Şimdi Ara

(TÜKENDİ) TTNET TUM KAMU CALISANLARINA 50 TL CARREFOUR HEDIYE CEKI VERIYOR (YENI KAMPANYA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
4.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degerli Musterimiz, Ogretmenler Gunu kampanyasinda sunulan hediye ceki stoklari yogun talep uzerine tukenmistir.Kullanilmayan kodlar gecersiz hale getirilmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KULLANILMAYAN KODLAR GEÇERSİZ

• Bu ne saçmalık . Kazanılmış hak ne zamandan beri geri alınıyor. Acaba kestiği 50 kuruş mesaj hakkını geri vermeyi de düşünüyor mu? Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etme zamanı. Öğretmenlerle dalga geçiyor galiba.
  • Öğretmenler günü için yapılan en güzel kampanya idi, ttne eline yüzüne bulaştırdı.

50 tlik kodu 40kr + ötv ye satıyorum.

• bende kullanamadım, bu iğrenç firmanın yapacağı kampanya bu kadar olur.

elinde ki kod tükendiyse verdiğin kodları neden geçersiz hale getiriyorsun
  • Bizim arkadaş denemis. Bakiye 0 görünüyormus kullanılmayan kod olmasına rağmen. Geçmiş olsun herkese... 

Donanimdan satın aldığım kodları dün ve bugün kullandım. Üç beş kuruş fazla kazanmak için kodu elinde tutan arkadaslara geçmiş olsun.. 

Kendi şehrinde carrefour olmayan arkadaşların ise canı sağolsun.

• Arkadaş TTNET'in böyle bir kampanya yapabileceğine zaten inanmıyorduk,çok da şaşırmıştık. Hatta çok geyiği döndü genel müdürlükte şöyle bekliyorlar,böyle geri alacaklar diye.
    En nihayetinde çeklerin son kullanma tarihini de 31 Aralık 2015 olarak belirlemişler, dedik acelesi yok nasılsa zamanı var, carrefoursa indirimi ile kombo yapar kullanırız. Daha 1 gün geçmeden çekler elde patladı. İşte bu kadarsın TTNET bunca insanın sana güvenmeyişini haksız çıkarmadın.
  • böyle bir şey olabilir mi yaa
    tmm kampanya dursun
    verilen çek nasıl geçersiz sayılırrr

2 yıldır kullanıyorum sözleşmem bitti
    hemen başka bir sağlayıcıya başvuruyorum
  • Banada mesaj geldi kullanılmayan çekler iptal edildi diye saçmalığa bak, Şampuan kampanyası için 15km yol gitmiştim tarihi var sonra kullanırım dedim ne kazanılmış hakkı nasıl iptal ediyorlar anlamadım.
  • ne adamlarsanız ha :D kasada rezil mi oldunuz :(

• Verdikleri hediye kodun son kullanma tarihini kendileri 31.01.2015 olarak belirlemişler. Bizde aldık. Nasıl olsa zamanı var deyip işten güçten fırsat bulup kullanamadım. Bu akşam gidip kullanmaya heveslenmiştim. Yeni evim için birşeyler alacaktım. Akşam üstü çekleri iptal ettikleri mesajı geldi.

Benim de yeni bir yalın internet başvurum vardı. 1 haftadır bağlantımı yapmalarını bekliyordum. Şimdi arayıp abonelik iptal talimatı veriyorum. Başka bir firmadan alıcam internet hizmetini.

• Böyle saçmalık olmaz arkadaş. Sen koskoca TTnet sin. Yaptığın ne olursa olsun sen bu ülkenin en saygın en büyük müşteri portföyüne altyapısına sahip bir elin parmaklarıyla sayılabilecek nadir firmalarından bir tanesisin ve sen bu insanlara söz verdiysen sözünü tutacaksın. Yaptıkları saçmalıklar yönetim anlayışının basit usul bakkal zihniyetinden farksız olduğunu herkese gösterdi.

• Burda okadar yazıldı çizildi kullanın diye,sistemde hata olduğu belliydi

• Arjin81 kullanıcısına yanıt
    Elde patlar tabi abi.Sonuçta bi hataydı.1 gün boyunca herkes ne kopardıysa gitti kullandı.Sen karfur combosu bekliyon adam diyo 9 kod topladım gittim birleştirdim falan macera ya:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Elde patlar tabi abi.Sonuçta bi hataydı.1 gün boyunca herkes ne kopardıysa gitti kullandı.Sen karfur combosu bekliyon adam diyo 9 kod topladım gittim birleştirdim falan macera ya:-)

Dediğin doğru, işin aslı şu;biraderin adına kayıtlı ttnet hat vardı ancak yaşadığı yerde karfur yok ondan çeki aldım dün şampuan saç bakım ürünleriyle güzel bir kombo yaptım, 110 TL lik alış verişte indirimleri düşünce 69 TL kaldı, 50 TL sini biraderin çekini kullanarak ödedim 19 TL sini de nakit ödedim. Kendime ait çeki nasılsa aralık 2015'e kadar zamanı var diye kullanmadım,sonra kullanırım dedim, işte elimde patlayan o benim kullanmadığım çekim oldu.
  • eski konuda yazmıştım o kadar, kullanın diye, geçmiş olsun

• Arkadaşlar, TTNET'i aradım sistemdeki bir hatadan dolayı kampanyayı geçici olarak iptal etmişler ancak ayın 28 ine kadar tekrar aynı kampanyadan faydalanmak üzere yeni kodlar gönderilecekmiş,yeni kod gönderilmesi için mesaj yazmak gerekmeyecek. Ayın 28'ine kadar kod gönderilmediyse 28'i itibariyle müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmamız ve yapılacak inceleme sonunda kodun verileceği söylendi. Olur mu olmaz mı zaman gösterecek.
  • ttnet önce yolup sonra millete 50 tl. dağıtıyor ,bunlar ne yaptığını biliyorsa ne olayım

tabi mesaj gönderenleri kamulu yapıp 24x55 kağıt isterse bak ona bir şey diyemem :)
  • Arjin81 kullanıcısına yanıt
    Hiç zannetmiyorum bizlere kod göndereceklerini gerçekten kamulu olanları seçip onlara gönderilebilir belki.
  • Önceki konuyu okuyup mesaj atıp kodu almıştım. TTNET bize tahhğt vs dayatmasın diye biraz bekleyeyim dedim ne olacağı ortaya çıksın diye. Sonuçta kod boşa gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.