Şimdi Ara

Tuhaf Deprem - Çıktı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
7
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim aradan 5 yıl geçmiş çıkartsaydın 5 yıla çıkartırdın zaten boş yere hort çekip milletin umuduyla daha fazla oynama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Kardeşim aradan 5 yıl geçmiş çıkartsaydın 5 yıla çıkartırdın zaten boş yere hort çekip milletin umuduyla daha fazla oynama bence

Oyun üzerinde çalışmasam boş yere neden hort çekeyim, hortçu muyum ben :)
  • Oyun içi ilk test resimlerini konunun ilk mesajına ekledim. Umarım beğenirsiniz.
  • Yeni görüntüler :

• Güzel bekliyoruz.
  • Bekliyoruz hocam
  • Tuhaf Deprem Steam Greenlight'ta desteklerinizi bekliyor :

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=572234923
  • Bump
  • Bump
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest_light

Bump

Vay be kaç kaç yıl önce rapstar 1-2 oynardım ama 3 hiçbir zaman da gelmediği için hafif bir gıcıklığım var size doğrusu 2.5 çıkmıştı sanırım ama 3 hiçbir zaman gelmedi bu oyunun da demosunu çok çok önceleri oynamıştım ags ile yapılan bir oyuna göre grafikler muhteşem ve piyasada başka Türk oyunu yok tabiki destekliyoruz Fatih abi

Hiperoyunda deneme moderatörüydüm bu arada o sitede kapandı bu oyunlar orda paylaşılırdı duygulandım resmen...

• Yesil isigi yaktik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 ye yetişecek inşallah.
  • Çok beklersin destek falan. Zamanında Metin2 oynamak için yapmayı bıraktığında hiç öyle bir ben yapayım bu oyunu bir sürü bekleyen var demiyordun. Steam'a Greenlight geldi ya, hayat güzel değil mi? İnşallah yeşil ışık yakmazlar. Hoş, yaksalar bile yapmayı bitirebileceğini de sanmıyorum. Sen bir ara South Park grafikli oyunun için reklam da alıyordun ama o da hikaye oldu tabii. Gelmişsin 5 sene sonra "ben devam ediyorum" diyorsun. İnşallah yeşil ışık yakmazlar. O kadar beklettiğin umutlandırdığın insanlar vardı. Kurduğun forumda sürüsüyle çocuk vardı her gün girip konuşan. Neyse daha başka bir şey demeyeceğim. İnşallah yeşil ışık yakmazlar da para kazanamazsın.
  • Tebrikler, az önce steam'de yeni çıkanlarda gördüm de hatırladım hemen
  • Türk yapımı mı diyecektim bunu gördüm..
    http://store.steampowered.com/app/448440/?l=turkish
    Destek
  • alır oynarım yakında nihayet be hiperoyun xmanefecan
  • Hocam bize beleş ver de olumlu yorum yapıp puanlayalım. Yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest_light

Oyun bedava olarak indirilebilecek :)

Nerede o eski oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 29 Mayıs 2016; 12:43:09 >
  • Evet, oyunun eski versiyonunun bedava olması düşünülüyordu fakat sonradan herşey yeniden yapılınca ücretli oldu. Bu arada oyun şu an Steam'de 4 TL.

http://store.steampowered.com/app/448440/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.