Şimdi Ara

tükendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürünü tarafınıza gönderdik. Ürünü alırken replikamı diye sorulmasına rağmen replika olmadığının belirtilmesi, 2 hafta iade sürecinin ve üründe üretim hatası olması nedeniyle ücret iadesi talep ettik. Whatsappdan dönen arkadaşınız ücret iadesinin olmadığını ama ilgili birime ileteceğini söyledi, bakalım nasıl bir sonuç alacağız, sonuca göre hareket edecğim. Bu olayın süreçleride bu forum altında yazılı bulunsun insanlar araştırdıklarında görme imkanları olur en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidynelly

Ürünü tarafınıza gönderdik. Ürünü alırken replikamı diye sorulmasına rağmen replika olmadığının belirtilmesi, 2 hafta iade sürecinin ve üründe üretim hatası olması nedeniyle ücret iadesi talep ettik. Whatsappdan dönen arkadaşınız ücret iadesinin olmadığını ama ilgili birime ileteceğini söyledi, bakalım nasıl bir sonuç alacağız, sonuca göre hareket edecğim. Bu olayın süreçleride bu forum altında yazılı bulunsun insanlar araştırdıklarında görme imkanları olur en azından.
    Ben de konunun takipçisiyim ürün geldikten sonra da ilgileneceğim herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

Ben de konunun takipçisiyim ürün geldikten sonra da ilgileneceğim herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ürün bugün büyük ihtimal elinize ulaşmıştır, 7 iş günü içinde çözüme ulaştırılacağı söylendi bende merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidynelly

Ürün bugün büyük ihtimal elinize ulaşmıştır, 7 iş günü içinde çözüme ulaştırılacağı söylendi bende merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bir gelişme var mı ? Bende alışveriş yapmayı düşünüyordum ama instagram sayfalarıda kapanmış.
  • muarrem031 M kullanıcısına yanıt
    İnstagram sayfasi yeniden inşa sürecinde. Durumla ilgili yarın sonuç alınır tahminimce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muarrem031

Bir gelişme var mı ? Bende alışveriş yapmayı düşünüyordum ama instagram sayfalarıda kapanmış.

Alıntıları Göster
    Pazartesi günü inceleme sonucunun bildirilecegi söylendi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir yetkili tarafından arandim ve ürünü giydiğim için işlem yapamayacağını belirtti.
    Bende üründe üretim hatası olduğunu bana ürün satılırken - replika mi diye sormama rağmen hayır cevabı aldığımı ve bunun yazılı olduğunu belirttim.

Buna rağmen ürün giyildigi için bunu başkasına nasıl satacaklarini soyledi:) üretim hatası bir ürünü nasıl tekrar satmayı düşünüyorlar ilginç.

Yarın beni başka bir yetkilinin arayacağıni belirtti bakalım ne olucak duruma göre hareket edeceğim.
    Ürünün üretim hatasıni da buraya yukleme gereği duyuyorum bu hata nasıl görülmüyor anlamış değilim
    tükendi

• merhaba arkadaşlar anlamadığım birşey var magazada 3 bin kusur olan ürün nasıl bin tl olabilir hadi tr deki vergi filan diyeceksiniz ben bu ürünü usa dan outletinden 300 dolara aldım bu ürünler uzak doğuda fabrika üretim fazlası altında satılan kaliteli replikalardır bire bir vietnamda gordüm bir dünya satış mağazası var youtbe ta emre durmuş videolarında ararsanız videosu mevcut emre de almış oradan yani kısaca arkadaşın ürünleri kaliteli olabilir ama orj değildir seri numarasını isteyip orj sorgulatabilirsiniz
    Emre Durmuşyoutube
    Vietnam'da Bu Fiyatlara İnanamayacaksınız - Dünyanın En Ucuz Orijinal Ürünleri, Outdoor Kıyafet
    https://www.youtube.com/watch?v=iXWlbca8EH0

şunu da belirteyim bu orjinal ceketi normalde şehir kullanımında pek giyemessiniz aşırı sıcak tutar -20 de filan dağda giyililen bir ceket tir şehir de çok bayar yani bu da usa daki yeni modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora35 -- 9 Ocak 2020; 13:39:10 >

• Sanıyorum arkadaş konuyu sonuçlandırmayı unuttu. Ancak iade talebi onaylandı ve ücreti tarafına iade edildi. Açıkcası elimden geleni yaptım. En ufak bir mağduriyet dahi hissettirdiysem özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.