|
TÜİK açıkladı: Türkiye 2021'de kaç doz koronavirüs aşısı ithal etti? Ne kadar ödedi? (3. sayfa)
-
-
5.6 aşıda çipi takacaklarmış deniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes ben 2. dozumu oldum diyip 3. yü olmamazlık yapmasa keşke
-
Hiç aşı olmadım devlete hiç aşı yüküm olmadı. Geçen doktorlara hemşirelere 5.doz yapılmış haberini aldık. Yarın vatandaşa yapılacak. Neden 5.doz yapılıyor deyince. 4 doz aşı olmak hiç aşı olmamak gibi deniyor şaka gibi. Yani hiç aşı olmamış benle aynı 4 doz aşı olan😝 vakalar artarak devam ediyor. Ölümler de hala aşıya rağmen düşmüyor. Sebep sorulunca varyasyon mutasyon 😝😝 peki size koca bir soru, neden mutasyona ülkemizde uğramıyor da amerikada çinde ingilterede mutasyona uğruyor. Ulen bir varyant da bizde çıksa ya. Bizde vakalar yok mu? Neden bizde mutasyona uğramıyor da dışarıda uğruyor mutasyona ve ülkemize giriyor? Çünkü mutasyon yok mustakilen üretilen virüs var da ondan. Her bir varyant dediği mutasyon değil müstakil virüs. Sonra bir korku pompalama sonra rakamlarla oynama sonra yüz yüze eğitim sonra kapanma. Sonunda aşıların reklamı zorlaması kısıtlaması işte bilim dediğimiz şey bu devirde böyle yapılıyor ve kimse sorgulamıyor sorgulayan yobaz bağnaz bilim karşıtı diye yaftalaniyor. Kardeşim kaç kere aşı olacak aşı da değil ne idugu belirsiz bir sıvı bunu kaç kere yapacaksınız 6 ay korurken 3 aya sonra 1 aya dusuruyorsun olm Bi hap yapın da bari aşıyı yemeklerden sonra üç öğün alalım mk. Dünya vatandaşları böyle enayi oldukça bu yavşaklar bilim diye diye bu insanları çok zkecekler öyle görünüyor!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bana biraz abartı gibi geldi.
Ben artık inanmıyorum ortada bir tiyatro dönüyor diye düşünmeye başladım.
Neyse keyif çayı için.
Bazılarıda şırınga satıp dolar içiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkovac varken Biontech, Sinovac hikaye.
-
Ya arkadaşlar covid de bir tür grip , ve herhangi bi aksaklik olmaz ise yaşam sürdüğü sürece de hep olacak zaman zaman kendini değiştirip devam edecek , ben 2 aşı oldum 3 aşı oldum bir daha covid olmayacağım diye birşey yok , aşı belli bir zaman sonra etkisini yitirecek o yüzden belirli aralıklarla aşı yapiliyor , hastalığa yakalanma oranını düşürüyor , yakalanırsan da hafif geçirmeni sağlıyor. Tekrar söylüyorum aşı oldun diye kesin virüs bulasmayacak diye birşey yok belki 10 defa aşı olacağız belki 15 , normal grip aşıları da her sene yapılması gerekiyor ,
-
"Aşı oluyoruz hala vaka sayıları artıyor, demek ki bir işe yaramıyor aşılar" diyen bilgisiz ama çok bilgili arkadaşlar, aşı hafif atlatmanızı sağlıyor, vaka sayısını düşürme gibi bir özelliği yok denecek kadar az. Vaka sayıları açıklanandan çok çok fazla şu an, ama yoğun bakımlar bağırmıyor farkındaysanız. Herkes evinde geçiriyor. Yoğun bakımlarda da sizin gibi aşı karşıtları can çekişiyor, siz devam edin böyle doğal seleksiyonu katkınız olsun.
-
-
Belediye'de katı atık toplama işinde çalışan işçilere iletsene bunu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hep "aşı olmayanlar hastanede yoğun bakımda can cekişiyor" biçimde saçmalayıp duruyorsunuz. Aşı olmadım 2 yıldır boğa gibiyim :) Aşı olmayan arkadaşlardan da 2 yıldır hiçbirinin hastaneye gittiğini bile görmedim :) Kaldığınız yerden ilerleyebilirsiniz şimdi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Türkçe için o kadar hassassın ama demek ki okuduğunu anlama güçlüğün var. " İmkanı olan herkes " ne demek?
-
Ne yapmamızı onerirsin bay bilmiş.
3.biontech asim ayin 17sinde bakalim, bende once 3.asiyi olan arkadaslarin 1 gunu zehir gibi gecti
-
Farkındalık osho okuyarak başlayabilirsin. Sun Tzu savaş sanatını da okuyup yöneten-yönetilen simetrisine bakabilirsin. İç network lokal olduğu gibi bir de dış dolandırma çarkları var global. Bir duvar ustası sen eğer işi bilmezssen nasıl dolandırabiliyor ise diğer sektörler için de geçerli. O yüzden her yapanın işinden anlamak lazım. Elektrikte ohm kanunu gibi. Ben 3milyon sayfa kadar tıp okudum kalbime pil takacaklardı bundan kurtuldum olayın muftak tarafını gördüm. Zaten gidişat ta oraya bazıları öz bilgiyi kendi bulur (köklerden dallara) bazıları da toplum yönlendirmesi ile alır inanmak, kabullenmek zorunda kalır momentum etkisi. Gördükten sonra gerisi gelir zaten. Gerisi vicdanınıza kalmış. Ben hala kendim için bilmiş demiyorum. Okuyacakların 250 sayfayı geçmez kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 6 Ocak 2022; 18:22:29 > -
Okumayı araştırmayı severim. Anlatmak istediğim sistemin dışına çıkarmak istemezlerse çıkamazsın. Aşıyı herkese yaptiricaklar. Benim amca oğlu da çok karıştı millete. Aşı olma dedi arkadaşına. Arkadaşı koronadan vefat edince ailesi suçu benim amcaogluna attı. Adam kahroluyor hergün benim yüzümden öldü diye. Sonra gitti kendisi asi oldu. Tavsiyem o ki bazı şeylerde insanların kararlarına karışmak iyi değil. Bunu detaylı bir düşün bence. İyi niyetli yapıyorsun ama karşı taraftan bakan için iyi anlaşılmıyor bazen.
evet herkes kendi yolundan yürüyor ve biri doğruya erişecek ben aşı olmayı yada olmamayı dayatmıyorum aşı olmayanların girebileceği pasaport gibi zorunlu bir uygulamam yok. Ölümlerin altında bile neler yatıyor ölüm acısı ile uğraşırken o araştırmayı yapacak ne bir babayiğit nede bir bakanlık var gerçeklerin farkında olalım. İnsanlara açlık seviyesi altında maaş verip düşük bağışıklık/beslenme (bio güvenlik kurumu 2018de TR de kapatıldı) sonra aşı ile onların iyiliğini istemek oran orantısı bile komik kalıyor. Verilen her şey gerçek değildir. Ben bağışıklık sisteminin ölçülmesi ve iyi hale getirilmesi gereksiz ise ona dokunulmaması taraftarıyım regedit ile oynuyorsun ve regediti yazan mühendis değilsin. O sistemle oynarsan ortaya ne çıkacağı belli olmaz. Bir gün bir bakmışsın. Resident evil filmi gibi olmuş dışarısı. Bu işler bu kadar ciddi. Sonra bir tane tv kanalı bile bulamazsın. Devletler ortada kalmaz.
Virüsü izole edip geliştiren yok mu? esteria coli bakterisini bile kullanıp onla vucuda ilaç teslim eden kimya yok mu? virüsün kodu ile oynayıp hastalıklara çare amaçlı deneyler yok mu? tersi mümkün değil mi? e peki camı kırıp cam satan yok mu? Tütün rejisi 100yıl önce rothschildeydi. 100yıl sonra tekel yine rothschilde. Pfizere ortak %8 40milyar dolar gelir bekliyordu. Rockefeller dsö anayasasını yazdı 1948 fda içinde adamları var. Tvler bunların fiannas chip sektörü bunların. Bu adamlar için dünyanın anlamı nedir? insanın anlamı nedir? Global network. Devlet başkanları ile iş birlikleri? tvler haber kanalları? doktorlar tıp sağlık ilaç?... Farkında olursan ancak korunursun. Bazıları torrentten antivirüs indiriyordu ama antivirüs gidip sahte serverlardan virüs database indiriyordu yani anti virüsün kendisi virüstü. Bunların hepsi bir tecrübe. Ben bilinç olarak hayatımda gördüğüm her şey ile olaya bakıyorum. O yüzden farkındalık kitabını tavsiye ettim. Görmek yada görmemek bu kadar basit ama o kadar kolay değil. Tüm toplum için ben karar verebilecek alet edevatım yok. Gönül isterki halk labrotuvarları kurulsun. Kendi elektron mikroskobu olsun. Halkını seven doktorları olsun ve hiç yalan söylemesin. Doğru için canını versin. Bunu bulursan doğruyu da bulursun. Ülken de bu seviyede durmaz yükselir. Hem de dünyaya örnek olur. Düzeltilmesi gereken gerçek diye bildiğimiz yalanlar var. Kökenler Dinler tarihinden başlıyor. para-din-bilim-sağlık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 6 Ocak 2022; 20:9:22 >
-
Gerçekten çok bilimsel yaklaşıyorsun olaya aşağıda yapılan araştırma var, ben sabit doğrulara bakarım, o da veri, bilgi ile olur. Ama siz sağdan soldan duyduklarınızla, kahvede konuştuklarınızla hayatınızı idame ettiğinizden problem oluyor. Çok zorlama kendini böyle devam :)
www.klimik.org.trCOVID-19 Yoğun Bakım Araştırması: Hastaların Yüzde 98’i Aşısız veya Eksik Aşılı – Koronavirushttps://www.klimik.org.tr/koronavirus/covid-19-yogun-bakim-arastirmasi-hastalarin-yuzde-98i-asisiz-veya-eksik-asili/ -
Dostum sen başta şunun gibi bişe demedin mi: "Aşısızlar hastanede yoğun bakımda can cekişiyor" ? Dedin. Bu düşüncene göre, ben aşısız biri olarak hastanede yoğun bakımda ölümle pençeleşiyor olmam gerekli değil mi? Ancak 2 yıldır hastaneye yatmadım, içine girip yatmadım bile.
Hocam cunku hastanenin müşterisi bellidir :) Ben onlardan değilim :)
Hocam yıllardır bırak hastaneyi aşıyı ilacı, başım bile hiç ağrımadı.. Cogu evde "ecza dolabı" denen bişe vardır içinde ağrı kesici haplar ilaçlar türlü kimyasallar vardır. Başım hiç ağrımadıgından ben o hapları bilem hiç kullanmıyorum.
İdeal sağlık var bende hocam :) bu ideal sağlığı 19. yy daki sağlık bilimini okuyarak, deneyerek öğrendim. ilaçsız aşısız operasyonsuz gerçk doğal sağlık benimki. hastanecilik, ilaçcılık, aşıcılık işinden trilyon dolar kaldıran sağlıkcılar medyada medika reklamını yapan medyacılar tv'de akşam haberlerinde politikasını yapan politikacıların işine gelmez bu :) Hiç ilaçsız sağlık olur mu yaa :) aşı olmasaydı homo sapiens bitmişti yaa :) haha cok komik :) linkin adı da iyiymiş: klimik :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Ocak 2022; 17:48:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X