Şimdi Ara

Tuhaf Deprem - Çıktı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasirkula

Çok güzel duruyor, kolay gelsin. Oyun GTA tarzı dinamik olarak karakterin arkasından mı gözüküyor yoksa sabit bir kamera açısından bakıp fareyle çeşitli yerlere tıklayarak mı karaktere komutlar veriyoruz?

Önceki oyunlarda sabit kameraydı buda öyle olsa gerek kamera açılarından öyle anlaşıyor en azından sanırım o türe Adventure deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest_light

Link vermek yasak mı ? Sevgilim Olurmusun ? u sitemden indirebilirsin. Madem link vermek yasak, o zaman şöyle bir bulmaca yapalım : Sitemin ismi Proximity Games :)

Karakter cidden robot gibi mi duruyor ? Bu konuya kafayı takmış durumdayım çünkü omuzlarını aşağı saldırdım biraz rahat görünsün diye, yine de rahat durmuyor mu ? Diğer oyunlardaki karakterlerle de karşılaştırıyorum ama farkı bir türlü göremiyorum. Kendi oyunum olduğundan olabilir, dışarıdan bakan bir göz daha net farkedebiliyor demek ki. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Tuhaf Deprem - Çıktı

vücut biraz büyük bence kafaya göre

• Sanırım üstündeki polar monttan kaynaklanıyor o durum. Polar götüntüsü vereyim derken biraz fazla şişirmiş olabilirim :)
  • Oyunun ilk videosu da hazır, buyrun :

http://www.youtube.com/watch?v=tvDJVVQH7qk
  • Bi resim daha göstereyim :)

Tuhaf Deprem - Çıktı
  • quote:

Bi resim daha göstereyim :)

Tuhaf Deprem - Çıktı

Hocam bence ışıkları değiştir.
    O ışıklar daha çok bir lokal ışığı gibi duruyor.
    Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Bu sadece bir öneri.
  • Söz vermiyim ama değiştirebilirsem değiştireceğim. Biraz uğraştırıyor bu sonradan bişeyler eklemeler.
  • quote:

Bi resim daha göstereyim :)

Tuhaf Deprem - Çıktı

Dostum valla bilmiyorum ama bana çok kalite geldii görüntü özellikle halı çok gerçeksi duruyo ışıklarda fena değil
  • Teşekkürler. Demo perşembe günü çıkıyor.
  • beklıyoruz
  • Tuhaf Deprem demo çıktı. İndirmek için :

http://www.proximitygames.net/forum/showthread.php?tid=911 (137 MB)
  • Teşekkürler indirip bakıyorum hemen.

Bi açık link verseniz? Üyelik istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 29 Nisan 2011; 17:59:40 >
  • Evet, demonun karşılığında sizden küçük bir isteğim o , üye olmanız :)
  • notebook da açılmıyor hata verıyor
  • ayarlar.exe yi çalıştırıp oyunu full ekran değil de pencere içinde çalıştırmaya çalışın. benioku dosyasında ayrıntıları bulabilirsiniz.
  • Yok onu araştırdık, aile ortamında durabilirmiş :)
  • certy dostum foruma üye olmuşsun gördüm sağol :) Ekteki dosyaya bakamadım ama büyük bir ihtimalle çözünürlükle ilgili bir sorundur. Oyunu pencere modunda oynamayı dene. Benioku dosyasında ayrıntıları bulabilirsin.
  • Nasıl bir hata alıyorsun ? Hatayı kopyalayıp buraya yapıştırırsan sorunu daha iyi anlayabiliriz :)
  • Hemen deniyorum

edit:Bitirdim

Bir kaç mantık hatası dışında objelere dokundukça karakterin verdiği tepkiler güzel olmuş.Bora bazen çok pis ayar veriyor
    Müzikler çok yetersiz olmuş ve hep kendini tekrar etmesi çok sıkıcı(Örn: Otobüs yolculuğunda ve televizyon)
    Sanırım oyun süresini uzatmak için senaryoyu uzun tutmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 28 Nisan 2011; 23:36:33 >

• indirmekteyim bakalım nasıl bişey çıkıcak.demonun 137 mb olmaası çokta vasat olmadığını gösterir .Oyuna girince görüşlerimi hemen yazıcam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.