum Akşam kahveye gitmeyi düşünüyorum ama fenerlilerle izlerim. Bizim burdaki lazların karakterleri iyi değil. Hemen küfrediyorlar. Son yıllarda en merakla beklediğim fb-ts maçı olacak. Benim tahminim beraberlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 20 Ağustos 2017; 16:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Bu arada Tudor hakkında hiçbir etkisi yok diyenleri kenara alalım. Adam Bielsa-Klopp karışımı bir şey oynattı takıma, takımın duran top dışında hiçbir eksiği yok.

Not: Taktiksel anlamda eksiği yok.

imzamı atarım
  • Balonun teki, ne hakkı?
  • Yine edelim.

• Ulan 90 dakika bu tempoda hangi takım baskı yapıyor da yok 70 de düşüyor falan diyorsunuz ? Bizim 60 dakikalık baskımız zaten sahadan siliyor...
  • 1 0 geride aykut atifi oyuna almak icin jahnseni alper icin valbuenayi cikartiyor.

Tudor ayni durumda iki bek cikardi. Aykut a gore gomis ve belhanda cikmaliydi. Iki bek dogru yanlis ayri konu ama verilen mesaj cok net.

Aykut 2 0 yenilmektense 1 0 yenilemeye razi karizma gidecek cunku.1 0 i hakemle aciklayabilir.. Tudor 1 0 yada 3 0 yenilmis umrunda degil. Cevirme ihtimali varsa Allah allah hucum.

• Tudor düşmanları bol bizde. Ben açtığım konular var bu adam çok büyük hoca olacak yakında bakında görün juve nin veya baska bir dev kulübün başına geçecek olacak bu bakında görün demiştim ve diyorum yakın gelecekte tudor çok büyük bir kulüpte göreceğiz. Adam büyük hoca geçen yıl adama domates biber verip bize et sote yap dendi ama ortada et yoktu. Bu yıl kendi kadrosunı kurdu ve takım gayet iyi çatır çatır top oynuyor tüpçü tarafından doğranmazsak rahat şampiyon oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 30 Eylül 2017; 9:28:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.