Şimdi Ara

Tuhaf bir sorun motion launch calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar m8 telefonumun sarj soketi bozulmustu calistigim icin telefonu bi arkadasla tamirciye yolladim adam sarj soketini yapmis bataryayi yenilemisti (galiba motion launch problemi burda oluyo) ama kasayi acarken tornavidayla acmis kasanin sag tarafi komple genislemisti bende telefonu geri yolladm aradim tonla laf ettim kasamda alt tarafta bi ezilme vardi adam biraz cizik baska bi kasa takip telefonu yolladi.Ama telefonu aldigimdan beri motion launch calismiyo kilit ekrani cift tikla acilmiyo el hareketleri islemiyo neden oldu bu olay internetten okudugum kadsriyla batarya degistirilirken htc m8de mutlaka telefona bi zarar geliyomus bu motion launch donanimsal mi yani parcasinami zarar geldi ne oldu bi yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekranda donmuyordu dün hard reset attım kendine geldi ama tekrar bozuldu 10 dakika sonra nasıl olcak bu

• Telefonu her kime verdiyseniz dikkatsiz davranmis

Turkiyede kvk teknik servis bile htc cihaz tamirinde zorlanabiliyor

• Heydudee H kullanıcısına yanıt
    kardeş ifixitde de 10 üzerinden 2 almış tamir için üzerine para ekleyip z3 alıyım diyorum ne dersiniz
    birde şu g sensor cihazın neresinde tam olarak açıp bi bakıyım hala azda olsa çalışıyo sanki gidip geliyo
  • Ben cihazı açtım kenarları çok yiprandi maket bıçağıyla açmıştım

Pena gibi plastik bir şeyle açmak lazım ve yıldız tonavidanin yaninda torx tarzinda tornavidada lazım

Telefonun içini acmayi pek tavsiye etmem ben açarken kenarlarda ki plastik siyah bant çıkık çıkık oldu çok kötü gözüküyordu ust ve alttaki delikli plastik parçalar yıprandı

Teknik servise gönderdim şans eseri garanti dahilinde değişim yapıldı ekran vs

Ekran ve eklentiler komple yenilenerek elime ulaştı

Yinede içini açmayın garantisi devam ediyorsa yeni bir cihaz almak istiyorsaniz satın iyi bir fiyata

çok şanslısın valla abi :D benim garanti kabul etmedi
    s5 alırsam üzerine para vermem
    z3 alırsam kaç para veriyim sizce
    veya 5s alırsam kaç para eklemeliyim tahminen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung ş5 tercih etme

Z3 alabirsin iPhone 5S te alabilirsin o cihazın üstüne en az 1.500 tl gibi bi para eklemen lazım bozuk telefon satacaksin satış fiyati pekte yüksek olmaz

iPhone 5S anormal şekilde pahalı şu an Türkiye'de

Bence Xperia Z3 alabilirsin ya da Z3+

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Samsung ş5 tercih etme

Z3 alabirsin iPhone 5S te alabilirsin o cihazın üstüne en az 1.500 tl gibi bi para eklemen lazım bozuk telefon satacaksin satış fiyati pekte yüksek olmaz

iPhone 5S anormal şekilde pahalı şu an Türkiye'de

Bence Xperia Z3 alabilirsin ya da Z3+

:D an itibariyle motion launch calisiyor
    ekran dönüyor bide şey z3 e mi 1500 tl eklicem çok değilmi abi dogubanktan alicam :D abimin tanıdığı var

• Arkadaşlar ses arttırma düşünün olduğu bölümden sağ ve sol taraftan bastırınca sensor çalışıyor nasıl halledicem bunu

Edit: Cebime koyunca :D gidiyo sensor çıkarıp yanlardan bastırınca tekra. Calisiyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 22 Temmuz 2015; 23:37:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.