Şimdi Ara

Tuhaf Deprem - Çıktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murtix7

Şubat oldu haber yok daha

Dağıtımcı EA ile yapımcı arasında kavga çıkmış
  • Selam arkadaşlar, oyunun yapımı devam ediyor. Grafiklerde iyileştirme yaptığım için tahmin ettiğimden daha uzun oldu ama iyi bir oyun olacak gibi görünüyor.
  • geç olsun güç olmasın
  • Oyun ne kadar devam ettirilebilir ki?
    Yani deprem olur çıkar gidersin kaçarsın yani o değil midir?
    Daha yaratıcı birşey beklerdim açıkcası
  •  Tuhaf Deprem - Çıktı

Tuhaf Deprem - Çıktı

Tuhaf Deprem - Çıktı

• İlk resimdeki ev hali harika yapmışsınız çiziminiz çok hoş olmuş şuanda sitenizde sevgilim olurmusunu indirdim umarım güzeldir oynayıp görüşümü yazıcam...
  • Güzele benziyor bende merak ettim şimdi
  • Selam, görüntüleri beğendiğinize sevindim. Oyunun hikayesiyle ilgili fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama bir yorumda denildiği gibi sadece "deprem olacak kaçıp kurtulacaz" dan ibaret değil oyun :)
  • Sizide tebrik ediyrum tek başınızayaptığınız halde grafikler güzel
  • kızın gogunsler olmamıs bıde o elbıse ne. dar kot altına beyaz converse ustune kırmızı bır buluz. yapın orjınal alalım oyunu
    ,

basarılar
  • Gogunsler konusunda haklısın ama kızın altında beyaz converse ayakkabı yok çizme var :)
  • Abi oyun nezaman çıkcak yhaw güzele benzio
  • Rapstar 3'ü oyungezerin sitesinden takip ediyodum. Fiyatı konusunda baya bi muhalefet vardı orada ki haklılardı sanki biraz. O zaman için 20 lira etiket fiyatı olucak diyodun, hala öyle midir?
  • Nisan'ın sonuna yetiştirmeye çalışıyorum inşallah :)

oyungezerde öyle bir tartışma olmuştu evet. O tartışmadan sonra Rapstar 3'ün fiyatını 9.90 Tl ye indirdim ama halen memnun değil insanlar, bedava olmasını istiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest_light

Nisan'ın sonuna yetiştirmeye çalışıyorum inşallah :)

Bekliyoruz
  • 10 lira iyidir tamam. Sevindim Hadi başarılar diliyorum çalışmalarında
  • hocam şu sevgilim olurmusun konusunda biraz yardım edebilirmisin ne yapmam lazım tam olarak
  • Sağolun :) Sevgilim Olurmusun ?'da eve girdikten sonra kızlarla etkileşim içine girip sevgili bulmaya çalışıyosun. Erkeklerle ise istediğin gibi konuşabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest_light

Sağolun :) Sevgilim Olurmusun ?'da eve girdikten sonra kızlarla etkileşim içine girip sevgili bulmaya çalışıyosun. Erkeklerle ise istediğin gibi konuşabilirsin :)

Güzelmiş,denemek lazım. Bu arada neden ismi ''Tuhaf Deprem'' nasıl bir tuhaflık bekliyor bizleri
  • başarılar görüntüler grafikler çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.