Şimdi Ara

Tuğba Kuruyemiş Online Alışverişte Kargo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 02.05.2020 tarihinde Tuğba Kuruyemişten online olarak alışveriş yaptım. Aynı gün Kargo demesine rağmen halen ürünler kargoya verilmedi. Siteden detaylı takipte yapılmıyor, siparişlerim kısmında sadece onaylandı yazıyor. Telefon ile de aradım ama şuan müşteri temsilcisi müsait değil dedi ve telefon suratıma kapandı. Tokatlandık mı beyler

• Orasi nere ilk defa duydum bilinmeyen yerlerden bişey almayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Orasi nere ilk defa duydum bilinmeyen yerlerden bişey almayin
    Yok hocam aslında bilinmeyen biryer değil, İstanbul’da da birçok yerde şubeleri var. Forumda konusu açılmıştı bende ona istinaden avantajlı bulduğum için alışveriş yapmıştım. Yapanda birçok insan vardı.
  • Yurtiçi kargo mobil uygulaması varsa oradan takip edebilirsin bana sms filan gelmedi uygulama üzerinden bildirim geldi
  • Ne aldınız avantajlı olarak ben pek bakamadım ama konu da kapanmış galiba
  • Anasayfadaki ürünlerden aldım fiyatları uygundu bana göre diğer ürünlere bakmadım cevizli incir, çikolatalı incir, karışık draje
  • quote:

Orijinalden alıntı: unemployed.

Yurtiçi kargo mobil uygulaması varsa oradan takip edebilirsin bana sms filan gelmedi uygulama üzerinden bildirim geldi
    Tamamdır hocam oradan bakayım ama sadece sipariş no var bende, onunla mı arama yapacağım ?

Ek olarak sitesinde de siparişlerim kısmında onaylandı yazıyor, Kargoya verildi falan yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 5 Mayıs 2020; 10:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Ne aldınız avantajlı olarak ben pek bakamadım ama konu da kapanmış galiba
    Cevizli incir aldım 400 gr 15 TL, fıstık ezmesi 300 gr 9.90 TL, 2 tane 238 gr draje toplam 17 TL , kendir tohumu 250 gr 9.50 TL , Cajun baharatı 166 gr 10 TL
  • Yurtiçi kargodan mesaj geldi “dağıtılmak üzere kargonuz yola çıkmıştır” dendi. Tokat olayı yok arkadaşlar, sipariş verebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.