Şimdi Ara

(TÜKENDİ) TTNET TUM KAMU CALISANLARINA 50 TL CARREFOUR HEDIYE CEKI VERIYOR (YENI KAMPANYA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
4.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kullanılmayan kuponlar geçersiz yazmış arkadaşlar ... çok sevinmeyin , kullanılan kuponlar için faturanıza 50 tl ücret yansıtırlarsa sevindiğinizle kalırsınız. sonuçta millete dağıttığı kodu bile iptal etmişler, bu da beklenir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 26 Kasım 2014; 10:35:47 >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Ttnetin mesajında "kampanya sonunda sunulan hediye çekleri" diyor daha ne olsun, artık birşeyin peşine falan düşmezler. Onlar kurtarabildiklerine seviniyorlardır şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikayetvar.com a yazarak şikayet etmiştim. biraz önce aradılar sistemsel bir hata yaptıklarını söylediler. o yüzden kodları iptal ettiklerini söylediler. Ben de'' Kodu kullananalar sizi keri. yerine koydular. Kullanamayanları da siz mi keri. yerine koydunuz'' dedim . Zaten kod gönderenlerin çoğu Kamuluya herşey dahil kampanyasında değillermiş diyor. Bu kadar kişinin 50 kuruşunu kestiniz ta carrefoura kadar yordunuz. Madem öyle neden kod gönderdiniz diyorum. Bu nasıl müşteri temsilcisiyse artık. Bana diyor ki siz zaten mesaj göndermemişsiniz diyor tam bir rezalet :) En sonunda işin içinden çıkamayınca gidip hukuki yollardan hakkınızı arayın diyor. Bundan sonra ttnet yazısını gördüğüm her yerde lanet mesajlarımı görebilirsiniz.

• En sıkı takip edeceğim firmadır artık TTNET

• quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

En sıkı takip edeceğim firmadır artık TTNET

• yahu başlıgı değişin bari kod falan vermiyo milletin 50 kuruşu gitmesin..
  • msj gelen oldumu
  • Sanirim kimseye gelmedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.