Şimdi Ara

tüfek seçimi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar şimdiye kadar bir üzümlü çiftem vardı dün iğnesinin birini kırık olduğundan tamir etmeye çalısırken kundağıda kırdık yeni bir tüfek düşünüyorum otomatik olucak ne tavsiye edersiniz sakın diğper forumlardaki gibi saçma sapan cevaplar yazmayın lütfen adam diyoki sana hangisi ii geliosa her tüfek atar zaten hepsi yerine gönderiri ama teklemiycek fişek sıkıstırmıycak çok pahalı olmıcak yerli bir tüfek şimdiden tesekkür ederim he unutmadan bu piyasadaki pompalılar her atıstan sonra çekmek gerekiyomu yoksa tek çekişle şarjörü bosaltıyormu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Otomatikte iki model var.
    Otomatik gazlı ve otomatik kinetik modeli.
    Otomatikler fiyat olarak iki katagoriye ayrılıyor.
    Ucuz otomatikler ve profesyonel tüfekler.
    Mühendislik, tasarım, üretim kalitesi ve kullanılan hammadde kalitesi yönünden bakıldığında
    olması gerekenlerin yapıldığı tüfeklere profesyonel,iyi pahalı tüfek olarak ülkemizde tanımlamalar
    yapılıyor.
    Ürün seçimi yapılırken kulaktan dolma bilgilerde ve markalardan ziyade tüfeğin üste belirttiğim kriterlere
    göre değerlendirilmesi tüfek kullanıcılarının daha doğru tercih yapmasını sağlayacaktır.
    Kinetik tüfeğin püf noktası tüfek içinde çalışan parçalar arasındaki sürtünmenin minimuma indirilmesi.
    Gazlı sistemde ise gazodası bölümündeki teknik üstünlük.
    Amerikan pazarında kendini ispatlamış Akdaş kinetik standart üretim ve bu konuda yapmış olduğu 40 yıllık
    Huğlu tecrübesini kinetik tüfeğinde toplamış ve üretiminde yüksek kalite için her operasyonda ekstra el işciliğinden
    kaçınmamıştır.Bu tüfeğin tasarımı ve üretimindeki amaç huğlu kalitesini ispatlamak ve bunun sürdürülebilir olduğunu ispatlamak içindir.
    Akdaş gazlı gazodası bölümünde paslanmaz çelik malzeme kullanarak ileriki yıllarda tüfekte oluşabilecek defermonyan ve performans düşüklüğünün önüne geçmektir.Bu özelliğiyle piyasada tektir.
    Kol ve kol borusu kaynakla sabitlenmemiş montaj yapılmış tüfeklerin zamanla problem çıkardığını belirtmeden geçemiyecem.
    Kol ve kasa arasındaki boşluk minimum tutulmuş, bunun için ekstra maliyet işcilik ve pahalı hammadde kullanımından kaçınılmamıştır.
    Mekanizma ve kasa arasındaki boşluğun 0.5 mm olduğunu düşündüğümüzde tüfeğin düzgün çalışması ve uzun yıllar aynı performansı göstermesi için bu kadar detaylı yorucu ve yoğun emek verildiğini anlamak zor olmasa diye düşünüyorum.
    Binlerce detayın birbirini etkilediği çalışma boşluk ve parça ebatının küçük olduğu bir üründe bu emeğin verilmesi gerekiyor.
    Üste bahsettiğim iki ürün içinde tüfek kulllanım ömrü olan 15000 atışın çok üstünde devamlı atışlarda hep positif sonuçlar alınmıştır.
    Gazlı için;
    http://taktiktufek.com/urun/akdas-ag-212-w-gos-otomatik-av-tufegi
    Kinetik için;
    http://taktiktufek.com/urun/akdas-ak-212-w-semios-otomatik-av-tufegi
    Ucuz otomatik için yine huğlu bölgesine yakın Gencek yapımı dolunay marka gazlısını önerirrim.
    Dededen gelen 3 nesil üretim yapan huğlu kültürüne yakın DOLUNAY markasından daha uygun fiyata temin edebilirsiniz.
    http://taktiktufek.com/urun/dolunay-gazli-sistem-otomatik-av-tufegi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.