Şimdi Ara

Tuhaf Deprem - Çıktı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türklerin böyle şeyler yapmaya başlaması gögsümü kabartıyor
  • obje modellemeleri gerçekten sims 3'den daha iyi,o halının gerçekçiliği ne öyle
    bence macera oyunlarını bırakın küçük bir simulasyon oyunu yapın sims gibi.tutacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Braks

Tuhaf Deprem - Çıktı

seyehat edebilecekmiyiz ??
  • Bizleri nasıl bir tuhaflık bekliyor ? Oyunun konusuyla ilgili fazla ipucu vermemek adına tam yanıtlayamıyacam bu soruyu ama tuhaf, alışılmadık bir deprem işte :)

sims tarzı oyunum var zaten : Sevgilim Olurmusun Demo. Full versiyonunu da ileriki zamanlarda yapmayı düşünüyorum.

Seyahat edebilecekmiyiz ? O otobüs sahnesi bir ara sahne, yani oyunda periyodik olarak bir seyahat durumu yok.

Grafikleri beğenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Sadece bu oyunda deil.Hiçbir çıkar aramadan , Karakter ve mekan modelleme konusunda sana yardımcı olabilirim.
  • Çabayı gerçekten takdir ettim, elinize sağlık :)
    Esas karakterin kendini biraz rahat bırakması önerisine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetefendi -- 5 Nisan 2011; 17:41:37 >
  • Bora da ense bırakan Almancı çocuklara benziyorHoca neredesin sen

Eline sağlık inşallah devamı gelir...
  • aynal teşekkürler, bundan sonraki projelerde aklımda olacaksın.

mehmetefendi, karakter disiplinli yetişmiş galiba biraz, bundan fazla rahat bırakmıyor kendini

XPerience sağol, Almanya'da değilim Balıkesir'deyim
  • Başarlıarınızın devamını dilerim böyle türk ve türkçe çalışmalarını görmek gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Şubat oldu haber yok daha

Dağıtımcı EA ile yapımcı arasında kavga çıkmış

• EA değil de Ubisoft ilgileniyor

Bir ara da Sevgilim Olurmusun oyunuyla Dreamworks ilgilenmişti Sonradan birinin dalga geçtiği ortaya çıkmıştı gerçi
  • ubisoft resmi açıklama yaptı tuhaf deprem oyununun tüm haklarını satın almış artık kendisi ilgileniyormuş!
  •  Tuhaf Deprem - Çıktı
  • çıkmasına daha çok varmı ya??
  • Animasyonlar tahminimden uzun sürmezse Mayıs'ın ortasında çıkar :)
  • Kolay gelsin modellemeler çok iyi ama robot gibi duruyor karakterler. Onun dışında Sevgilim Olur musun?'u çok merak ettim bi yerden linkte bulamadım nereden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

link vermek yasak

PM diye bir şey yapmış adamlar.
  • Link vermek yasak mı ? Sevgilim Olurmusun ? u sitemden indirebilirsin. Madem link vermek yasak, o zaman şöyle bir bulmaca yapalım : Sitemin ismi Proximity Games :)

Karakter cidden robot gibi mi duruyor ? Bu konuya kafayı takmış durumdayım çünkü omuzlarını aşağı saldırdım biraz rahat görünsün diye, yine de rahat durmuyor mu ? Diğer oyunlardaki karakterlerle de karşılaştırıyorum ama farkı bir türlü göremiyorum. Kendi oyunum olduğundan olabilir, dışarıdan bakan bir göz daha net farkedebiliyor demek ki. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Tuhaf Deprem - Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest_light -- 16 Nisan 2011; 2:23:23 >
  • Sevgilim Olurmusun full sürümünü yapmak nasip olmadı daha :) İyi oyunlar dilerim :)
  • Çok güzel duruyor, kolay gelsin. Oyun GTA tarzı dinamik olarak karakterin arkasından mı gözüküyor yoksa sabit bir kamera açısından bakıp fareyle çeşitli yerlere tıklayarak mı karaktere komutlar veriyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.