Şimdi Ara

Tudor un hakkını teslim edelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

abicim ya gsliler futbolun nasıl birşey olduğunu unuttu yada tiner muhabbeti yanlış takımın taraftarlarına yapılıyor.yahu gs'nin anlık gelişen bala attığı 2 gol dışında ne atağı varda rakibini eziyor? maçın başından beri iki takımında birbiri üstünde baskı kurduğu yok maç ortada

Allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 hafta oynansin, Tudor'a yorumu öyle yapalım. Şu an için çok erken. Olurda bu şekilde devam ederse hepimiz Galarasaraylıyız, adama haksızlık yaptığımızı o zaman kabul eder baş tacı ederiz. Ama tekrar söylüyorum şu an çok erken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

abicim ya gsliler futbolun nasıl birşey olduğunu unuttu yada tiner muhabbeti yanlış takımın taraftarlarına yapılıyor.yahu gs'nin anlık gelişen bala attığı 2 gol dışında ne atağı varda rakibini eziyor? maçın başından beri iki takımında birbiri üstünde baskı kurduğu yok maç ortada

Muslera maç boyu kale arkasında çay demledi, mangal yelledi. Daha ne baskısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Thor

quote:

Suçuk ekmek bile dağıttı taraftara

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

quote:

• Galatasaray 2 haftadır iyi gözüküyor. Dikine, seri top oynuyor fakat geçen hafta Kayseri bu hafta ilk 45 dakika forvetsiz Osmanlı takımı ne kadar kıstas olur bilemiyorum. Bence erkenden havaya girmemek lazım.

İyi bir orta sahası ve defansı olan takım içerisinde Belhanda ve Gomis kaybolduğu an GS durur. Erman'ın gazına geliyor biraz da Galatasaray'lı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

Rakip İlk Haftadan Bu Senenin 18. liğine Aday 2 Takımından Biri.Diğeri de Kayseri. Olsun O Kadar.

Kasımpaşa maçının ilk yarısını izlemiştim. Rakibin bekleri berbattı, stoperleri çok yetersizdi. Trezeguet ve Neumayr dışında etkili bir adam yoktu. Sizin yaptığınız tek şey de Q7'ye top atıp bizi kurtar demekti başka bir şey göremedim

Buradaki Konu Bizim Kasımpaşa ile Oynanamız veya Başarılı/ Başarısız Oyun Değil ki, Konu Tudor ve Galatasaray Oyunu. Farklı Tarafa Çekmenin Gereği Yok. Osmanlı, Kayseri ve Galatasaray ile İlgili Yorum Yapabilirsin

• Tudor yüzünden Avrupadan elendik o ne olacak. Biz bu adamı nasıl içimize sindireceğiz. Canavar gibi futbolcuları Osmanlı Akhisar gibi takımlara karşı izliyoruz.

Feneri Kadıköyde yensin o zaman tamam bu odun adam olmuş deriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

60 dan sonra pili bitti takımın.
    fiziksel olarak iyi falan değil.

Normal hocam karşında amatör takım yok kondisyon olarak ilk maç ezmişsin üstüne ikinci hafta 60dk ezmişsin normal yorgunuk daha bir hafta önce hazır değiliz fizik vs diyen oyuncularımız %100 kapasitede değil.sakatlık vs olmazsa 6.haftadan sonra oyuncular tam kapasitelerini göstermeye başlar ve tahminim 8-9 haftadan sonra fiizl olarak takım çok daha diri olacaktır

• Tudor beceriksiz ve çapsız bir hoca. takıma verdiği çok bir şey de yok.. zor durumda Terim gelsin isterdim.. ama ne gelen oldu, nede gelmeye niyeti olan. bu yüzden zor durumda bu takımda olan başarıda da olmalı. bu saatten sonra terimmmiş, oymuş, buymuş yok. sene sonunda şampiyon olursak tudor ile yola devam..
  • 60 dk ya kadar bu takıma teknik direktörlük yapmak kolay, 60 dk dan sonra bazı maçlarda rolantiye almamız gerekecek ve buda teknik direktörlük mahareti gerektirir..

henüz ligin başı olduğu için normal karşılanabilir umarım 8-9 haftaya kadar bu işi çözebiliriz, eğer çözemezsek örnek vermek gerekirse telsim arenada 60 dk oynayıp son 30 dk rakibin oynamasına izin verirsek başımıza büyük işler açılır onun için çalışmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Galatasaray 2 haftadır iyi gözüküyor. Dikine, seri top oynuyor fakat geçen hafta Kayseri bu hafta ilk 45 dakika forvetsiz Osmanlı takımı ne kadar kıstas olur bilemiyorum. Bence erkenden havaya girmemek lazım.

İyi bir orta sahası ve defansı olan takım içerisinde Belhanda ve Gomis kaybolduğu an GS durur. Erman'ın gazına geliyor biraz da Galatasaray'lı arkadaşlar

Sen rahat ol haftalar ilerledikçe ve fegu ile asamoah katıldıkça esas olanlar olacak. Trabzondan 6 puan alacaz mesela Şaka şaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Tudor beceriksiz ve çapsız bir hoca. takıma verdiği çok bir şey de yok.. zor durumda Terim gelsin isterdim.. ama ne gelen oldu, nede gelmeye niyeti olan. bu yüzden zor durumda bu takımda olan başarıda da olmalı. bu saatten sonra terimmmiş, oymuş, buymuş yok. sene sonunda şampiyon olursak tudor ile yola devam..

Tudor'un yıldız oyunculara yönelik anlayışı "top sizde bildiğiniz gibi yapın" şeklinde.

• quote:

Galatasaray 2 haftadır iyi gözüküyor. Dikine, seri top oynuyor fakat geçen hafta Kayseri bu hafta ilk 45 dakika forvetsiz Osmanlı takımı ne kadar kıstas olur bilemiyorum. Bence erkenden havaya girmemek lazım.

Hangi takım onlar bro yazda ezelim gs gelecek oyuncularla bu ligi ezer geçer gazagelmek değil son 5 senede 2 maç bu kadar baskılı ortasahayı geçirmediğimiz maç oynamadık muslerayı özler olduk ilk yarı yere yatmadı adam daha ne olsun

• Ben hala beğenmesem de tolgadan faydalanabilmesi çok olumlu. kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde kullandı ve başarılı oldu denilebilir.
    tolga yerine aynı işi yapacak ayağı düzgün bir adam getirebilse takım sınıf atlardı.
    fellainiyi muhtemelen bunun için istemişti. tam o görevin adamı. müthiş iş yapardı.
    tolga eskisi kadar göze batmasa da bence hala kötü. çok saçma yerlerede top kaybediyor.
    tudoru ben de pek sevmezdim ama çok olumlu işler yapıyor. biraz daha izlemek ve arkasında durmak lazım.
    yalnız takım oyundan düştüğünde ve baskı arttığında değişikliklerde çok geç kaldı. ikinci golü yemiş olsak bugün tudorla ilgili farklı konuşuyor olabilirdik. yasin ve selçuk hamleleri geç ama doğru hamlelerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 20 Ağustos 2017; 11:3:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Rakip İlk Haftadan Bu Senenin 18. liğine Aday 2 Takımından Biri.Diğeri de Kayseri. Olsun O Kadar.

Kasımpaşa maçının ilk yarısını izlemiştim. Rakibin bekleri berbattı, stoperleri çok yetersizdi. Trezeguet ve Neumayr dışında etkili bir adam yoktu. Sizin yaptığınız tek şey de Q7'ye top atıp bizi kurtar demekti başka bir şey göremedim

Buradaki Konu Bizim Kasımpaşa ile Oynanamız veya Başarılı/ Başarısız Oyun Değil ki, Konu Tudor ve Galatasaray Oyunu. Farklı Tarafa Çekmenin Gereği Yok. Osmanlı, Kayseri ve Galatasaray ile İlgili Yorum Yapabilirsin

Ben konuyu farklı yere çekmeye çalışmıyorum. Oynadığımız takımlar hani düşmenin en büyük adaylarıymış ya, diyorum ki Kasımpaşa da bu takımlardan farksız. Haftaya Sivas'ı yenince ona da derseniz düşmenin en büyük 3. adayı diye bu devam eder

• Her şeyin hayırlısı
  • help21 kullanıcısına yanıt
    GS gerçekten çok iyi oynuyor ancak 2 maçtır kendisini tehdit edecek bir takım yok karşılarında. Onu söylemeye çalışıyorum sadece hocam. Bu tempo ile oynayıp 60'tan ya da 70'ten sonra BJK, FB, TS gibi takımlara direnmek zor olur, onu anlatmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

quote:

😂😂😂😂😂

• quote:

GS gerçekten çok iyi oynuyor ancak 2 maçtır kendisini tehdit edecek bir takım yok karşılarında. Onu söylemeye çalışıyorum sadece hocam. Bu tempo ile oynayıp 60'tan ya da 70'ten sonra BJK, FB, TS gibi takımlara direnmek zor olur, onu anlatmaya çalışıyorum

Bu tempoyla o takımlar 60-70 den sonra düşer daha iyi oluruz merak etme dostum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.