Selam arkadaşlar, oyunun yapımı devam ediyor. Grafiklerde iyileştirme yaptığım için tahmin ettiğimden daha uzun oldu ama iyi bir oyun olacak gibi görünüyor.
geç olsun güç olmasın
Oyun ne kadar devam ettirilebilir ki? Yani deprem olur çıkar gidersin kaçarsın yani o değil midir? Daha yaratıcı birşey beklerdim açıkcası
İlk resimdeki ev hali harika yapmışsınız çiziminiz çok hoş olmuş şuanda sitenizde sevgilim olurmusunu indirdim umarım güzeldir oynayıp görüşümü yazıcam...
Güzele benziyor bende merak ettim şimdi
Selam, görüntüleri beğendiğinize sevindim. Oyunun hikayesiyle ilgili fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama bir yorumda denildiği gibi sadece "deprem olacak kaçıp kurtulacaz" dan ibaret değil oyun :)
Sizide tebrik ediyrum tek başınızayaptığınız halde grafikler güzel
kızın gogunsler olmamıs bıde o elbıse ne. dar kot altına beyaz converse ustune kırmızı bır buluz. yapın orjınal alalım oyunu ,
basarılar
Gogunsler konusunda haklısın ama kızın altında beyaz converse ayakkabı yok çizme var :)
Abi oyun nezaman çıkcak yhaw güzele benzio
Rapstar 3'ü oyungezerin sitesinden takip ediyodum. Fiyatı konusunda baya bi muhalefet vardı orada ki haklılardı sanki biraz. O zaman için 20 lira etiket fiyatı olucak diyodun, hala öyle midir?
Nisan'ın sonuna yetiştirmeye çalışıyorum inşallah :)
oyungezerde öyle bir tartışma olmuştu evet. O tartışmadan sonra Rapstar 3'ün fiyatını 9.90 Tl ye indirdim ama halen memnun değil insanlar, bedava olmasını istiyorlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: darkest_light
Nisan'ın sonuna yetiştirmeye çalışıyorum inşallah :)
Bekliyoruz
10 lira iyidir tamam. Sevindim Hadi başarılar diliyorum çalışmalarında
hocam şu sevgilim olurmusun konusunda biraz yardım edebilirmisin ne yapmam lazım tam olarak
Sağolun :) Sevgilim Olurmusun ?'da eve girdikten sonra kızlarla etkileşim içine girip sevgili bulmaya çalışıyosun. Erkeklerle ise istediğin gibi konuşabilirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: darkest_light
Sağolun :) Sevgilim Olurmusun ?'da eve girdikten sonra kızlarla etkileşim içine girip sevgili bulmaya çalışıyosun. Erkeklerle ise istediğin gibi konuşabilirsin :)
Güzelmiş,denemek lazım. Bu arada neden ismi ''Tuhaf Deprem'' nasıl bir tuhaflık bekliyor bizleri