Bildirim
Tuhaf Ping Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
wifi kullanıyorsan kabloyla baglan bırde kav cıhaz baglı modeme?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cinali1
wifi kullanıyorsan kabloyla baglan bırde kav cıhaz baglı modeme?
3 kişi kullanıyoruz. İnternette araştırdım biraz altyapı sorunu çözümü yok diyorlar.
ben afyon dinarda çalışmaktayım..bende de 2 haftadır aynı.. akşam 6.30 dan sonra sabit 250 ping... -
Kabloyu kullan eger sorun devam edıyorsa dogrudur altyapıdan kaynaklıdır sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
ben afyon dinarda çalışmaktayım..bende de 2 haftadır aynı.. akşam 6.30 dan sonra sabit 250 ping...
Bende afyondayım komple şehirde mi aıkıtı var acaba
quote:
Orijinalden alıntı: mkozenn
quote:
ben afyon dinarda çalışmaktayım..bende de 2 haftadır aynı.. akşam 6.30 dan sonra sabit 250 ping...
genel bir sorun yüksek ihtimal çünkü sabit olan birşey...her gün... -
quote:
quote:
bende afyondayım 3 defa ttnet aradım saçma salak çözümler yaptılar yine düzelmedi şuan bile 300 ping var -
benımde 90lara sabitleniyor ping.
quote:
OO nerdesin abi dinarin bende şu an dinardayim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
forumdan biri ttnet protokol değişikliği yaptığı için ping bu halde demişti bende öyle düşünüyorum, çünkü almanya frankfurt ping testi yaptığım zaman aynı değerleri alıyorum. eskiden 50 - 60 sabit oynardım son 2 aydır belki daha fazla min 85 - 90 gördüm ortalama 100 - 125 arası gidip geliyor şuan 150 de :) konu açacağım toplanıp riot a mail atalım gidip ttnet le mi görüşecekler ne yapacaklarsa yapsınlar böyle oyun oynanmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 11 Kasım 2014; 22:53:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
quote:
quote:
bende afyondayım 3 defa ttnet aradım saçma salak çözümler yaptılar yine düzelmedi şuan bile 300 ping var
Toplu şikayet falan mı etsek -
quote:
Orijinalden alıntı: Atlas CN
quote:
OO nerdesin abi dinarin bende şu an dinardayim
yapiray da çalışıyorum demiryolu inşaatında.. şantiyede kalıyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X