Şimdi Ara

tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 tükendi
    silinebilir
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bedenler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 18 Ekim 2019; 12:47:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba Small beden var mı ?
  • yasir19 Y kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj ile belirttik. Evet S beden şuan mevcut

• Tr sitesinden link atar mısınız ürünü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lafügüzaf.

Tr sitesinden link atar mısınız ürünü bulamadım

Bu ürün 800TD. Bendeki ürün 1000TD. Aynı ürün isimleri vs. her şeyi aynı. Sadece pre-season olarak üretilen 3 ülkeye gönderilen ürün bizdeki.

• Bana ulaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünler kaz tüyümü yoksa başka materyel mi
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Yalıtım malzemesi mevcut iç dolguda hocam kaz tüyüyle aynı yalıtım katsayısına sahip ve aynı birim ağırlığı var. Birazcık daha ağır.

• materyeli öğrenebilirmiyim. Birde ürünler orjinal mi ? ithal olarak belirtmişsiniz hangi ülkeye göre tasarlanan ürün.
    XPS+ XPS yalıtım malzemesinin fill doku haline gelene kadar işlenmesiyle oluşturuluyor ve dolgu malzemesi olarak kullanılıyor. Ürünler Japonya'dan ithal ve orijinalliği konusunda emin değiliz. Dolap orijinallik testinden geçti fakat bazı unsurlar farklı olduğu için net bir orijinal/imitasyon kanısına varamadık.

• columbia japonya sitesine baktım fakat böyle bir ürün göremedim. Sizin ürününüzün dış yüzeyindeki cizgili kaplama columbia sitesindeki hic bir ürününde gözükmüyor. Sizin sattığınız montun benzerini yarı fiyatına satıyorlar

ürün büyük ihtimal imitasyon. Sizi imitasyon olduğunu düşündüren ne oldu.

İç etiketlerinden emin olamadım. Yani değiştirildi gümrükte fakat değiştirilmeden önce de orijinal değildi bence. Japonya'dan gelen çoğu ürünümüz orijinal ancak bunda alıcıları net bir şekilde uyarıyorum olmama ihtimali var diyerek.

• Uyardığınızı düşünmüyorum. Bir arkadaşım bu üründen aldı ve kendisine kesinlikle orjinal diye bilgi verilmiş. Ürünü incelediğimde orjinal olmadığını kendisine söyledim, elinde whatsapp ve instagram yazışmalarıda mevcut bakalım nasıl bir yol izleyecek.
    Çok merak ediyor iseniz özelden uyarı mesajlarını ileteyim. Ürünü ben aracılığı ile aldıysa sıkıntı yaşayacağını da düşünüyorum. Benden aldıysanız da dilediğiniz mecraya başvurabilirsiniz benim açımdan yanlış bir durum yok

• sanırım aynı marka adına birden fazla kişi çalışıyorsunuz. Ürünü alan arkadaşımla iletişim kuran kişi imitasyon olabilir tarzı hiç bir bilgi vermemiş. Zaten kendi instagram sayfanızda da ürünü orjinal diye belirtiyorsunuz.

tükendi
    tükendi tükendi

Özetle yanlış bilgi vermek zaten bu iş için bir problem. En azından iki kargolama ücreti tarafımıza kalıyor. Ayrıca kimseyi aldatma gibi bir niyetimiz yok. Bu iş içinde yaklaşık 16 kişi çalışıyor. İletişime geçebileceği 3 isim var ve yanlış bilgi alma ihtimali çok düşük. Oldu da orijinal denilen bir ürün orijinal çıkmadıyla telafisi firma tarafınca yapılır. Ancak ürün orijinal ibaresi yoksa bu konu kişinin bilinci ile alışveriş yapma durumu. Ayrıca ilk hafta iade edebilme opsiyonuna sahip kullanıcılar. Yukarıdaki durumun kaynağı da ilk 14 serinin orijinal gelişi. Her gelen paketten bir ürünü parçalayarak inceliyoruz. Bu tekstil mühendisleri tarafından yapılıyor ve orijinallik konusunda dahi şüpheye düşüldüğünde ürüne yukarıda belirttiğim gibi bir mesaj iletiyoruz. Belirtmediğimizi düşünmenize anlam veremedim çünkü açık platformda özel mesajdan atılmamış ve ürünün satış konusunun altına atılmış bir mesaj olarak yazıyoruz.

• Sizide anlıyorum fakat arkadaşım replika mi diye sorduğunda, replika olmadığını ürünün ithal olduğunu belirtmişsiniz oda orjinal diye düşünerek ürünü almış :). Zaten aldığı üründe de üretim hatası varmış sizinle whatsappdan tekrar iletişim kurmuş ürünü göndermesini istemişsiniz bakalım nasıl bir yol izlenilecek. Bu kullanıcı adı ona ait zaten forumda gezmek için kullanıyorum. Sizin markanızında kendisine ben iletmiştim bir bakıma ben suçlu gibi oldum. Sonuç olarak anlaşmışsınız sanırım ve umarım sorunu çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidynelly

Sizide anlıyorum fakat arkadaşım replika mi diye sorduğunda, replika olmadığını ürünün ithal olduğunu belirtmişsiniz oda orjinal diye düşünerek ürünü almış :). Zaten aldığı üründe de üretim hatası varmış sizinle whatsappdan tekrar iletişim kurmuş ürünü göndermesini istemişsiniz bakalım nasıl bir yol izlenilecek. Bu kullanıcı adı ona ait zaten forumda gezmek için kullanıyorum. Sizin markanızında kendisine ben iletmiştim bir bakıma ben suçlu gibi oldum. Sonuç olarak anlaşmışsınız sanırım ve umarım sorunu çözebilirsiniz.
    Alışverişi whydepo kullanıcı adından yaptıysa herhangi bir şekilde mağdur olması söz konusu değil. Sizin de arkadaşınızın da içi rahat olsun. Eğer dönüş yaparsa veya yaptıysa gerekli açıklama arkadaşınıza da yapılır veya yapılmıştır. İsim vermek çok hoş olmaz ancak birkaç ünlü isim, youtuber, rap sanatçısına da ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Güvenmediğimiz bir ürünü hiç sayfada paylaşmadan başka satıcılara satıyoruz. Kullanıcılarımızla buluşturduğumuz tüm ürünler sorunsuz ve üst kalitede

• İlginiz için teşekkürler. Kendisi whydepo kullanıcı adından almış ve whatsappla iletişim kurmuş. Yarın ürünü size tekrar kargolayacakmış incelemeden sonra sonuç bildirilecekmiş umarım olumlu bir dönüş olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.