Şimdi Ara

TÜİK açıkladı: Türkiye 2021'de kaç doz koronavirüs aşısı ithal etti? Ne kadar ödedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkovac alfaya göre üretildi, aşı olarak anlamsız. Keza sinovac delta için güncelleme geçirdi genede etkisi delta için bile çok sınırlı. Omicron''a karşı bir etkileri yok. T hücresi yanıtı oluşturabilme yeteneği bile yetersiz.

Protein vektör m rna aşı kombinasyonu ya da 3 m rna sizi korur. Durum bu gerisi hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ercüment vardı covid ilk çıktıgında 1 haftada aşıyı buldum diyordu sonra bir anda kayboldu🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuik, enflasyonu %15 açıklayan, ne bileyim 2021 yılında araç fiyatları %20 falan arttı diyen kurum değil mi? O yüzden şimdi bu konuda açıklananı 10 la mı çarpmalı 100 e mi bölmeli, karesini mi almalı, hesaplama formülü de yanında açıklanırsa daha iyi olur.

• gun kullanıcısına yanıt
    Umarım ilaç endüstrisinde dışa bağımlılık diğer ilaçlardada giderek azalır.

• TÜİK ne lan! Mahallenizin dedikoducu kadınlarına gidin daha gerçekçi bilgiler alırsınız.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    hastalığa hiç yakalanmadığı halde kalp kası iltihabı olanları nasıl açıklıyorsunuz

• Dediğim gibi global sgk soyma operasyonu rothschild 40milyar dolar kar bekliyordu. Bu adamlar devletlere borç verenler finans chip sağlık ... tüm sektörler ellerinde adam Tanrıyı oynuyor. Hatta bizim tekelide bunlara verdiler önce yerli elemanlar aldı sonra usa sonra ingiltere millet hala su içsem orucum bozulur mu? (4ncü dozu olayım mı?,...) peşinde. Dinde taklaya gelmek gibi bilimde de taklaya gelmek var. Hipnotize İnek şabanımız boldur.

Zannediyorlar ki devletleri kendilerini çok seviyor. Tamamen DUYGU$AL. Çok sevseler açlık yoksulluk sınırı altında maaş belirlemezler. O verilen maaş zaten seni hasta ediyor. Bağışıklık sistemini çalıştıracak besin alınamayan maaş verip sonra birde sgk nı soyuyorlar. Toplu bilinç güncellemesi zor gibi halk için. Kamyon gibi itmek zor durdurmak zor. Tvler elimde olsa ben yapılacakları bilirim. Bunu bilen tvden adam kontrol ediyor ama ters yöne. Soyunun bakayım. Herkes birbirine bakıyor soyan soymaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Ocak 2022; 09:45:45 >

• TUIK'in açıkladığı herhangi bir şeye inanan saf var mi?

Her anlatılana olduğu şeklinde inanıyormusun? Ne güzel zorluk çıkarmayan bir insan. Her türlü satıcıya bir inanıcı lazım. Biraz da finansal okur yazarlık yap rothschild rockefeller bunların sağlık kuruluşları aşı sahipleri kimler? hangi dinden? parasal durumları? lab.leri. Bekledikleri karlar? planladıkları simulasyonlar? büyüğü kopyalayan küçük. aslında hiç bir şey yazmadan izlemek daha iyiydi. Uyandırsan anırarak uyanırlar sonra bi daha yatar uyurlar. Birde diğerlerini uyutuyorlar işte ona uyuz olduğumdan yazdım. Gerçek tıp/finans/dinler tarihi ... vs gerekiyor. 5yıl okul dışı kendini eğitmek ama ara kazanamayacaksın. Fakat bilge olup bakabilirsin. Yada bakmayıp ne derlerse onu yapıp inanıp diğerlerini inandırabilirsin bu en kolayı.

5 doz deseler de olurmusun? her yıl ölene kadar derler ise yine olurmusun?

• titan zinciri

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    büyük planlayıcılar ne derse o olur. Ona göre dış büyük çark hareketlerinin küçük kopyası. Onlar dur dediğinde duracak. Uyumlu gidiyoruz. Labratuvarda virüs izole edip üstüne iyot dökmeyi deneyen oldu mu? Bağımsız halk labratuvarlarımız var mı? elektron mikroskonumuz var mı? Asgari ücret yaşam sınırı altında bu şekil bağışıklığını destekleyecek şekil beslenemiyorsun aşılarla sgk nı soyuyorlar bundan anlamıyorsun bir de ekmeğe yağ sürüyorsun afferim. Amma çok inançlı insanımız var yaw. Uyanmasına gerek bile yok.

• firat_kilic kullanıcısına yanıt

Nasıl olsa dünyayı 5 aile yönetiyor bence git öl sen. En iyi çözüm intihar senin için.

Hayır bunları aşıları geliştiren insanların 1,5 yıl boyunca parça parça verdikleri mülakatlardan toplayarak makul ve benzer olanlarını tutarak ulaştım.

Bilgiye erişimin çok rahat olduğu bu devirde halen eski düşünceye sahip insan görmek üzüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Biri seni uyandırırken tepkin nasıl oluyor? Uyandırma görevini pek sevmiyorum. Ama günaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Ocak 2022; 10:30:52 >

Dinde kandırmak olduğu gibi bilimde de aynısı geçerli. Toplumda zenginlik piramimitin nasıl tepesindeki altın üçgende ise bilgide de tepede dir. Alttakiler gerçek bilgiye uzaktır paraya da uzaktır. Verileni almakla yetinmeyenler en tepeye çıkmayı hak edenlerdir. Ezoterizm/egzoterizm *

• bu pandemi salgın muhabbeti en çok aşı üreticilerine ilaç üreticilerine yaradı.bu virüs işleri bitmez herhalde. çok büyük paralar dönüyor malum.

• ee elimizde ne var koskoca bir hiç 5. doz çıktı 8. e kadar yolu var diyoruz komplocu oluyoruz

aşıya inanan olsun ona lafım yok ama olmak istemeyene de engel olunmasın

o kadar dolar elimizde olsaydı şimdi 9 -10 tl olurdu heralde dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 1 Ocak 2022; 13:30:29 >
    Ya gerçekten hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum.

Günümüzde bilimin hızlı ilerlemesinin en büyük nedeni bilginin açık ve paylaşılır olması diğer bilim adamları tarafından devamlı denetlenmesi ve doğrulanması nedeniyle oluyor.

Üniversitelerde bilim kadroları ile bunu gözlemleyebilirsiniz.

Bilimde kandırma olmaz kısaca çünkü insan ruhu diğer insanları devamlı düzeltme ister. Benim sizi, sizin beni şu anda yapmak istediğiniz gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.