Şimdi Ara

Tuhaf Deprem - Çıktı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest_light

Yeni ekran görüntüsü :

Tuhaf Deprem - Çıktı

Devamı gelecek :)

yanlız bora karakteri 80 lerin sonundaki new kids on the block grubundan fırlamış gibi duruyor
  • Hacı şimdi demoyu üçüncüye bitirdim. Gerçekten mükemmel olmuş. Oyun süresini soracaktım. Kaç saatlik bir oynama süresi olacak?

Ayrıca mümkünse demonun bitiş yerinin sonrasından bir iki kare daha paylaşır mısın? Lütfen...
  • Teşekkürler :) Oyunun yapımına devam ettikçe yeni görüntüler yayınlayacağım, özellikle de Cansu'lu sahneleri :)
  • @darkest_light::::

Silkroad'ın sonu yok. Bence onu boşver. Tuhaf Deprem'e devam et
  • Aynen öyle kardeşim sonu gelmiyor bir türlü :) Level atladıkça atlamak istiyorsun, yaratık öldürdükçe öldürmek istiyorsun çok garip bir bağımlılığı var :) İnşallah bu illetten kurtulup oyunun yapımına devam edeceğim :P
  • müzik olmasa herhalde videoyu izleyen olmaz

tabi bir iki kişi ile 3d oyun yapmaya calisinca bu kadar çıkması normal

genede iyi başarı
  • Oyun ne alemde? Devam mı?
  • Oyunun demosunu 20 günde 139 kişinin indirmesinin bende yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle oyunun yapımı durmuştur. Oyunun full versiyonu umrumda değil artık. Yeniden Silkroad Online oynamaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest_light -- 17 Mayıs 2011; 7:26:18 >
  • quote:

Oyunun demosunu 20 günde 139 kişinin indirmesinin bende yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle oyunun yapımı durmuştur. Oyunun full versiyonu umrumda değil artık. Yeniden Silkroad Online oynamaya başladım

Konuyu birde konu dışına aç istersen
  • Super helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

quote:

Oyunun demosunu 20 günde 139 kişinin indirmesinin bende yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle oyunun yapımı durmuştur. Oyunun full versiyonu umrumda değil artık. Yeniden Silkroad Online oynamaya başladım

Adam haklı. Bir de konu dışına aç istersen. Emin ol yüzlerce indiren olacaktır(tabii üye olmadan indirmeyi açarsan)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 19 Mayıs 2011; 14:23:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaheBabil
    quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

quote:

Adam haklı. Bir de konu dışına aç istersen. Emin ol yüzlerce indiren olacaktır(tabii üye olmadan indirmeyi açarsan)...

+1 indiren çok olacaktır böyle yaparsan

• Grafiklere bak ya şaka gibi
  • Sadece donanımhaber forumlarıyla ilgili bir durum değil bu. Başka forumlarda da tanıttım ama ilgi olmadı pek.
  • Grafikleri Half Life 2 kadar güzel olsaydı o zaman 1000 lere ulaşabilirdin.
    Bu grafikler 99 da olsaydı başka olurdu.
  • Halbuki en son teknolojiyi kullanmıştım bu yüksek poligonlu grafikleri hazırlayabilmek için :D
  • konu dışına aç bi gör sonra kaç kişi indiriyor pc oyunları bölümündekilerden 5 kat fazlalar orda enredeyse belki daha çoktur. + üye olup indirmeyi kapamalısın bence
  • ogre falan kullansaydın.dx11 desteği bile var.muazzam bir engine.Kinecti entegre ettim bi tane sample ogreye.karakteri kinectle oynatmak cok eglenceli oluyor.
  • indirip bi deneyelim bakalım
  • Bencede üye olmadan indirebilmeliler o yüzden linkide veriyorum. Ve oyunu hala çocukça grafik olarak eleştirecekler bari yorum yapmasında gülünç duruma düşmesinler. Herşey grafik değildir. Oyun türkçe ve yapan kişi daha önce bir çok güzel oyuna imza atmıştır. Bu oyunuda deneyeceğim umarım başarılı olmuştur.

http://hotfile.com/dl/116027702/5d16ac7/TD.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.