Güzel olmuş. Yalnız Cansu' nun dekolteyi biraz daha genişletirsen daha iyi. Çatal gözüksün ondan bahsediyorum. Bir de göğüsler de çok az büyüdü mü müthiş olacak.
Güzelmiş.
sims4 ü bunlar yapsa? :) obje modellemeleri gayet iyi
Merak ettim oyunu gerçekten şubat'ta falan çıkarsa süper olurdu
Oyun Şubat'ın başında çıkacak.
Oyuncu kitlemin yaş ortalaması küçük olduğu için çatal-kaşık gösteremem kusura bakmayın :P
İyiymiş kolay gelsin
Dostum oyun muzııklerıyle ılgılı sıkıntın olursa maddı bır beklentı olmadan sana yardımcı olabılırım. Demo, album kayıdı, jıngle yapıyorum. Istersen sana yardımcı olurum.
Süper yanlız birşey dikkatimi çekti erikli damacanasının üstündeki yazı ters olmuş damcana ters çevrildiği için yazıda ters olmalıydı
quote:
Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna
Süper yanlız birşey dikkatimi çekti erikli damacanasının üstündeki yazı ters olmuş damcana ters çevrildiği için yazıda ters olmalıydı
aynen
ploff teşekkürler dostum, oyunun müzik aşamasına gelince seninle irtibata geçebilirim.
Yoğurtlu Makarna ve Gizli Pencere, çok haklısınız siz söyleyince farkettim. Erikli yazısı okunsun diye o şekilde yerleştirdim herhalde Oyun içinde karaktere, amblemin ters yapıştırıldığını söyleteceğim
quote:
Orijinalden alıntı: darkest_light
ploff teşekkürler dostum, oyunun müzik aşamasına gelince seninle irtibata geçebilirim.
Yoğurtlu Makarna ve Gizli Pencere, çok haklısınız siz söyleyince farkettim. Erikli yazısı okunsun diye o şekilde yerleştirdim herhalde Oyun içinde karaktere, amblemin ters yapıştırıldığını söyleteceğim
Oyunu satışa mı sunucaksınız yoksa direk link olarak mı çıkıcak?